Kategorier
Erhvervsrengøring

Oliering af trægulve
I København og
på Sjælland

Oliering af trægulv og dets betydning

Oliering af et trægulv gør, at det både holder længere, men også at det bliver nemmere at holde rent. Det opsluger nemlig ikke snavs, urenheder og væsker som et sæbebehandlet eller ludbehandlet trægulv gør.

Det giver også træet nyt liv og fremhæver både årene og strukturen i træet. Har et trægulv ikke længe fået olie, vil man opleve hvordan trægulvets glød og skønhed igen genopstår og dermed kommer til sin fulde visuelle ret.

Det er dog ikke kun træ der kan olieres. Klinker og skiffer der har en porøs overflade kan også få oliebehandling. Dette har præcis den samme virkning og formål som når man gør det på trægulv.

Hærdende eller ikke hærdende olie til trægulvet

Det er muligt at bruge både en hærdende og ikke hærdende olie. Begge har deres fordele og ulemper. Om man skal vælge den ene eller anden type afhænger af hvad gulvet bliver udsat for og skal kunne holde til. Det kan være billigt at bruge den ene type på den korte bane men dyrere på den lange tidshorisont. Derfor hjælper vi gerne med vejledning omkring hvilken olie der er bedst at vælge.

Kvalitetssikring af det olierede trægulv

Når I vælger Merkur Service til at stå for oliering af sit trægulv, får man en klar beskrivelse af hvad der bliver gjort, og hvad det forventede resultat er.

Det sikrer der er klar afstemning mellem det forventede resultat og det faktiske resultat efter oliering af trægulvet er fuldført. Det kalder vi kvalitetssikring.

Medarbejder der foretager oliering af trægulve

De medarbejdere der foretager oliering af trægulve har som minimum altid en med har et højt fagligt niveau af både praktisk og teoretisk viden indenfor oliering af gulve. Det sikrer at arbejdet foregår forsvarligt og efter de anbefalinger og sikkerhedsforanstaltninger der er i forbindelse med oliering af et trægulv.  De er samtidig bekendt med vigtigheden af at alle procedurer overholdes for at opnå det bedst mest mulige resultat af arbejdet.

Reparation af et olieret trægulv

Det er muligt at lave reparationer på et trægulv, hvor der er et eller flere områder der ikke er pæne. Årsager kan være flere, men de mest typiske reparationer er som følge;

  • Der er et område der er slidt, mens resten af trægulvet ser fint ud
  • En enkelt eller flere steder er der ridser
  • Visse områder er matte eller har et gråligt udseende.

Det vigtigt at være opmærksom på, at der efter en reparation af et trægulv kan opstå en nuanceforskel imellem det reparerede og ikke reparerede område. Det skyldes at der nogle gange er behov for, at der bliver lagt et nyt lag olie til at foretage reparationen af gulvet, samt oppolering af det reparerede område.

Oliering af trægulve på hele Sjælland og i hele København

Merkur Service tilbyder oliering af trægulve i hele København og resten af Sjælland. Vores services tilbydes både til private og erhvervskunder.

Vi kan hjælpe fra den en helt lille trappe til de helt store opgaver med bygninger på flere etager.

Få et uforpligtende tilbud på oliering af trægulv.

Vi du havde et helt uforpligtende bud hvad det vil koste at få olieret et trægulv. Det er ikke muligt at give en endelig pris over telefonen. Det er simpelt nødvendigt at se gulvet/gulvene først, før man kan give et seriøst tilbud på hvad det vil koste. Prisen afhænger nemlig af gulvets stand, hvilken olie der skal bruges, og ikke mindste hvor meget. Valget af træolie er ikke helt ligegyldigt, da garantien kan bortfalde på et olieret trægulv, hvis der ikke bruges den rigtige olie til trægulvet.

Kontakt os på telefon 70 60 50 68 eller udfyld kontaktformularen herunder. Alternativt kan du sende en mail på info@merkurservice