Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Erhvervsrengøring i København K

Vælg en kvalitetssikret og miljøvenlig rengøring

Erhvervsrengøring i København K

Ren erhvervsrengøring i København K

En arbejdsplads skal se pæn ud. Det skal være hygiejnisk; dermed holder vi også fast i tanken om, at vi skal holde orden i vores omgivelser. Det skaber tryghed for dig, personalet, dine kunder samt de besøgende, der kommer ind i din virksomhed.

Når dine medarbejdere er sikre

Når en medarbejder går ind på en ren arbejdsplads, hjælper det med at etablere pålidelighed. Pålidelighed hjælper individer med at fokusere og føle sig opmuntret i deres pligter. Det resulterer i øget effektivitet og en mere behagelig arbejdsplads. Det er så med til at fastholde det øverste personale, samtidig med at det tiltrækker nyuddannet personale.

Erhvervsrengøring til små og store virksomheder

Uanset om du har en lille eller stor virksomhed, tilbyder vi Erhvervsrengøring i København K. Rengøring udføres typisk på alle hverdage eller en gang om ugen. Det er helt afhængigt af virksomhedens præferencer og krav.

Merkur Service vil altid tage dig seriøst og lytte til dine behov, uanset hvor meget rengøring du har brug for. Nogle kan være bekymrede over, at deres bekymringer måske ikke bliver behandlet som en mindre klient. Det vil Merkur Service ikke have problemer med. Vi lytter, overvejer og handler, når en kunde behandler et problem grundigt, uanset virksomhedens størrelse.

Vi inkluderer København K i Erhvervsrengøring

At have flere afdelinger i København K medfører ikke brug af flere rengøringsfirmaer. Merkur Service leverer en samlet løsning til virksomheder med flere divisioner. En løsning indebærer ét kontaktpunkt og færre penge, end hvis separate rengøringsfirmaer håndterede forskellige områder.

Kommerciel rengøring af højeste kaliber

Vi foretager løbende kvalitetseftersyn af den rengøring og service, du modtager, for at sikre, at du som kunde er sikker på kvaliteten af din erhvervsrengøring i København K. Vi udtager en tilfældig prøve af rengøring og service en gang om måneden. Hyppigheden af stikprøverne aftales ud fra kundens krav og ønsker. Det sikrer, at du ikke spilder tid på at betale for en tjeneste, der ikke fungerer godt.

INSTA 800

Vi bruger INSTA 800-modellen, som omfatter kvalitetssikring og et rengøringsniveaumålesystem. Denne teknik har den fordel, at den gør det muligt at anvende forskellige kvalitetsstandarder til forskellige virksomhedsafdelinger.

Erhvervsrengøring, der er miljøvenlig

Merkur Service rengøringsløsninger giver miljøvenlig industrirengøring, fordi vi udelukkende bruger svanemærkede rengøringsmidler. Vi bruger så lidt vand som muligt, samtidig med at vi sørger for effektiv rengøring. Hver af vores desinfektionsmidler er grundigt uddannet i, hvordan man udfører en god miljøvenlig rengøring, hvilket betyder, at de har en komplet instruktion i, hvordan man anvender de rigtige rengøringsmidler i den rigtige sammenhæng. Miljøvenlige rengøringsmetoder er opfyldt under overholdelse af etablerede rengøringsstandarder.

Lignende arbejdsteknikker baseret på stor erfaring garanterer kvalitet og effektivitet

Udvælger du Merkur Service til at udføre din erhvervsrengøring i København K K, får du en kvalificeret samarbejdspartner, som ikke kun har specialiseret sig i erhvervsrengøring, men også sørger for kvalitetssikret og miljøvenlig erhvervsrengøring på den mest effektive måde.

Med vores mange års rengøringserfaring har vi etableret lignende arbejdsgange, som løbende opdateres til de nyeste metoder. Det garanterer, at du altid får den bedste og mest effektive erhvervsrengøring.

