Kategorier
Kontakt

cookie- og privatlivspolitik

Generelt

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm.

Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem.
Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Guides til sletning af cookies

Slet cookies for Safari på din mac 
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

Personoplysninger

Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvile personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontake os på: info@merkurservice.dk.

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Merkur Service
Merkurvej 4V
4200 Slagelse  
Telefon: +45 70 60 50 68
Email: info@merkurservice.dk
CVR: 27348890

Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af <a href=”https://online-tryghed.dk

Kategorier
Kontakt

Kontakt for Pressen

Kontakt for presse til Merkur Service

Billed af Jacob Cortsen fra Merkur Serice. Presse-kontakt
Henvendelse fra Pressen kan ske til

Jacob Cortsen.

Tlf. 70 60 50 68.

Mobil 31 676 062

Mail: jc@merkurservice.

Billederne er udelukkende til brug for Pressen. Merkur Service har copyright på alt materialet i henhold til den dansk gældende lovgivning.

Download Merkur Services Logo i farver
Merkur Services Logo i farver.

 

Download Merkur Services logo i sort/hvid.
Merkur Services logo i sort/hvid.

 

Jacob Cortsen, Manager hos Merkur Service. Til download for pressen.
Jacob Cortsen, Manager hos Merkur Service
Kategorier
Kontakt

Søg arbejde hos Merkur Service

Ledige stillinger hos Merkur Service

Content Manager 6 timer pr. uge

Kort om jobbet og antal timer

Elsker du at skrive og har det skrevne ord i din magt? Kan du også sætte både komme og punktum det helt rigtige sted. Hvis du så også kan afsætte omkring 6 timer hver ugen, så er vi måske et match.  

Vi søger

Vi søger en studerende som kan skrive både blogindlæg og tekst til vores website, helt fra bunden. Men også kan gå ind og rette i eksisterende tekster, så de bliver både opdateret og mere fængende.  

De primære arbejdsopgaver

  • Skrive tekster til website
  • Omskrivning og forbedring af eksisterende tekster på website
  • Arbejde med linkbuilding
  • Skrive blogindlæg

Det tilbyder vi dig

Du vil hos os lære om søgeoptimering, sådan at du ved hvordan du skriver tekster som både er læsevenlige og mulige for søgemaskinerne at finde frem til. Derudover vil du også lære hvordan tingene skal sættes op på websitet, når du har skrevet teksten, så søgemaskinerne har endnu nemmere ved finde det indhold, som du har skrevet.

Om virksomheden

Vi er et rengøringsfirma som primært henvender os til erhvervslivet, hvor vi leverer miljøvenlig og kvalitetssikret rengøring. Vi er beliggende på Merkurvej i Slagelse, hvor arbejdet vil foregå.  

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet kan du sende en mail på jc@merkurservice.dk eller ringe til Jacob Cortsen på 31 67 60 62.

Send din ansøgning til job@merkurservice.dk og skrive “Content Manager job” i emmefeltet

Brug ikke nedstående formular til dette job.

 

Kategorier
Kontakt

Skriv til Merkur Service

Kontakt info

Vi svarer på mails inden for 24 timer alle hverdage.

Hvis du ikke vil bruge kontaktformularen kan du skrive til os via email
info@merkurservice.dk

Skriv til os

Kategorier
Kontakt

Kontakt Merkur Service

Kontakt Merkur Service

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe eller skrive til os.

Telefon
Alle hverdage 08:00 -17:00 70 60 50 68.

Mail
Du kan også sende os en mail på info@merkurservice.dk eller bruge kontaktformularen herunder.

Adresser

Hovedsæde
Merkur Service, Slagelse

Merkurvej 4V
4200 Slagelse

Administration
Merkur Service, Østerbro

Århusgade 60
2100 København Ø

CVR

27348890

Åbningstider

Vi har åben alle hverdage 08:00-17:00

Bankoplysninger

Nordea
Reg nr. 2300
Kontonr. 8979740000

Gem kontaktoplysninger

Scan med din mobiltelefon og gem Merkur Service som kontakt

QR-kode til gemme Merkur Services kontaktoplysninger
Skan QR-koden og gem vores kontaktoplysninger.