Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring
på Nørrebro

Erhvervsrengøring på Nørrebro med kvalitetssikring

Få en erhvervsrengøring på Nørrebro der skabet et rent arbejdsmiljø i din hverdag. Men ren arbejdsplads skaber komfort for både dine medarbejdere og kunder. Derfor en god erhvervsrengøring hos dig på Nørrebro en rigtig god investering, både på korte og lange sigt.

Erhvervsrengøring for alle størrelse af virksomheder

Vores erhvervsrengøring på Nørrebro er tilgængelige for de helt små og store virksomheder. Vi tager alle typer og størrelse af virksomheder ind, og forskelles behandler ikke på grund af den enkelt virksomhed størrelse. Derfor er du sikret altid at blive taget seriøst hos Merkur Service.

Vi tilbyder ikke kun rengøring på Nørrebro

Det er ikke kun Nørrebro vi tilbyder erhvervsrengøring, vi dækker nemlig hele København og resten af Sjælland. Derfor er der en god mulighed for få dække flere afdelinger selv om de ikke lige på Nørrebro. Er der flere afdelinger kan der tit være en reducering i den samlet pris at hente.

En kvalitetssikret erhvervsrengøring

For at sikre vi har tilfredse kunder, og du får den kvalitet der er aftalt omkring din rengøring tjekker vi jævnligt kvaliteten af din rengøring. Det gør du ikke skal bruge tid på at fokuser på din erhvervsrengøring på Nørrebro som ikke fungere. Vi holder nemlig øje med det, og følger op hvis der mod forventning er noget der ikke er i orden.

Hver måned udfører vi en tilfældig prøve for at kontrollere kvaliteten af erhvervsrengøring på Nørrebro er i orden. Det forgår altid ud fra en tilfældig udvælgelse og kan foretages hyppigere hvis der ønske eller behov for det.

INSTA 800 til kvalitetssikring  af din erhvervsrengøring

Vi kan tilbyde at gøre brug af INSTA 800 for at sikre den ønsket kvalitet af din rengøring. Det har den fordel at man kan varierer rengøringskvaliteten forskellige steder i virksomheden. Det bruges typisk på større arealer, for opnå en besparelse på rengøringen. Du læse mere om INSTA 800, eller kontakte os, hvis du vil vide mere om INSTA 800.

En miljøvenlig erhvervsrengøring på Nørrebro

Vi leverer en miljøvenlig erhvervsrengøring, hvor vi kun gør brug af Svanemærkede rengøringsmidler. Der er også fokus på hvor meget vand der bruges, så der ikke bruges mere end der er nødvendigt til din rengøring. Ligesom vi har fokus på de metoder der bruges, så rengøringen udføres miljøskånsomt.

Vores medarbejdere får en grund oplæring i hvordan man udfører ordentlig og miljøvenlig rengøring, så der ikke unødig slides jordens ressourcer.

Professionelle erhvervsrengøring baseret på års erfaring

Vi tilbyder vores tjenester på den mest optimale måde. Med mange års erfaring har vi udviklet forskellige rengøringsmetoder. Dette sikrer, at du får den bedste og mest effektive erhvervsrengøring i København.

Kompetente medarbejdere

Vi holder os til en høj servicestandard, og derfor ansætter vi kun folk til vores team, der sætter en medarbejder der prioriter og forstår værdien af det stykke arbejde laver.  Til gengæld tager vi os godt af vores medarbejder og sørger for at give dem erkendelse for deres arbejde. Vi sørger også for alle løbende kommer på efteruddannelse, så den enkelte bliver opkvalificeret indenfor sit område. Derfor er du sikret der altid kommer en dygtig og motiveret sanitør til at varetage din erhvervsrengøring på Nørrebro.

Opkvalificering af den enkelte

Vi forventer et højt niveau af ekspertise fra vores medarbejdere. Derfor sørger vi også få alle bliver sendt på videreuddannelse for at sikre, at de har den nyeste viden indenfor deres arbejdsområde. Dette er med til at sikre og forbedrer vores medarbejderes niveau, hvilket i høj grad kommer dig som kunde til gode.

Den dygtige medarbejder er din sikkerhed

Vi har fagfolk der ved hvordan man tingene gøres på ordentligvis indenfor deres arbejdsfelt. Det betyder også at der bliver passet på dine ting, og foretage den hel rigtige rengøring kvadratmeter for kvadratmeter. Det betyder også at tingene som har behov for det, bliver vedligeholdt på den hel rigtige måde. Hvilet eksempelvis har stor betydning for et dyrt linoleumsgulv.  

