Kategorier
Erhvervsrengøring

Rengøring af renrum
København og
på Sjælland

Rengøring af renrum i København og på Sjælland

Rengøring af renrum kræver specialviden. Denne viden besidder Merkur Service og derfor ved vi også, at hver kunde kræver en unik løsning der dækker nogle unikke behov. Derfor sammensætter vi i fælleskab en individuel løsning. Via dialogen sikrer vi den bedst mulige og mest optimale løsningsmodel. Dette sikrer ikke bare en professionel rengøringsløsning, men også en optimeret løsning.
Merkur Service tilbyder også services ud over rengøringen. Dette betragter vi som en del af det at være en servicevirksomhed.
Vi går op i at vores samarbejde fungerer optimalt og derfor står vi til rådighed 24 timer i døgnet. Ligesom hver virksomhed har deres egen personlige tilknyttet kontaktperson.

Kvalitetssikring

Vi udfører løbende kvalitetskontrol af det udførte arbejde. Det er med til sikre at der leves op til den høje hygiejnestandard som der er krav om til renrum.
Der foreligger altid en dokumenteret arbejdsgang i forbindelse med rengøring af renrum, som en del af vores kvalitetssikring.

Kvalitetskravene er opsat af hver enkelt af vores kunder og bliver efter aftale kvalitetstjekket med passende intervaller. Vi tilbyder at INSTA 800 kan bruge til kvalitetssikringen til rengøringen af renrum, men det er op til hver enkelt af vores kunder, hvordan de ønsker deres kvalitetssikring.

Medarbejderne

Vores personale har gennemgået et kursus med en afsluttende test. Det det er med til at sikre, at den enkelte medarbejder ved hvordan og med hvilken rengøringsmetoder der skal gøres brug af i hver enkelt renrum. De kender vigtigheden af at alle procedurer overholdes i forbindelse med rengøringen og ved at selv den mindste fejl kan have store konsekvenser. Derfor er de med til at levere en rengøring der altid lever op til den højeste standard.

Vi sørger også for at vores medarbejder kommer på kursus. Det sikre at de er opdateret på den nyeste viden, både teoretiske og praktisk.

Miljø

Vi bruger Svanemærkede produkter i det omfang det er muligt. Vi har også høj fokus på miljøet i forhold til metoderne. Dette bliver dog aldrig sat over det høje hygiejniske niveau der er påkrævet i renrum.

Hvorfor vælge Merkur Service til renrum

– Fordi I får en unik løsning der er tilpasset præcis jeres behov
– Kompetente dygtige og ansvarsfulde medarbejdere løser opgaven
– Vi har en høj miljø ansvarlighed
– Forebyggelsesresistens ved udskiftning af rengøring og desinfektionsmidler hver måned

Det er en fleksibel løsning og aftaler kan ændres dag fra dag, hvis der opstår behov for dette.

Få tilbud på rengøring af renrum på Sjælland og København

Vi tilbyder rengøring af renrum i hele region Sjælland og Region Storkøbenhavn. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på rensrumrengøring.

Vi er på telefonen alle hverdag fra 8:00 – 17:00 telefon 70 60 50 68. Du kan også udfylde formularen herunder eller sende en mail på info@merkurservice.