Kategorier
Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring
i København

Erhvervsrengøring i København med miljøfokus

Erhvervsrengøring i København med kvalitetssikring til både store og små virksomheder.

En velfungerende erhvervsrengøring der ikke bare sikrer at der ser rent ud, men at der også er rent helt ned på mikroniveau har aldrig haft større betydning. Begge dele er nemlig med til at skabe en tryg og sikker arbejdsplads.

Erhvervsrengøring København til store og små virksomheder

Uanset om du er virksomhed eller institution og har brug i erhvervsrengøring i København alle ugens dage, eller kun en gang om ugen, kan vi hjælpe dig.

Om du er en lille eller stor kunde hos Merkur Service, vil du altid blive taget seriøst og blive lyttet til. Det betyder for dig, at du altid vil være sikker på, at have et rengøringsfirma der er altid lytter til dig og handler når det er nødvendigt.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i København og på hele Sjælland

Det ikke kun i København vi tilbyder erhvervsrengøring, men også på resten af Sjælland. Det betyder at hvis din virksomhed eller organisation har en eller flere afdelinger i København eller på Sjælland kan i få en samlet løsning på jeres erhvervsrengøring. Det betyder for jer, en kontaktperson og et rengøringsfirma. Dette vil som regel være en fordel for jeres samlede pris.

Få en kvalitetssikret erhvervsrengøring i København

Vi bruger kvalitetssikring til at sikre kvaliteten af al vores erhvervsrengøring i København. Kvalitetssikringen er din sikkerhed for en velfungerende rengøring. Hvis du får foretaget services i forbindelse med din rengøring, bliver denne også kvalitetstjekket.

Stikprøvekontrollen foretages typisk en gang hver måned. Dette fastsættes dog efter ønsker og behov hos dig som kunde.

Den første måned er en prøveperiode

Vi er så sikre på vores kvalitet at den kvalitet vi leverer som rengøringsfirma i København, er så god at vi siger den første måned er en prøveperiode. Det betyder for dig, at er du ikke tilfreds med den rengøring og service vi leverer til dig, kan du opsige aftale fra dag til dag. Det kan og gør vi selvfølgelig fordi at vi er sikre på, at når du først har oplevet vores kvalitet og service indenfor rengøring får du aldrig lyst til skifte rengøringsfirma igen.

INSTA 800 til kvalitetssikring

Vi kan som rengøringsfirma tilbyde dig at gøre brug af INSTA 800 til kvalitetssikring af rengøringen. Dette kan være en fordel ved større arealer der skal rengøres, da standarden af rengøringen nemt kan varieres.

Det giver dig mulighed for en reducering i omkostningerne til din erhvervsrengøring i København.

Miljøvenlig erhvervsrengøring i København

Merkur Service bruger kun Svanemærkede rengøringsmidler til erhvervsrengøring. Samtidig har vi også stor fokus på vandforbruget, så der kun bruges den mængde vand der er nødvendigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det sikrer ikke bare dig en kvalitetssikret rengøring, men også en miljøvenlig og forsvarlig erhvervsrengøring i hele København.

Er en miljøvenlig erhvervsrengøring dyrere?

Hos Merkur Service er miljøvenlig rengøring ikke dyrere. Forskellen i dag på alene et Svanemærket rengøringsmiddel og et ikke-Svanemærket er så lille og gør så stor forskel for miljøet, at vi hos Merkur Service selv dækker den udgift. Så nej din erhvervsrengøring bliver ikke dyrere af at vi bruger Svanemærkede rengøringsmidler. Den bliver bare mere miljøvenlig.

Vi sender også alt plastik til genbrug, så det ikke går til spilde, men igen kan blive genbrugt til nye rengøringsmidler eller andet.

Års erfaring sikre kvalitet og effektivitet

Hvis du vil have et kvalificeret rengøringsfirma til at stå for din erhvervsrengøring i København, er Merkur Service et godt valg.

Med vores mange års erfaring inden for rengøring har vi udviklet og skabt ensartede metoder til at foretage al vores erhvervsrengøring i København. Det sikrer at du får den samme ensartet og stabile rengøring hver gang.

Vores metoder bliver løbende opdateret, så du hele tiden er sikret den bedst mulige rengøring og service.

Sådan fungere vores erhvervsrengøring

Når du vælger Merkur Service til at stå for din rengøring, gør vi måske rent på en anden måde end du er vant til. Vi bruger en metode hvor vi ”holder rent”. Det betyder at vi for hver rengøring tjekker op på hvad der er behov for at gøre rent. Det vil sige at karme eksempelvis ikke kun bliver taget efter et fast interval.

Mange rengøringsfirmaer i København bruger gerne en metode hvor nogen ting bliver rengjort i nogen fast intervaller. Sådan at netop eksempelvis karmene bliver taget en gang hver måned. Det betyder så at hvis karme efter tre uger begynder at se beskidte ud, bliver de som udgangspunkt først taget en uge efter.

Når du vælger os til stå for din erhvervsrengøring i København, tager vi tingene når der er behov for det. Det betyder at vi rengør tingene når der er behov for det. Derfor vil du ikke blive mødt at ting med støv på, når vi har været der.

Der kan være ting du gerne vil havde taget hver gang, af hygiejniske årsager eller andet. Så det er selvfølgelig også muligt.   

Dygtige og faglige medarbejdere

Vi går op i at vores medarbejdere forstår vigtigheden af det stykke arbejde de udfører. Derfor har vi fokus på hele tiden at holde vores medarbejdere opdateret med de nyeste teknikere og viden, indenfor deres arbejdsområde. Det er med til at sikre at hver enkelt medarbejder altid har den bedste og nyeste viden indenfor deres arbejdsfelt.

