Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring
på Frederiksberg

­Erhvervsrengøring på Frederiksberg

En arbejdsplads skal være ren og hygiejnisk. Hos Merkur Service arbejder vi ud fra princippet om at holde arbejdspladsen ren. Det hjælper med til at skabe tryghed for både dig og dine medarbejdere, samt jeres kunder og gæster.

Erhvervsrengøring på Frederiksberg for små og store virksomheder

Uanset hvor lille eller stor din virksomhed er, behandler Merkur Service alle vores kunder seriøst. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alles behov og ønsker. Nogle af de mindre virksomheder frygter, at deres krav ikke ville blive opfyldt, fordi de ikke er er storkunder. Men sådan foregår tingene ikke hos Merkur Service. Hos os er du sikret, at uanset din virksomhedsstørrelse, lytter, reflekterer og handler, hvis du som kunde ikke er helt tilfreds, eller du blot har brug for ændringer. 

Vi tilbyder erhvervsrengøring på hele Frederiksberg og resten af København

Hos Merkur tilbyder vi ikke kun erhvervsrengøring på Frederiksberg, men i resten af København og Sjælland.

Det betyder at hvis din virksomhed er placeret et eller flere steder end på Frederiksberg, behøver du ikke have flere rengøringsfirmaer til at stå for din rengøring. Du kan nemlig så vælge at få Merkur Service til at dække alle dine afdelinger. Det giver den fordel at der kun er en kontaktperson som har det fulde overblik i alle afdelinger. Dermed slipper du for at kontakte og holde styr på mere end et rengøringsfirma der står for jeres rengøring. Derudover giver det som regel også en fordelagtig pris på din erhvervsrengøring. Det er nemlig normalvis altid billigere at bruge samme rengøringsfirma til at varetage alt jeres erhvervsrengøring, hvis I har flere afdelinger.

Vi sikrer kvalitet af vores erhvervsrengøring

Vi udfører regelmæssige kvalitetskontroller af vores erhvervsrengøring for at sikre, at du som vores kunder altid får den bedste rengøring. Derfor kan du og dine kollegaer roligt og uforstyrret holde fokus på jeres kerneopgaver. Præcist som vi gør, så I kan holde 100% fokus på det der er jeres primære opgave. Så skal I ikke bruge mindre god energi på at have fokus på utilfredsstillende rengøring.   

INSTA 800 giver muligheder

For at sikre, at alle kvalitetsstandarder er opfyldt, tilbyder vi brugen af INSTA 800. INSTA 800 giver især en større virksomhed mulighed for at modtage en varierede kvalitet af rengøringen fra rum til rum.  INSTA 800 giver nemlig mulighed for dette, og dermed kan du muligvis reducere omkostningerne til rengøringen.

Miljøvenlig erhvervsrengøring på Frederiksberg

Hos Merkur bruger vi Svanemærkede rengøringsmidler, samt et minimalt forbrug af vand. Alle vores sanitører er grundigt efteruddannet i, hvordan man foretager en miljøvenlig rengøring. Dermed ved de hvordan man skal gøre rent, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din rengøring.

Nyeste teknologi og mange års erfaring

Sammen med mange års erfaring bruger vi de nyeste rengøringsmetoder for at sikre effektivitet og kvaliteten af rengøring. Vi holder os ajour med de seneste ændringer, der sker i den kommercielle rengøringsindustri. Derfor er vi altid løbende opdateret på nyeste metoder, så vi kan levere de bedste løsninger indenfor erhvervsrengøring på Frederiksberg.

Kompetente og motiverede medarbejdere

Merkur Service består af en gruppe af stærkt motiverede medarbejdere og vi fokuserer på trivsel hos alle vores medarbejdere. Vi holder motivationen i gang ved at give anerkendelse af hver enkelt medarbejders stykke arbejde. Men vi gør også brug af den konstruktive kritik, til at fremme og dygtiggøre hinanden i sundt og godt fællesskab.

Efteruddannelse efter ansættelsen

Alle af vores medarbejdere sendes løbende på efteruddannelse, så de lærer og forbedre deres færdigheder og dermed får opdateret deres viden inden for netop deres arbejdsområde.

Særdeles kvalificeret personale til din fordel

Sanitørerne hos Merkur er dygtige og ved, hvordan de skal håndtere og rengøre alle forskellige slags typer af materialer. Om det er et trægulv, et linoleum eller et skippergulv så ved e, hvordan det skal rengøres og vedligeholdes.

