Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Kvalitetssikret og miljøvenligt rengøring

Erhvervsrengøring
på Amager

Erhvervsrengøring på Amager

En ren og hygiejnisk arbejdsplads giver tryghed for dig og dine medarbejdere, samt de kunder som kommer som besøgende. Derfor arbejder vi også ud fra princippet om, at vi holder steder rene.

Når dit personale føler sig trygge

En ren arbejdsplads får medarbejderne til at føle sig trygge ved at øge effektiviteten på arbejdet. Dette fastholder de bedste medarbejdere og tiltrækker dermed nye højtuddannede medarbejdere.

Erhvervsrengøring på Amager til alle størrelse virksomheder

Merkur Service leverer erhvervsrengøring på hele Amager til både små og store virksomheder. Vi tilbyder også erhvervsrengøring i hele København og på resten af Sjælland.

Vores typiske kunde får rengøring en til to gange om ugen eller på alle arbejdsdage, alt efter de behov og ønsker der er for kunne opretholde en tilfredsstillende rengøring. Vi betjener enhver virksomhed eller organisation, uanset størrelse og altid med lige stor respekt for hver enkelt kunde.  

Flere afdelinger under samme tag

At have flere afdelinger kræver ikke flere forskellige rengøringsfirmaer. Hos Merkur Service tilbyder vi én enkelt løsning til virksomheder med mange eller flere afdelinger på Amager og Sjælland. Én løsning der betyder du kun har kontaktperson og et rengøringsfirma. Dermed kan vi give dig et samlet set bedre pris. Altså har du flere steder der skal foretages erhvervsrengøring, end bare på Amager, kan vi også hjælpe dig med det. Samtidig kan vi også som udgangspunkt give dig en bedre pris, fordi du samler din erhvervsrengøring et sted, til en samlet pris.

Kvalitetssikret erhvervsrengøring

For at garantere vores overholdelse af vilkårene i den aftalte serviceaftale, evaluerer vi regelmæssigt kvaliteten af den rengøring og de tjenester, du modtager fra os. Vi tages hensyn til dig og dine behov og præferencer ved fastlæggelse af hyppigheden af kvalitetskontrollen, sammen med dig. Standarden for kvalitetstjekket er at det i gennemsnit bliver foretaget en gang per måned. Noget ønsker det hyppigere og enkelte fravælger det helt. Vi lade det være op til dig hvor tit du vil have foretaget din kvalitetskontrol af rengøringen.

INSTA 800

Vi anvender INSTA 800, som giver muligheden for at variere det ønskede rengøringsniveau. Dette koncept har den fordel, at det gør det muligt at anvende forskellige kvalitetsstandarder til forskellige afdelinger. Det kan eksempelvis være at man ikke ønsker den samme renhedsgrad på lageret som man har receptionen, og dermed kan spare penge på rengøringen.

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Merkur service leverer en miljøvenlig rengøringsløsning ved at bruge Svanemærkede rengøringsmidler. Vores sanitører er uddannet i, hvordan man gør rent på en miljøvenlig måde og samtidig opretholder de fastsatte rengøringskrav.

Vores arbejdsteknikker er baseret på stor erfaring og vidensgrundlag, derfor kan vi garantere dig kvalitet og effektivitet, når du vælger os til varetage din erhvervsrengøring på Amager.

Derfor er vi det rigtige valg til at varetage din erhvervsrengøring på Amager

Ved at vælge Merkur service til at udføre din erhvervsrengøring, får du ikke kun en kvalificeret samarbejdspartner, men også en kvalitets og miljøvenlig erhvervsrengøring på den mest optimale måde. Hos Merkur Service sørger vi nemlig for at vi løbende implementerer nye metoder til vores rengøring. Det gør at du er sikret, at får den bedste og mest effektive erhvervsrengøring på Amager og resten af Sjælland.

Kompetente medarbejdere med overenskomst

Vores medarbejderes trivsel er vigtigt for os. For at kunne opnå dette, mener at det er nødvendigt med en ordentlig overenskomst, sammen med ordentlige arbejdsforhold. erfor følger vi overenskomsten imellem DI og 3F.

Efteruddannelse for medarbejdere

Vi tilbyder vores personale løbende faglig læring så de kan få ny viden inden for deres arbejdsområde. Hvert enkelt af vores medarbejdere skal leve op til en særlig standard af faglig ekspertise, som de blandt andet opnår via efteruddannelse og sparring med kolleger. Ting som er med til at tilfører merværdi hos dig som kunde, hos Merkur Service.

