Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring
i Valby

Erhvervsrengøring i Valby

En ren arbejdsplads, er en god arbejdsplads.

På en arbejdsplads er det vigtigt altid at opretholde et rent miljø og dermed skabe den underbevidste fornemmelse af en hygiejniske atmosfære. Det er ikke kun til gavn for virksomhedens offentlige image, men også for personalet, kunder og gæster der kommer i virksomheden.

Renere arbejdsrum hjælper med at sikre den pålidelighed, som en medarbejder har brug for, for at kunne føle sig godt tilpas og dermed være fokuseret og dermed kunne arbejde effektivt.  

Din forretningsstørrelse betyder ikke noget

Uanset om du har et stort eller lille behov for erhvervsrengøring i Valby, kan vi hjælpe dig. Hos Merkur Service har vi det sådan at uanset om du er en start-up eller en stor virksomhed, behandler vi dig ordentlig og sikrer dig en effektiv rengørings af højeste kvalitet.

Det betyder at når du vælger Merkur Service som dit rengøringsfirma, får du en partner der lytter, reflekterer og handler på dine ønsker og de præferencer du har.

Erhvervsrengøring tilbyder vi ikke kun i Valby

Vi tilbyder erhvervsrengøring i hele København og på resten af Sjælland. Så hvis du har en eller flere afdelinger i København eller på Sjælland kan Merkur Service være et ekstra fordelagtig valg. Vi giver nemlig mulighed for det er den samme kontaktperson der repræsenteret i alle afdelingerne. Dermed er det en kontaktperson der har det fulde overblik i alle jeres afdelinger.

Når der er tale om mere en end afdeling, kan man som regel også spare penge ved kun at bruge det sammen rengøringsfirma. Du kan altså både spare tid og penge.

Overlegen kvalitet

Vi kontrollerer konstant kvaliteten og servicen af ​​vores erhvervsrengøring for at sikre, at du som vores kunde opnår og får og den fulde tilfredshed som en velfungerende erhvervsrengøring giver. At opfylde og leve op til kriterierne i en aftale er vores højeste prioritet.

Mulighed for INSTA 800

Merkur Service tilbyder at og giver muligheden for at gøre brug af ​​INSTA 800. Det tilråder vi specifikt til større virksomheder med store arealer. Det gør vi fordi der for dig som kunde kan være en omkostningsreduktion på din erhvervsrengøring i Valby. INSTA 800 kan bruges hvor der er mulighed for at varieret kravet til rengøringen.  

Miljøvenlig og skånsom erhvervsrengøring

At vælge Merkur Service til din erhvervsrengøring er som at vælge det, der er bedst for miljøet. Da vi i vores erhvervsrengøring minimerer brugen af ​​vand og maksimerer anvendelsen rengøringsmidlerne, som vi kun bruger i ​​Svanemærkede varianter. Dermed forsøger vi både at lever de bedste resultater til dig som kunden, men også til skåne miljøet mest muligt.  

Få en erhvervsrengøring i Valby på førsteklasses

Du vil ikke komme til at fortryde det, hvis du vælger Merkur Service til at stå for din erhvervsrengøring. Vi har været i branchen igennem mange år, og derfor kan vi levere den nok bedste erhvervsrengøring i Valby. Vi analyserer altid de nyste metoder og integrerer dem omhyggeligt i vores metoder, når det giver mening at implantere dem. Det er med til at vi kan tilbyde dig en førsteklasses erhvervsrengøring.

Kompetente medarbejdere

Bag vores i vores gode kvalitetsrengøring og service står vores kompetente medarbejdere. Deres trivsel er en af vores højeste prioriteter. Vi sætter en stor ære i at erkende hver enkelt for det stykke arbejde der bliver udført.

Derfor er det også altid med en konstruktiv tilgang, når der er behov for kritik. Sådan at det ender med en lærerig og positiv oplevelse.  Vi har også fokuseret på at have en god arbejdsplads, så alle møder på arbejdet med den gode fornemmelse i kroppen og følelsen af at gøre en forskel. Ligeledes støtter Merkur Service konsekvent op om vores medarbejdere i deres efteruddannelse. Det gør vi har nogle af de dygtigste medarbejdere indenfor rengøring.

