Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring
i Ringsted

Oplev en velfungerende Erhvervsrengøring i Ringsted

Hos Merkur Service samarbejder vi om at holde rent hos hver enkelt af vores kunder og sørger for en høj hygiejne. Det gør vi ved at have en rengøringskvalitet, med kvalitetssikring af vores erhvervsrengøring i Ringsted. Vi kan også hjælpe dig med en kvalitetssikret erhvervsrengøring. Sådan at du og alle dine kollegaer alle altid møde ind til en ren og lækker arbejdsplads. Ligesom jeres besøgende i virksomheden også mødes af en ren og indbydende virksomhed.  

En arbejdsplads der er både visuelt og hygiejniske er ren, giver den gode følelse hos den enkelte ansatte.  Det medvirker til at give plads til fokus hos den enkelte på de primære arbejdsopgaver og ikke bruge tid på at snakke om mangelfuld rengøring. Dermed øges både arbejdsglæden og effektiviteten hos den enkelte medarbejder. En ren og hygiejnisk arbejdsplads vil også altid gøre det nemmere at tiltrække nogen af de bedste kandidater, når jagten er gået ind på en ny kollega.

Erhvervsrengøring uanset størrelse

Uanset om du er en lille eller en stor virksomhed, tilbyder vi erhvervsrengøring i Ringsted og på resten af Sjælland. Den typiske virksomhed får gjort rent enten alle arbejdsdage eller en til to gange om ugen. Det afhænger udelukkende af virksomhedens ønsker og behov.

Uanset hvor meget rengøring du har brug for, vil Merkur Service altid behandle dig seriøst og være opmærksom på de behov netop din virksomhed har. Dette gælder uanset om man er en lille eller stor virksomhed. Ligesom vi altid bestræber os på at leverer den bedste rengøring til alle vores kunder. Derfor er du også sikker på altid at have en partner i Merkur Service som ager når du henvender dig. Med andre ord så både lytter, reflekterer og handler vi, i overensstemmelse hvad du nu måtte mene der skulle være behov for.

Erhvervsrengøring i Ringsted og på hele Sjælland

Merkur Service tilbyder erhvervsrengøringsrengøring på hele Sjælland og erhvervsrengøring i København. Dette betyder at hvis din virksomhed har flere lokationer på Sjælland kan vi også klare jeres erhvervsrengøring der. Altså har I ikke kun brug for erhvervsrengøring i Ringsted, men også et andet sted på Sjælland, kan vi hjælpe. Dette betyder for jer som virksomhed i dagligdagen, at det kun er en person I skal henvende jer til. Det vil sige at det er den samme kontaktperson der har det fulde overblik i hele jeres virksomhed. Oveni vil der som regel altid være en besparelse at hente ved kun at have et rengøringsfirma til løse sin erhvervsrengøring. 

Erhvervsrengøring med INSTA 800

Vælger du Merkur Service til at varetage din erhvervsrengøring, giver det dig også muligheden for INSTA 800 til din rengøring.

INSTA 800 kan bruges til at kvalitetssikre din erhvervsrengøring. Det giver også en god og nem mulighed for at fastlægge en varieret kvalitet af den ønskede rengøring. Der er måske ikke brug for den samme grad af rengøring i et depot, som der er til receptionen, hvor kunder får deres første indtryk af virksomheden. Derfor kan man sænke det ønskede rengøringsniveau, men stadigvæk sørge for der bliver kigget til det ved hver rengøring. På den måde er man sikret der ikke bliver for beskidt, fordi rengøringen eksempelvis kun kommer der hver tirsdag.

Hvorfor vælge INSTA 800?

INSTA 800 er tit brugt på steder med større arealer. Netop fordi der her kan være en del besparelse at hente. Det er fordi man har muligheden for at variere den ønskede rengøringskvalitet fra rum til rum.

Hos Merkur Service tilbyder vi at bruge INSTA 800 til at sikre kvaliteten af vores erhvervsrengøring.

Større virksomheder med store arealer vil kunne drage fordel af denne form for kvalitetssikring som INSTA 800 giver mulighed for. Da det kan reducere de faste omkostningerne til den faste erhvervsrengøring.

INSTA 800 giver mulighed for fem rengøringsniveauer. Bliv klogere på INSTA 800

Få en kvalitetssikret erhvervsrengøring i Ringsted

Vi foretager løbende kvalitetskontrol af vores rengøring, som du får foretaget. Det er med til at sikrer at når du vælger en erhvervsrengøring fra Merkur Service, får du formentlig Ringsteds bedste erhvervsrengøring. Det er ikke kun fordi vi vil levere den bedste erhvervsrengøring. Vi vil nemlig også sikre dig som kunde, at du får hvad vi har lovet og aftalt med dig.

Vi passer på vores miljø med vores rengøring

Merkur Service sikrer dig en miljøvenlig-rengøring, fordi vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler. Vi begrænser også mængden af det ​​vand som vi bruger. Så der ikke bliver brugt mere vand end nødvendigt til din rengøring. Det kan vi gøre helt uden at gå kompromis med kvaliteten din rengøring. Dermed får du ikke bare en rengøring der er kvalitetssikret, du får også en rengøring der passer på miljøet.