Fleksibel erhvervsrengøring

Hos Merkur Service tror vi på fleksibilitet og hurtige ændringer når behovet opstår. Så opstår der behov for hurtige ændringer hos dig, kan det som regel altid blive ændret indenfor 24-timer. Lidt afhængigt af de behov og ønsker der er opstået.

Få et tilbud på erhvervsrengøring på Frederiksberg

Hvis du vil havde et tilbud på din erhvervsrengøring på Frederiksberg er det nemt. Vi aftaler et møde og kommer forbi for at gennemgå arealerne sammen med dig. Vi tager også en snak om hvordan den helt perfekte ønskeløsning på din erhvervsrengøring på Frederiksberg kan se ud.

Efter mødet sammensætter vi et skriftlig tilbud til dig, hvori vi har sammensat en løsning på din rengøring, ud fra de ønsker og behov du har opsat. Det giver dig god mulighed for gennemgå den i ro og tage stilling til om der er brug for ændringer i den løsning der er sammensat præcist efter dine ønsker.

En grundig kontrakt på din rengøring

Når vi har haft mødet med dig, og afdækket dine behov omkring din erhvervsrengøring på Frederiksberg, sammensætter vi et tilbud. Der vil det grundigt blive beskrevet hvad vores tilbud på din erhvervsrengøring indeholder. Vores kontrakter er altid fyldestgørende, så alle misforståelser eller mangler normalvis bliver taget i opløbet. Det er med til sikre god og gnidningsfri start fra dag et.    

Personlig levering af dit tilbud på erhvervsrengøringen

For at gøre det så bekvemt og nemt for dig som muligt, vil det skriftlige forslag blive leveret til dig personligt. Det gør vi for at kunne gennemgå tilbuddet med dig, så du nemt og hurtigt bagefter kan gennemgå det i ro og fred.

En grundig og sikker opstart på din erhvervsrengøring på Frederiksberg

Det at skulle skifte sin erhvervsrengøring ud med en ny løsning er for de fleste en større beslutning. Det er også især noget der kan fylde i opstartsfasen. Netop derfor har vi fra starten af udarbejdet en klar og tydelig kontrakt. Det er nemlig med til at sikre vi kan levere en god tryg opstart på din erhvervsrengøring på Frederiksberg.

For sikre at alt er forløbet godt, ringer vi som minimum og tjekker op på om der er tilfredshed med opstarten. Vi gør det også for tjekke op på om der er behov for ændringer i tingene. Er der så behov for ændringer sørger vi for, at de er implementeret i den næste rengøring.

Inden du møder ind til den nye rengøring, vil vi have foretaget et kvalitetstjek af den udførte rengøring. Det gør vi altid for sikre der ikke sket fejl, og vi fra første dag lever op til det aftalte. Dermed kan du med ro sindet, imødese den første og de kommende rengøringer.

Statusmøde på din erhvervsrengøring på Frederiksberg

Inden for 5-14 dage efter opstarten af din erhvervsrengøring på Frederiksberg aftaler vi et statusmøde. På statusmødet vil vi drøfte den måde tingene bliver gjort på og om der er behov for ændringer.  Dette gøres med udgangspunkt i forhold til det der allerede er aftalt. Efter et statusmøde vil der selvfølgelig altid være plads til en kontinuerlig dialog omkring ønsker og ændringer.

Mere end bare erhvervsrengøring på Frederiksberg

I Merkur Service opretholder og vægter vi altid de personlige relationer med vores kunder meget højt. Vi mener nemlig, at den personlige relation er grundlaget for et godt samarbejde, og dermed en langsigtet samarbejdsrelation. Dette er med til at spare dig for tid og penge. Du skal nemlig ikke bruge tid på at finde en ny løsning til din rengøring på Frederiksberg.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller leder efter en rengøringsløsning på Frederiksberg, vil vi meget gerne hjælpe dig.

Vi har åbent på hverdage fra 8.00 til 17.00. Du kan skrive til os på nedenstående kontaktformular eller ringe på Tlf. 70 60 50 68. Du kan også maile til os på info@merkurservice.dk

Merkur Service dækker Frederiksberg men tilbyder også erhvervsrengøring i hele København og resten af Sjælland.