6. Fleksibel erhvervsrengøring

Fleksibilitet er en af ​​vores værdier. Vi er altid åbne overfor ændringer med hensyn til vores etablerede rengøringsaftale. Så er der brug for ændringer er det aldrig et problem at få dem foretaget hurtig og smertefrit.

Hvad du ønsker, skal du få

Når du vælger en rengøringsløsning fra Merkur Service, får du en din helt egene og unikke sammensatte erhvervsrengøring. Vores løsning på erhvervsrengøring i Valby er sammensat præcis ud fra de ønsker og behov der er. Det betyder at du får en rengøringsløsning der er sammensat i overensstemmelse med dine behov og ønsker, samt det afsatte budget. Det kan og gør vi ved hjælp af en effektiv kommunikation. Via den fælles dialog analyserer og finder frem til den mest ideelle rengøringsløsning til netop din virksomhed.

Når vi har dit forslaget klart

Når vi har fået sammensat hvad vi tænker vil være den ideelle rengøringsløsning for din virksomhed laver vi et skriftlig tilbud. I vores rengøringstilbud vil det altid klart fremgå hvad der er med i prisen. Det minimerer risikoen for at der opstår fejl og misforståelser. Dermed er du sikret en god og problemfri opstart, når du vælger Merkur Service til din erhvervsrengøring i Valby.

Når vi har det skriftlige tilbud klar til dig, få du leveres det personligt og vi gennemgår det sammen med dig. Det gør du nemt efterfølgende kan gennemgå vores forslag til hvordan en løsning erhvervsrengøring i Valby kan se ud.

Rengøringsaftalen og tilpasning

Når du har gennemgå vores forslag til din erhvervsrengøring i Valby, tager vi en dialog om du synes den er lige som du kan ønske dig. Er der brug for ændringer indskriver vi dem, så du i sidste ende står med en drømmeløsning på din rengøringsløsning.

Er der efterfølgende behov for, når rengøringsaftalen er trådt i kraft, finder vi også altid ud af det. Behov og ønsker er en variable størrelse, som altid kan ændre sig. Derfor er det også altid muligt at få justerer og lavet de ændringer der måtte være behov for.  

En ny begyndelse

Når man har valgt at skulle skifte rengøringsfirmaet ud, som står for ens erhvervsrengøring, er det altid en stor beslutning. Det er en beslutning som både kan fører til både og høje forventninger og tvivl. Hos Merkur Service bestræber vi os ikke kun på du får høje forventninger. Vi forventer også du vil opleve din erhvervsrengøring vi Valby er taget til et helt nyt niveau.

Vi gør meget ud af at kommunikerer for at mindske de bekymringer og spørgsmål der måtte være i forbindelse med skift til et nyt rengøringsfirma.

Allerede efter første rengøring foretager vi et kvalitetstjek for sikre tingene er i orden. Kvalitetstjekket er noget vi løbende foretager, for sikre dig at du får den kvalitet du ønsker og forventer. Vi giver dig også et opkald efter den første rengøring for sikre, du er tilfreds. Det giver også mulighed for at tilrette noget, hvis der skulle være behov eller ønske om det.

Statusmøde

Vi arrangerer typisk et statusmøde inden for de første 5-14 dage efter rengøringen er startet op. Det gør vi for gennemgå og drøfte status på rengøringen og de eventuelle services der er tilknyttet aftalen. Det gør vi for sikre at der er fuld tilfredshed med din nye erhvervsrengøring.

Ved forespørgsler

Hvis du også vil have en ny start på din erhvervsrengøring i Valby, så kontakt os nu. Vi har åbent alle hverdage fra 8.00-17.00. Send os mail til info@merkurservice.dk eller brug formularen herunder. Du kan også fange os på tlf. 70 60 50 68