Kategorier
Erhvervsrengøring

Kontorrengøring
på Sjælland

Vi tilbyder Kontorrengøring på hele Sjælland

Rene, friske kontoromgivelser kombineret med et sundt indeklima skaber trivsel blandt såvel medarbejdere som besøgende. Det giver beviseligt større arbejdsglæde og dermed øges også produktiviteten i virksomheden. Dertil kan ligges et bedre helbred med mindre sygedage blandt medarbejderne. Simpelthen fordi den ordentlige og professionelle kontorrengøring holder væksten af bakterier og virus nede.

Det kan vi tilbyde med kontorrengøring

Merkur Service tilbyder kontorrengøring som er afstemt præcis de behov I som virksomhed har. Det betyder også at vi tilbyder mere end kontorrengøring. Der er nemlig mulighed for at kombinere med andre services. Dette er typisk i form af andre services der kan være med til optimere og gøre virksomhedens arbejdsgange nemmere for den enkelte medarbejder. Det betyder der kan være penge at spare for virksomheden.
Fra starten går vi sammen på opdagelse og kigger på mulighederne for at kunne spare tid og penge i dagligdagen. Simpelthen ved at lade os overtage nogen af de opgaver I selv varetager i dag. Dette er udelukkende med øje for Jeres virksomhed kan spare penge. Det drejer sig ganske enkelt om at vurder mulighederne for om tingene kan gøres på en ny og omkostningsreducerende måde.
Til sidst sammensætter vi i fællesskab den unikke løsning der er tilpasset præcist Jeres behov. Dermed er I sikret det bedst mulige resultat.

Kvalitetssikring af vores kontorrengøring

For at kunne give sikkerhed og garanti for en ordentligt kontorrengøring bruger vi INSTA 800. Det er med til sikre at, vi lever et ordentligt resultat, hver gang, samt lever helt og fuldstændig op til det aftalte kvalitetsniveau. Det gør vi i form af stikprøvekontroller, samtidig med vi sørger for at den enkelte medarbejder selv kan lave egenkontrol af den udførte kontorrengøring. INSTA 800 kan kun bruges til kvalitetssikring af rengøringskvaliteten. Du kan læse mere om INSTA 800 her som vi bruger til at garantere kvaliteten af den kontorrengøring vi leverer.

Medarbejder

Hver enkelt medarbejder er et enkelt individ hos Merkur Service, som hjælper Merkur Service til at nå vores vision og mission. Derfor har vi også et stærkt værdigrundlag som vi forventer hver enkelt medarbejder lever op til.
Derfor forventer vi også et højt fagligt niveau hos vores medarbejdere. Dette er med til sikre det bedst mulige resultat for dig som kunde, når du får udført din kontorrengøring, samt andre services fra Merkur Service. Vi forventer vores medarbejder er kvalitets- og resultatorienteret, samt er innovative i deres tilgang til arbejdsprocesserne.

Miljø

Vi bruger kun Svanemærket rengøringsmidler og så lidt vand som muligt i vores udførelse af kontorrengøringen. Samtidig gør vi brug af fra vugge til grav princippet, ikke kun i forbindelse med kontorrengøring, men med alt hvad vi gør hos Merkur Service. Dette er noget der har en konstant fokus, som vi hele tiden bestræber os på at blive bedre til.

Kontorrengøring på Sjælland

Merkur Service tilbyder kontorrengøring til alle små som store virksomheder på hele Sjælland og i hele København.

Få en uforpligtende snak med en konsulent indenfor kontorrengøring

Vil du vide mere om en fleksibel og skræddersyet kontorrengøring, hvor tingene kan ændres fra dag til dag? En kontorrengøring der er ensartet og bare fungere? Samtidig med der højfokus på miljøet? Kontakt Merkur Service i dag, og hør om dine muligheder for din unikke løsning for hvordan din kontorrengøring kan fortages. Vi fremlægger en klart plan for hvordan opstartsprocessen skal forløbe og hvordan den efterfølgende skal forsætte.
Det er med til at ligge fundamentet for en god opstart på kontorrengøringen og servicen, samt være starten på et gnidningsfrit og langvarigt samarbejde.
Vi vil hele vejen forsøge at gøre beslutningsprocessen så let så muligt, så den ikke tager mere tid end højst nødvendigt.
Vi ønsker og tror på at, den lange relation er den bedste løsning for både vores kunder, samarbejdspartnere, samt Merkur Service. Derfor bestræber vi og også på den ekstra gode og lange relation.

Udfyld formularen herunder eller send en mail til info@merkurservice. Vi er også på telefonen alle hverdag fra 8:00 – 17:00 telefon 70 60 50 68.

Merkur Service tilbyder erhvervsrengøring på hele Sjælland og i hele København.