Vores erkendte medarbejdere  

Vi har vores medarbejdere som en af de højeste prioriteter. Det betyder vi tager vare på alle vores medarbejdere og deres trivsel. Ligesom vi løbende erkender deres veludførte arbejde og opfordrer dem alle til at lære af og med hinanden.  

Vi styrker alle vores medarbejdere ved løbende at sørget for efteruddannelse indenfor netop deres ekspertise område. Der bliver også sørgeret for en grundig oplæring i den måde vi gør tingene på hos Merkur Service.

Vores sanitører

Sanitørerne hos Merkur Service har gennemgået grundigt forløb, så de ved hvordan man bruger rengøringsmidler og vores materiel på den bedste og mest effektive måde. Derudover har de også lært hvordan de skal passe på sig selv, når de skal gøre rent. Det betyder at uanset om du har et plankegulv eller et linoleumsgulv, ved vores sanitører hvordan det skal behandles. Det vil sige det vil blive rengjort, men også passet og plejet på den hel rigtige måde. 

Opdateret metoder indenfor rengøring

Vi ønsker at levere den bedste rengøring og service og derfor er dette vores højeste prioritet. Vi har gennem vores mange års erfaring, fået og opbygget en viden indenfor rengøringsmetoder. Det gør at vi i dag bruger nogle af bedste standarder og metoder til vores erhvervsrengøring.

Via samarbejde og fælles læring opdaterer vi løbende vores metoder. Derfor gør vi også brug af den nyeste teknologi indenfor erhvervsrengøring, så snart det giver mening. Dette sikrer, at du altid får den mest effektive erhvervsrengøring.

Vi kan håndteret behovet for ændringer

Der kan altid opstå behov for ændringer i den oprindelige aftale på din erhvervsrengøring. Det er naturligvis helt forståeligt, og vi kan med vores fleksible rengøring- og serviceløsning håndtere det problemfrit. Er der ønske til ændringer, kan de blive foretaget fra den ene dag til den anden, vejledende. Selvfølge er det lidt afhængeligt af ændringens størrelse og behov.

En nær relation

Vi er en åben virksomhed og vi tilskynder til den åbne dialog og den personlige relation.

Vores erfaring er at en tæt relation med åbenhed altid er den bedste. Det hjælper med til at sammensætte den bedste løsning på både rengøring og de services der måtte ønskes i denne forbindelse. En god og fortrolig relation gør at vi kan levere den bedste erhvervsrengøring i Ringsted til dig og din virksomhed.  

Få et gennemarbejdet tilbud på din erhvervsrengøring i Ringsted

Når vi skal give et tilbud på erhvervsrengøring i Ringsted, starter vi det altid med et møde. Der gennemgår vi sammen med dig, din virksomheds behov. Med udgangspunkt i det der er drømmeløsningen, og det der er sat budget af til. Med dette udgangspunkt sammensætter vi så den bedst mulige løsning til netop dig og din virksomhed.

Tilbuddet på din erhvervsrengøring i Ringsted, får du på skrift. Her vil det fremgå præcis hvad din løsning indeholder. Det skriftlige forslag leverer vi direkte til dig personligt, og gennemgår det sammen med dig. Dermed kan du nemt efterfølgende selv gennemgå forslaget, og se om du mener der er behov for ændringer.

Sådan sikrer vi en god start på din erhvervsrengøring i Ringsted

Når du vælger Merkur Service til at varetage din erhvervsrengøring i Ringsted, vil du opleve at der allerede efter den første rengøring bliver foretaget et kvalitetstjek. Dette gør vi fordi vi vil være sikre på at levere den bedste kvalitet indenfor rengøring fra dag et. Det har også den fordel at vi allerede fra starten kan få taget hånd om eventuelle udfordringer. Du vil også efter den første få et opkald fra os, så vi er sikre på at du er fuldt ud tilfreds.  

Typisk inden for de første 5-14 dage arrangerer vi et statusmøde, hvor vi vurderer kvaliteten af ​​det arbejde der er udført, og taler om der er behov for at ændre i serviceaftalen.

Hvis du ønsker at få et tilbud på din erhvervsrengøring eller har spørgsmål til de tjenester, vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Kontakt for et tilbud på din erhvervsrengøring i Ringsted

Ønsker du et personligt forslag til på erhvervsrengøring fra et professionelt rengøringsfirma? Kontakt os nu. Vi har åbent på hverdage fra 8.00-17.00.

Du kan også velkommen til at skrive til os på vores kontaktformular nedenunder, eller du kan ringe på Tlf. 70 60 50 68. Du er også velkommen til at sende os en mail til info@merkurservice.dk

Når du kontakter Merkur Service, er du sikret en kvalificeret snak om din erhvervsrengøring i Ringsted og den løsning vi kan tilbyde dig.