For at sikre dette sender vi løbende alle vores medarbejdere på kursus inden for deres fagfelt, samt følger skrapt med i den udvikling der sker inden for fagområde.

Det sikrer at du altid får den bedst mulige og mest optimale rengøring og service.

Vores faglighed er din sikkerhed

Sanitører fra Merkur Service der gør rent, er dygtige. Derfor er du også sikret der bliver passet på dine og virksomhedens ting. Der er styr på metoder og kemi og den vedligeholdelse som eksempelvis linoleum, trægulve og skippersten kræver.

Det er med til sikre dig og din virksomheds gulve og andre dyre ting ikke blive ødelagt, eller hurtigt nedslidt på grund af forkert rengøring eller manglende vedligeholdelse.

Få en fleksibel erhvervsrengøring i København

Merkur Service er fuldt bevidste om at der til tider kan være behov for ændringer i rengøringen. Derfor er vi også fleksible når der opstår behov for ændringer i din planlagte rengøring. Derfor vil du også normalvis kunne få foretaget ændringer fra dag til dag.

Vi kommer hver gang

Med en erhvervsrengøring fra Merkur Service er du altid sikret at få foretaget din rengøring. Vi har fuld dækning på, både under ferie og sygdom. Vi har også nogle medarbejdere som er glade for at være en del af Merkur Service, og derfor er de også villig til at give en ekstra hånd med, hvis det er nødvendigt. Derfor kan du også være sikker på, at vi har være der hver gang og at der er gjort ordentlig rent.   

Erhvervsrengøring i København med kvalitetsikring
Nyd overskuddet ved en velfungerende erhvervsrengøring i København

Erhvervsrengøring i København sammensat præcis til dig

Hvis du vælger at få tilbud på din erhvervsrengøring i København, tager vi afsæt i dine ønsker og behov. Udefra dette tager vi en dialog, om hvordan den mest optimale erhvervsrengøring og eventuelle serviceløsning kan se ud.

Det gør vi med udgangspunkt i dine tidligere erfaringer og sammenholder dem med vores egne erfaringer. Ud fra dette tager vi dialogen om hvordan den bedst mulige løsning kan se ud for dig og din virksomhed, sammenholdt med pris og behov.

Du får dit personlige tilbud, overleveret personligt

Når vi har sammensat et tilbud ud fra de ønskede kriterier, vil det blive afleveret personlig til dig. Samtidig med at du får overleveret dit personlige tilbud, vil det kort blive gennemgået sammen med dig.

Vi gennemgår tilbuddet sammen med dig, så det er nemmere for dig, når du efterfølgende skal gennemgå tilbuddet mere grundigt. Det giver også dig mulighed for at stille eventuelle og umiddelbare spørgsmål der måtte være til servicekontrakten.

En gennemarbejdet servicekontrakt

En gennemarbejdet og velbeskrevet servicekontrakt er med til at opfange eventuelle misforståelser, inden en opstart af din nye erhvervsrengøring i København.

Det er med til at tage sikre dig, at vi som rengøringsfirma fra dag et leverer præcis den ønskede rengøring og service som du ønsker. Det sikrer dig også imod ubehagelige regninger på tillægsydelser, som du ”troede” var en del af den indgået servicekontrakt.

Efter du har gennemgået tilbuddet

Når du har haft nogle dage til at gennemgå dit tilbud på erhvervsrengøring i København, vil vi kontakte dig, den dag det er aftalt. Skulle der være behov for ændringer i servicekontrakten, vil vi selvfølgelig ændre de ting i servicekontrakten der er nødvendigt.

En tryg opstart af din erhvervsrengøring i København

Skiftet til et nyt rengøringsfirma kan være forbundet en vis usikkerhed. Dette beror som regel på tidligere dårlige erfaringer med et eller flere rengøringsfirmaer.

Hos Merkur Service vægter vi den gode start højt. Det er også grunden til vi har gennemarbejdede servicekontrakter, så vores kunder ved præcis, hvad der er med i deres serviceløsning.

Dette er med til at sikre en god opstart af din nye erhvervsrengøring, hvis du vælger Merkur Service som leverandør til din erhvervsrengøring i København.

Statusmøde på din erhvervsrengøring i København

 Allerede dagen efter den første udførelse af den første rengøring og service, vil du få et opkald hvor vi sikrer os, at du er fuld tilfreds med det udførte arbejde. Skulle der imod forventning være noget der ikke er tilfredsstillende, vil det blive rettet indenfor 24 timer.

Derudover bliver der typisk inden for de første 5 til 14 dage blive afholdt et statusmøde. Her vil vi sammen med dig gennemgå opstarten. Det giver mulighed for at foretage eventuelle ændringer, der måtte være behov for.

Vi vægter den personlige relation

En personlig relation er med til at styrke samarbejdet. Derfor vægter vi også den personlige relation højt, både til dig som kunde og til vores leverandører.

Den gode relation er også med til at sikre dig, at du ikke igen skal bruge tid på at skulle finde et nyt rengøringsfirma til, at foretage din erhvervsrengøring i København.

Vi tager gerne en snak

Har du nogen spørgsmål eller brug for uddybning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar og glade for at besvare dine spørgsmål. Se kontaktoplysninger herunder.

Få dit helt personlige tilbud på erhvervsrengøring i København

Hvis du vil have et personligt tilbud på din erhvervsrengøring i København, så kontakt os nu. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 8:00 – 17:00. Du kan ringe til os på telefon 70 60 50 68.

Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du foretrækker dette. Du kan skrive til info@merkurservice.dk eller bruge kontraktformularen herunder.

Hvis du kontanter Merkur Service er du sikret en personlig og kvalificeret dialog om netop din erhvervsrengøring i København med eventuelt tilhørende services.