En fleksibel løsning på din rengøring

Vi forstår der kan være behov for ændringer i en eksisterende rengøringsløsning. Derfor er vi altid fleksible og klar til at justere og ændringer i den eksisterende løsning du har valgt. Ændringer kan foretages fra dag til dag, afhængelig af størrelse på den ændring der ønskes.

En rengøring lige efter dine ønsker

Hvis du kunne tænkte dig et tilbud på din erhvervsrengøring på Nørrebro fra Merkur Service, er du sikret at få et tilbud der afstemt og tilpasse lige præcis dine ønsker.

For sikre du får en tilbud er er tilpasset præcis dine ønsker indenfor en rengøringsløsning, tager vi den gode dialog med dig.

Når vi har haft dialogen omkring hvordan den bedste løsning på din rengøring kan se ud, laver vi et skriftlig tilbud til dig. Vores rengøringstilbud er altid meget fyldestgørende og korrekte om hvad tilbuddet indeholder. Det gør vi for sikre at du får præcis den rengøringsløsning, som du ønsker. Det gør også at vores opstart af en erhvervsrengøring altid kommer godt for start. Netop fordi alt fra start er afdækket.

Når vi har en forslag klar til dig

Når vi har et tilbud klart til dig, med din helt egen unikke erhvervsrengøring på Nørrebro, kommer vi og aflever det personligt til dig. Vi vil kort i den forbindelse gennemgå tilbuddet med dig, så du nemt efterfølgende kan tilbuddet på din erhvervsrengøring.

Gennemgang af rengøringsaftale

Når du har haft tid til gennemgå dit tilbud fra os, tager vi en dialog omkring du synes der er brug for ændring til det forslag du har fået. Er der brug for det laver vi en nyt tilbud på din rengøringsløsning, hvor ændringer er indskrevet. Dette sikrer at hvis vil have Merkur Service til at varetage din erhvervsrengøring på Nørrebro, undgår potentiel misforståelse, inden rengøringen bliver startet op.

Du er sikret en velplanlagt rengøringsaftale

Med en rengøringsaftale fra Merkur Service er du sikrer en velplanlagt forløb omkring din rengøring. Netop fordi vi bruger en rengøringskontrakt der er gennemarbejdet og er opbygger på dine ønsker og behov omkring den ideelles erhvervsrengøring. Det gør nemlig at vi starten af undgå potentielle misforståelse.

Du er garanteret at vi altid vil gå langt for at imødekomme og efterleve dine ønsker som kunde. Vi vil til hver en tid altid forsøge at skabe den bedste mulige løsning for dig. Sådan at du altid har den bedst mulige løsning omkring dig og din virksomhed, når det kommer til din erhvervsrengøring på Nørrebro.

Vi sikrer en god opstart

For at sikre, at du har en god opstart hos os, foretager vi en kvalitetssikring af den rengøring der er blevet foretaget. På den måde sikker vi dig den gode start på din erhvervsrengøring på Nørrebro.

For at være sikre du også er tilfreds, giver vi dig en kort kald på dagen du møder ind til den nye rengøring. Det gør vi for at sikre alt er præcist som du forstillede dig det skulle være.

Statusmøde

Vi afholder i fællesskab med dig statusmøder 5-14 dage efter din rengøring er startede op. Der drøfter vi om der er brug for at foretage ændringer i den eksisterende aftale.

Den gode relation, giver den gode løsning

Et godt samarbejde starter med den gode relation. Derfor efterstræber vi altid den gode og tætte kunderelation. Det gør vores kunder altid ved der bliver lyttet og handlet når de henvender sig til os. Hvilket ligger og bygger på det et sundt fundament for godt samarbejde. Derfor stræber vi altid en stærk relation, med en langvarig relation til hver enkelt kunde.

Få et tilbud på din erhvervsrengøring på Nørrebro

Ønsker du et personligt tilbud på din erhvervsrengøring på Nørrebro fra et professionelle rengøringsfirma? Så kontakt Merkur Service nu. Så sætter vi et møde op, hvor du inden for en ugen efter møde, vil have fået et skriftlig tilbud på din rengøring på Nørrebro.

Vi er tilgængelige på hverdage fra 8:00 til 19:00.

Du kan kontakte os via tlf. tlf. 70 60 50 68 eller sende os en mail på info@merkurservice.dk Så er du sikret en kvalificeret tilbud på din erhvervsrengøring på Nørrebro.