Kategorier
Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring på Sjælland

Vi dækker hele Sjælland

Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Merkur Service tilbyder skræddersyede erhvervsrengøring på hele Sjælland, med individuelle rengøringsløsninger til både små og store virksomheder. Den enkelte løsning vil altid være unik for den pågældende virksomhed, men også altid fleksibel, Det betyder at der fra dag til dag kan ænders i aftalen, hvis der behov for det.
Vi fokuser konstant på at optimere vores erhvervsrengøring på Sjælland. Dette sikrer ikke bare en effektiv rengøring og service, men også en høj kvalitet af erhvervsrengøringen. Der er ligeledes konstant fokus på den service vi yder. Ganske enkelt fordi vi vil levere den bedste erhvervsrengøring på hele Sjælland og den medfølgende service. Det betyder derfor at I altid er sikre på at få en af de mest effektive erhvervsrengøringer på Sjælland af højeste kvalitet. Det er med til at give sikkerhed for der altid er en ren og præsentabel arbejdsplads.

Med en erhvervsrengøring- og serviceløsning fra Merkur Service er I sikret en nem og velfungerende løsning erhvervsrengøring på Sjælland.

Den unikke erhvervsrengøringsløsning

Vi tager udgangspunkt i behovene og bruger vores erfaring sammen med din virksomheds ønsker til at sammensætte den optimale løsning, der giver det bedste resultat for den enkelte virksomhed.

Det betyder at vi fra start af har fokus på levere præcis den erhvervsrengøring som virksomheden ønsker. Sådan at den færdige løsning er tilpasset præcis de ønsker og behov som virksomheden har.

Erhvervsrengøring på hele Sjælland

Merkur Service tilbyder erhvervsrengøring på hele Sjælland. Det betyder at vi kan dække mere end en virksomhed, som har afdelinger flere steder på Sjælland. Dette gør igen at vores rengøring i disse tilfælde kan tilbydes til en mere fordelagtig pris, end hvis du har mere en et rengøringsfirma til at foretage din erhvervsrengøring på Sjælland.

Erhvervsregøring med kvalitetssikring
Prøv og nyd en velfungerende kvalitetssikret rengøring fra Merkur Service

Kvalitetssikring af erhvervsrengøringen

For at sikre kvaliteten af erhvervsrengøringen på Sjælland, er der løbende kvalitetssikring af den udførte erhvervsrengøring. Dette gøres for den aftale vare og service lever op til forventningerne. Vi bruger som udgangspunkt INSTA 800 til kvalitetssikring af al vores rengøring. Dette er med til at give sikkerhed og garanti for at vores erhvervsrengøring på Sjælland lever op til det aftalte rengøringsniveau.

Der vil vejledende blive foretaget stikprøvekontrol en gang om måneden. Et kvalitetstjek indbefatter både den foretaget erhvervsrengøring og andre services, der eventuelt er indbefattet i aftalen. Stikprøvernes interval kan dog ændres og tilpasses efter de enkelte ønsker og behov.

Erhvervsrengøring med miljøhensynet i fokus

Vi fokuserer ikke udelukkende på at optimere vores erhvervsrengøring på hele Sjælland, men også på at skåne miljøet mest muligt.
Det gør vi på den måde vi gør rent på, og også at ved at udvælge vores rengøringsmidler meget nøje.
Det betyder at vi bruger Svanemærkede produkter i det omfang det er muligt. Samtidig har vi fokus på at udføre arbejde så miljømæssigt skånsom som muligt. Derfor har vi også en grundig oplæring af alle vores medarbejdere, så de ved hvordan de bedst passer på miljøet og gør tingene mest miljømæssigt optimalt.

Medarbejderne

For os er det vigtigt at vores medarbejdere forstår at finde værdien i det stykke arbejde de udfører. Dette medvirker at til give medarbejdere der yder den bedste service og tager ansvar for vores kunders ønsker og forventninger. Derfor sørger vi for løbende efteruddannelse og stiller krav om ansvarsfuldhed hos hver enkelt medarbejder. Vi forventer også vores medarbejdere er medansvarlige i hele i hele arbejdsprocessen. Det indebærer at den enkelte medarbejder tager ansvar, samt har fokus på optimering af den måde tingene gøres på.

Få et tilbud på erhvervsrengøring på Sjælland

Det er naturligvis helt uforpligtende at få et tilbud på en fleksibel skræddersyet erhvervsrengøring og serviceløsning til din virksomhed. Vi tilstræber en lang relation med vores kunder, da vi tror på det er til glæde for både vores kunder, medarbejderne og dermed Merkur Service.

Få et tilbud på erhvervsrengøring eller udfyldformularen herunder.

Du kan også ringe vi er på telefonen Tlf. 70 60 50 68 alle hverdage fra 8:00 til 17:00 eller send os en mail på info@merkurservice.dk