De dygtige medarbejdere er din sikkerhed

Fordi vores medarbejder besidder et højt vidensniveau, er vores sanitører i stand til at håndtere og varetage pleje i forbindelse med rengøringen. Derfor er du også sikret at uanset om du har et trægulv, et linoleumsgulv eller en anden gulvtype der kræver pleje, bliver det både rengjort passet og plejet på den hel rigtige måde.

Den nok meste fleksibel erhvervsrengøring på Amager

Hos Merkur service er vi opmærksomme på der kan være behov for ændringer i din aftale der oprindeligt er indgået omkring din erhvervsrengøring på Amager. Både for en kort, en længere eller en permanent periode. Derfor har vi også en høj fleksibilitet når det kommer til ændringer i den indgået aftale. Så du skal altså ikke gå med uro i maven, hvis der lige pludselig opstår behov for ændringer. Du kontakt os bare og så finder vi en god og fornuftig løsning på det.

Få et tilbud på din erhvervsrengøring på Amager

 Vil du have et tilbud på din erhvervsrengøring på Amager fra Merkur service? Det kræver bare du kontakter os. Så starter med at tage en snak med dig, om dine ønsker og behov for din rengøring. Sådan så vi ved, hvordan den meste optimale løsning på din erhvervsrengøring bør se ud.

Når vi har fået dannet os et indtryk af dine løsninger ønsker og behov, giver vi vores ide til hvordan en løsning baseret på dine præferencer og vores ekspertise inden for erhvervsrengøring kan se ud. Forslaget til hvordan netop din ideelle løsning til en erhvervsrengøring på Amager kunne se ud, er noget vi udarbejder skriftligt til dig.

Vi leverer forslaget til dig personligt

Når forslaget er klar til dig, bliver det leveret til dig personligt, hvor vi kort vil gennemgå forslaget med dig. Dette gør at du derefter let kan gennemgå vores forslag på egen hånd, og tænke over om du mener der er behov for ændringer.

Når du har gennemgået rengøringsaftalen

Når du har er gennemgået forslaget, kan du fortælle os hvis du mener der er behov for eventuelle ændringer. Skulle der være det tilretter vi dem naturligvis hurtig og sørger for du får det nye forslag til gennemgang.

 Du får en gennemarbejdet rengøringsaftale

At leve op til vores løfter og overgå vores kunders forventninger er afgørende for Merkur Service. Vi udarbejder kun nøje gennemtænkte rengøringsaftaler. Vores kontrakter på erhvervsrengøring er altid gennemarbejdet og klare i hvad tilbuddet indeholder. Det har den fordel at der så ikke opstår misforståelser eller fejl. Det gør at samarbejdet kan starte og forløbe let og gnidningsfrit fra første dag af. Skulle der alligevel være noget, løser vi altid tingene med en god kommunikation, hvor du som kunde føler dig hørt og forstået, og kunne konstatere at vi altid tager handling på tingene med det samme.   

Statusmøde

Typisk afholder vi inden for de første 5-14 dage et statusmøde for at gennemgå opstartsprocessen og drøfte eventuelle justeringer af serviceaftalen, der måtte være nødvendige. Tiden mellem opstart og statusmøder afhænger af den aftalte rengøringshyppighed. Udover statusmødet opfordrer vi til løbende dialoger, hvis der behov for det.

Den personlige relation

Vi stræber altid efter personlige relationer til vores kunder, såvel som vores samarbejdspartnere. Dette sikrer en langsigtet og god relation, hvilket sparer dig for ressourcer, tid og energi til at finde et nyt rengøringsfirma på Amager til at udføre din erhvervsrengøring

Vi er til din rådighed for at besvare alle spørgsmål, du måtte have.

Hvis du har brug for yderligere afklaring eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål eller uddyber, hvad der står på vores hjemmeside.

Få dit helt eget personlige forslag

Merkur Service leverer erhvervsrengøring på hele Amager og resten af Sjælland. Vi har åbent på hverdage fra 8.00-17.00. Du kan kontakte os ved at ringe til os på 70 60 50 68 eller sende en mail til info@merkurservice.dk Alternativt kan du også skrive til os på vores kontaktformular nedenfor.