Kompetente medarbejdere med konvention

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere har fokus på vigtigheden af det arbejde, de udfører til daglig. Det opnår vi ved at fokusere på hver enkelt af vores medarbejderes trivsel og belønne dem for deres indsats. Det indebærer også, at enhver kritik, de modtager, altid vil blive præsenteret konstruktivt. Vi mener, at det kræver et ordentligt stævne, for at de har ordentlige arbejdsforhold, og derfor har vi DI og 3F konventionerne.

Efteruddannelse for medarbejdere

Vi giver vores medarbejdere løbende faglig udvikling for at hjælpe dem med at få nye kompetencer i deres branche. Hvert medlem af vores team skal opfylde et vist niveau af professionel erfaring, som vi mener giver værdi for dig som kunde.

Den dygtige medarbejder er din sikkerhed

Vores desinfektionsmidler kan håndtere og pleje en lang række ting, herunder forskellige typer gulve, på grund af deres store erfaring. De ved, hvordan man rengør, plejer og beskytter et gulv eller linoleum.

En alsidig kommerciel rengøringsservice

Merkur service er opmærksom på behovet for revision af den første aftale, der er indgået for erhvervsrengøring. Derfor giver vi fleksibilitet, hvis der er behov for ændringer.

En kommerciel rengøring skræddersyet til dine specifikationer

Ønsker du, at Merkur Service giver dig et tilbud på erhvervsrengøring i København K K, gør vi det ud fra dine præferencer og krav. Udgangspunktet i dette er en samtale mellem os om, hvordan den bedste løsning er færdigstøbt til din erhvervsrengøring. Vi har en samtale om dine bekymringer og vores kommercielle rengøringsoplevelser. Når vi tror vi har identificeret den bedste mulighed for din virksomheds rengøring og yderligere tjenester, vi vil give et formelt forslag til dig.

Vi vil personligt levere forslaget til dig

Når forslaget er færdigt, gives det til dig personligt, hvor kompetente fagfolk vil lede dig igennem det, før du giver dig tid til at studere det på egen hånd.

Når du har gennemgået rengøringsaftalen

Giv os venligst besked om eventuelle ændringer, du har brug for, efter at forslaget er blevet gennemgået. Det gennemtænkte forslag sikrer, at din nye kommercielle rengøringssatsning får en sikker og gnidningsfri start, fordi en komplet serviceaftale eliminerer eventuelle potentielle misforståelser eller huller inden start.

Sådan sikrer vi, at du får en succesfuld opstart

For at sikre din lykke ringer vi til dig dagen efter den første rengøring for at få din feedback. For at sikre en vellykket lancering vil vi også foretage en tilfældig prøve af den rengøring og service, der tilbydes efter den indledende rengøring.

Statusmøde for din erhvervsrengøring i København K

Vi planlægger normalt et statusmøde i løbet af de første 5-14 dage for at gennemgå startprocessen og behandle eventuelle ændringer i serviceaftalen, der måtte være nødvendige. Perioden mellem start- og statusmøder bestemmes af rengøringsplanen. Udover statusmødet fremmer vi løbende kommunikation med vores kunder.

Det mellemmenneskelige forhold

Vi stræber konsekvent efter personlige relationer til både vores kunder og vores samarbejdspartnere. Dette sikrer et langsigtet partnerskab, og sparer dig for ressourcer, tid og energi, du ellers ville bruge på at hyre et rengøringsfirma i København K K.

Vi besvarer gerne eventuelle forespørgsler, du måtte have.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for forklaring eller har spørgsmål. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller uddyber, hvad der er offentliggjort på vores hjemmeside.

Anmod om dit skræddersyede forslag

Merkur Service tilbyder erhvervsrengøring i hele København K. Vi har åbent mandag til fredag fra 8.00-17.00. For at nå os skal du ringe på 70 60 50 68 eller sende en mail til info@merkurservice.dk. Alternativt kan du kontakte os ved at bruge formularen nedenfor.