Kategorier
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring
i Holbæk

Erhvervsrengøring i Holbæk der er miljøvenlig

Hos Merkur Service er vi dedikeret til at levere den bedste mest miljøvenlige erhvervsrengøring i Holbæk og på resten af Sjælland. Det at have en ren og hygiejnisk arbejdsplads efterlader ikke kun et godt indtryk hos dine eksisterende kunder, men og hos de andre besøgende der kommer i virksomheden. Samtidig giver det også sikkerhed for dig og dine kollegaer. Regelmæssigt rengjorte arbejdspladser holder medarbejdere fokuserede og giver bedre mentalt overskud til deres job, hvilket øger effektiviteten. Det er også med til at holder på de bedste medarbejdere og tiltrækker nyt kvalificeret personale til din virksomhed.

Erhvervsrengøring til små og store virksomheder

Her hos Merkur Service tilbyder vi erhvervsrengøring i verdensklasse til både små og store virksomheder i Holbæk. Hos os kommer kundens behov og krav altid først. Vi efterstræber altid at behandle alle vores kunder med den største professionalisme og omhu uanset virksomhedens størrelse. Har din virksomhed andre afdelinger fordelt på Sjælland, kan vi også hjælpe. Vi tilbyder nemlig erhvervsrengøringen på hele Sjælland.

Kvalitetskontrol af vores erhvervsrengøring

Vi har et struktureret kvalitetssikringsprogram, hvor der udføres månedlige rengøringsinspektioner for at tjekke op på at rengøringskvaliteten er som aftalt. Resultaterne drøfter vi med vores team for at forbedre ethvert eventuelt svaghedsområde, samt fremhæve det positive. Dette gøres for at garantere kvaliteten af vores erhvervsrengøringen i Holbæk. Vi bruger det også til at erkende og dygtiggøre den enkelte medarbejder, samt til generel forbedring.   

INSTA 800 rengøringsløsning

I stedet for at fokusere på rengøringsfrekvens og et fast program, bruger vi INSTA 800 rengøringsmodellen, der giver mulighed for at foretage en jævnlig kvalitetskontrol hvor rengøringsniveauet bliver kvalitetstjekket.

Fordelen ved dette er, at det er muligt at opdele områder i virksomheden med forskellige standardkrav til rengøringsniveauet. Dermed giver det mulighed for at reducere omkostninger til din erhvervsrengøring i Holbæk.

Vælg en miljøvenlig erhvervsrengøring i Holbæk

Vi vil hos Merkur Service gerne passe på og værne om miljøet. Derfor har vi valgt kun at bruge Svanemærkede rengøringsmidler, samt at minimerer den mængde af vand, som vi bruger til at foretage vores erhvervsrengøring. Vores personale er grundigt uddannet i korrekt brug af rengøringsmidler og hvordan en miljøvenlig rengøring gøres bedst.

Kompetent personale

Vores team består af højt kvalificerede medarbejdere, der har gennemgået en grundig oplæring for at sikre, at de skaber værdi for dig som vores kunde. Hos Merkurs Service tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredsstillende resultater. Det giver også rum til, at de kan vokse både professionelt og som mennesker.

For at underbygge dette sørger vi for alle medarbejdere løbende kommer på kursus. Det er også med til at opfylde vores ønske om at have de bedste medarbejdere indenfor deres arbejdsområde. Vores dygtige og motiverede medarbejdere er med til at give vores kunder en unik og kvalitetssikret oplevelse.

Sådan får du velfungerende erhvervsrengøring i Holbæk

En god rengøringsaftale sikrer en god start.  Vores udgangspunkt indebærer en dialog mellem os og dig som kunde. Vi vil meget gerne høre hvad du har af rengøringsbehov i din virksomhed. Dette kombinerer vi med vores erfaring inden for erhvervsrengøring. Dermed kan vi så hjælper dig med at få den bedst tænkelige løsning på din erhvervsrengøring i Holbæk. Når vi mener vi sammen har fundet den bedst mulige løsning til din virksomhed udarbejder vi et skriftligt forslag. Et forslag som vi kommer leverer helt personligt til dig.

Efter gennemgang af forslaget til din erhvervsrengøring

Efter gennemgang af rengøringsaftalen er vi altid åbne over for ændringer, der måtte være, så indtil vi sammen når frem til den mest optimale rengøringsløsning for dig.

Vores løsning på en erhvervsrengøring er er ikke stive, da vi forstår at der kan være behov for ændringer nu og da i den etablerede aftale. Derfor giver vi plads til fleksibilitet med ændringer, der kan gennemføres hurtig og problemfrit.

God start på din erhvervsrengøring i Holbæk

For at sikre en god opstart foretager vi et kvalitetstjek af rengøringen og servicen allerede efter du har fået foretaget den første erhvervsrengøring i Holbæk.

Vi giver dig også et opkald dagen efter den første erhvervsrengøring for at få din feedback. Det gør at vi også kan foretaget eventuelle ændringsbehov frem til næste rengøring. Vi arrangerer også et statusmøde inden for de første 14 dage for at kunne at få et overblik over, hvordan din oplevelse har været med opstarten af erhvervsrengøringen. Det gør vi for at sikre alt fungere på den mest optimale måde for jer.

Altid plads til en dialog

Vi opfordrer altid vores kunder til en kontinuerlig dialog, i det omfang der er behov eller ønske om det. I disse tilfælde lytter og svarer vil altid på den kritik eller de spørgsmål der måtte være. Vi har nemlig et ønske om at opbygge det gode og personlige forhold til hver enkelt af vores kunder. Ligesom vi ønsker at giver dig som vores kunde den bedste erhvervsrengøring i Holbæk og resten af landet.

Kontakt os for et bud på din erhvervsrengøring i Holbæk

Ring til os på Tlf. 70 60 50 68 for eventuelle kommentarer eller spørgsmål, eller send en e-mail til info@merkurservice.dk Du kan også kontakte os via nedenstående kontaktformular, så skal vi nok kontakte dig indenfor 24 timer.

Vi har åbent på hverdage fra kl. 8.00-17.00.