Kategorier
Erhvervsrengøring

Rengøringsfirma
i Nordsjælland

Med kvalitetssikring
og miljøvenlighed

Erhvervsrengøring i Nordsjælland

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Nordsjælland til både de helt små og de helt store virksomheder i Nordsjælland. Vores erhvervsrengøring er særlig tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vi tilbyder en fleksibel løsning som gør, at der fra dag til dag kan ændres i den eksisterende løsning, hvis der skulle være behov for dette.

Der er en konstant fokusering på hvordan vi kan optimere vores arbejdsgange. Det er ikke bare med til omkostningsoptimere, men er også med til at sikre en effektiv rengøring og service.

Vi har en konstant fokus på den service vi leverer til vores kunder. Vi ønsker nemlig at yde den bedste erhvervsrengøring i Nordsjælland, samt resten af Sjælland og København.

Derfor vil du altid med en løsning fra Merkur Service være sikret en effektiv og velfungerende erhvervsrengøring i Nordsjælland.

Kvalitetssikring af vores rengøringen

For at sikre kvaliteten af vores erhvervsrengøring i Nordsjælland bruger vi kvalitetssikring til at sikre at vores erhvervsrengøring altid lever op til den ønskede kvalitet. Vores kvalitetssikring kan foretages med INSTA 800 til kvalitetssikring af den udførte rengøring. INSTA 800 giver mulighed for flere varierede muligheder af rengøringsgraden.

Normalvis foretager vi en stikprøvekontrol en gang i hver måned. Hyppigheden aftales dog ud fra de ønsker og behov som din virksomhed har.

Vores medarbejdere

For Merkur Service er det vigtigt at vores medarbejdere forstår den sande værdi af det stykke arbejde de udfører. Vi sørger løbende for at efteruddanne hver enkelt af vores medarbejder indenfor deres fagområde. Dette sikrer at den enkelte altid være opdateret på den nyeste viden inden for sit fagområde.

Derfor er den enkelte medarbejder også rustet til at varetage sine arbejdsopgaver, samt at påtage sig det ansvar som er påkrævet af den enkelte. Derfor kan og giver vi også den enkelte medarbejder stor frihed under ansvar.

Miljøvenlig og kvalitetssikret erhvervsrengøring i Nordsjælland
Oplev og nyd en velfungerende erhvervsrengøring med kvalitetssikring

Erhvervsrengøring med miljøhensyn

Vi har ikke kun fokus på at foretage en optimering af vores erhvervsrengøring, men også fokus på miljøhensyn. Derfor bruger vi også kun Svanemærket rengøringsmidler til vores erhvervsrengøring. Derudover er alle sanitørerne grundigt instrueret i hvordan de foretager en så miljøskånsom rengøring som det er muligt.

Erhvervsrengøring i Nordsjælland og på resten Sjælland

Vi dækker som rengøringsfirma i Nordsjælland også resten af Sjælland og København. Derfor kan vi tilbyde erhvervsrengøring til virksomheder med flere afdelinger på Sjælland en indsamlet løsning. Dette gør at du kan nøjes med et rengøringsfirma og en kontaktperson i alle afdelinger. Den samlede løsning giver en bedre overskuelighed for virksomheden. Prisen vil som udgangspunkt også blive mere fordelagtig end hvis rengøringen er opdelt imellem to eller flere rengøringsfirmaer.

Få din egen unikke erhvervsrengøring

Sammen med din virksomhed sammensætter vi en løsning der er tilpasset din virksomheds behov. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i din virksomhed ønsker og behov for en optimal erhvervsrengøring som eventuelt er kombineret med andre services.

Ud fra den erfaring du og din virksomhed har, tager vi en dialog med udgangspunkt i disse erfaringer, så vi sammen finder frem til den bedst mulige løsning til din virksomhed. Ud fra dette udarbejder vi et tilbud til jer, som vi grundigt gennemgår sammen for at sikre vi har fundet frem til den bedste og helt rigtige løsning for dig og virksomheden.

For et tilbud på din erhvervsrengøring i Nordsjælland

Hvis du vil have et tilbud på en fleksibel og unik sammensat erhvervsrengøring i Nordsjælland? Så kontakt os allerede nu. Du kan kontakte os på telefon 70 60 50 68 imellem kl. 08:00-17:00. Du kan også skrive til os på formularen herunder. Er du også velkommen til at sende en mail på info@merkurservice.dk  

Hvis du skriver til os kontanter vi dig indenfor 24 timer på en hverdag.