Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Erhvervsrengøring
på Vesterbro

Vælg den bedste erhvervsrengøring på Vesterbro

Det bedste valg af erhvervsrengøring på Vesterbro

Den rene arbejdsplads giver sikkerhed for dig, dine medarbejdere, og de besøgende. Når en arbejdsplads holdes rent, bliver der ikke brugt på tid at snakke om dårlig rengøring. Tiden bliver brugt på noget langt bedre. Ligesom besøgene i virksomheden får et godt indtryk af virksomheden, kontra et nusset og beskidt sted. Derfor er det ikke lige meget, hvilket rengøringsfirma du bruger til at varetage din erhvervsrengøring på Vesterbro.

Når dit personale føler sig trygge

En ren arbejdsplads genererer øget effektivitet og medvirker til et behageligt arbejdsmiljø. Det hjælper så med til at fastholde de bedste medarbejdere og tiltrækker nyt kvalificeret personale ind i virksomhedens.

Erhvervsrengøring på Vesterbro til både de hel små og store opgaver

Merkur Service leverer erhvervsrengøring til både de små og store opgaver for alle virksomheder og organisationer.

Erhvervsrengøring på abonnement udføres normalt på daglig eller ugentlig basis, afhængigt af virksomhedens størrelse og behov. Ligesom vi også kan hjælpe med opgaver der kun skal løses en enkelt gang.

Kort fortalt, vi udfylder og hjælper med hver enkelt individuelle kundebehov, så du som kunde hos Merkur Service altid vil have din helt egen og unikke tilpasset løsning til din erhvervsrengøring på Vesterbro.

Vi dækker hele København indenfor rengøring

Vi tilbyder erhvervsrengøring på Vesterbro, men også i resten København tilbyder vi erhvervsrengøring samt på resten af Sjælland. Det betyder, at hvis din virksomhed har flere afdelinger, kan du nemt få en samlet og enkelt løsning på din erhvervsrengøring ved kun at bruge Merkur Service. Det betyder at du har én samlet løsning og dermed som udgangspunkt også samlet set formentligt kan få en billigere løsning. Netop fordi at hvis du vælger at samle din erhvervsrengøring til sted, vil det kunne gøres billigere.

Kvalitetssikret erhvervsrengøring

Hos Merkur service tjekker vi løbende den rengøring, du modtager fra os. Dermed er du sikret at den kvalitet der er aftalt omkring din erhvervsrengøring på Vesterbro, er som aftalt.

Det gør vi ved at foretager løbende stikprøver, hvilket vi gør cirka en gang om måneden. Hvor tit det skal gøres er noget vi aftaler sammen med dig, med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

INSTA 800

Vi bruger INSTA 800 modellen for at sikre vores rengøringskvalitet. INSTA 800 giver mulighed for at variere niveauet af rengøringen fra lokale til lokale. Det gør også at der altid er rent når rengøringen har være der, fordi alting bliver vurderet i forhold til rengøringsbehov. Det vil sige at hvis karme trænger bliver de taget, og ikke kun efter en fastlagt plan som kunne være en gang om måneden.

Miljøvenlig erhvervsrengøring på Vesterbro

Hos Merkur Service leverer vi en miljøvenlig erhvervsrengøring på Vesterbro. Den er miljøvenlig fordi vi udelukkende bruger Svanemærkede rengøringsmidler, ligesom vi kun bruger den mængde vand som ordentlig rengøring kræver. Ligesom alt vores plastik kommer til genanvendelse.

Års erfaring sikrer kvalitet og effektivitet

Vi leverer ikke bare en miljøvenlig og høj kvalitet indenfor erhvervsrengøring, vi kommer også med den mest effektive måde at gøre rent på. Netop fordi vi har mange års erfaring indenfor rengøring, som løbende bliver opdateret med de bedste metoder, får du den bedste og mest effektive erhvervsrengøring på Vesterbro.

Kompetente medarbejdere

Vi lægger stor vægt på hver enkelt af vores medarbejderes trivsel. Vi tror på, at det at have ordentlige arbejdsforhold også betyder at have en ordentlig løn, derfor følger vi overenskomsten mellem DI og 3F.

Efteruddannelse af vores medarbejdere

Alle vores medarbejdere sendes løbende på efteruddannelse for at sikre, at de altid har den nyeste viden inden for deres arbejdsfelt. Dette sikrer et højt vidensniveau hos alt vores personale, som du som kunde vil få stor glæde af.

Den dygtige medarbejder er din sikkerhed

Det høje vidensniveau gør, at vores sanitører ved, hvordan de skal håndtere og passe på tingene, og foretage den bedste erhvervsrengøring på Vesterbro. Der styr på hvad rengøringsmidler og metoder der skal bruges når der bliver gjort rent. De betyder også der er styr på hvordan et gulv skal behandles og hvad der må bruges og ikke må bruges, samt hvordan tingene vedligeholdes i forbindelse med rengøringen.

En fleksibel erhvervsrengøring på Vesterbro

Hos Merkur Service er vi altid fleksible, når det kommer til at håndtere potentielle ændringer i den indgået aftale, omkring din erhvervsrengøring på Vesterbro. Ændringer vil normalt kunne ske fra dag til dag. I nogle tilfælde endda hurtigere, hvis det er nødvendigt

En kommerciel rengøring sammensat præcis som du ønsker

Hvis du vil havde et forslag til din erhvervsrengøring på Vesterbro, så kan vi hjælpe dig med en rgitig god løsning. Vi tager en snak med dig, omkring hvad dine behov og ønsker er omkring hvordan en velfungerende erhvervsrengøring for netop dig på Vesterbro kan se ud.

Når vi har haft snakken og gennemgået lokalerne, udarbejder vi en færdigstøbt løsning til din erhvervsrengøring kan se ud, samt hvad det vil komme til at koste.

Personlig levering af forslaget til din rengøring

Når forslaget er færdigt, vil det blive leveret personligt til dig, og vi vil også kort gennemgå det med dig. Dette gør det nemmere og hurtigere for dig at gennemlæse forslaget på egen hånd.

Gennemgang af rengøringsaftalen

En grundig kontrakt på din erhvervsrengøring vil fjerne eventuelle misforståelser, inden rengøringen bliver startet op. Derfor sørger vi for at du får en rengøringskontrakt der er gennemarbejdet, så alle misforståelse kan blive taget, inden en opstart af erhvervsrengøringen. Det gør også du ved præcist hvad du præcis får og betaler for.

Sådan sørger vi for, at du har en god startup

Vi tager allerede en stikprøve efter din første rengøring. Du vil også modtage et opkald dagen efter den første rengøring for at følge op. På den måde sikrer vi både du og vi kommer godt fra start.

Statusmøde

Inden for de første 5-14 dage aftaler vi et statusmøde, hvor vi tager en snak om eventuelle behov for ændringer i serviceaftalen. Udover statusmødet vil der være en løbende dialog i det omfang, det måtte være nødvendigt. En dialog vi altid handler på.

Den personlige relation

Vi arbejder altid på at opbygge personlige forbindelser med både vores forretningspartnere og vores kunder. Den personlige relation sikrer et langvarigt forhold, hvilket sparer dig for den tid, penge og de kræfter, det ville tage at finde et nyt rengøringsfirma til at udføre din erhvervsrengøring på Vesterbro.

Kontakt os hvis du vil have en velfungerende erhvervsrengøring

Har du brug for uddybninger eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent på hverdage fra 8.00-17.00.

Du kan ringe på 70 60 50 68 eller sende en mail til info@merkurservice.dk. Du kan også bruge kontaktformularen herunder.