Kategorier
Erhvervsrengøring

Slutrengøring i
København og
på Sjælland

Slutrengøring på Sjælland og i København

Merkur Service tilbyder en unik løsningsmodel på det der skal gøres i forbindelse med en slutrengøring. Det betyder vi sammen med dig sætter os ned og sammensætter præcis den løsning der er afpasset til det behov der er. Når vi har fået afklaret behovet og sammensat den rigtige løsning, udarbejder vi et kontrakttilbud. Når det er gjort gennemgår vi kontrakttilbuddet med dig for at sikrer forventningerne er korrekt afstemt.

En slutrengøring kan for eksempel bestå af en hovedrengøring med vinduespudsning. Sådan at alt fremstår flot og rent når vi er færdige. Sådan der kun er tilbage for dig eller dine kunder at tage det i brug.

Kvalitetssikring af slutrengøringen

Slutrengøring er primært noget hvor der bare skal være helt rent. Der kan dog også være andre parametre i spil. For at sikre alt er som aftalt kvalitetstjekker vi altid efter arbejdet er udført. Det gør vi ud fra de kvalitetskrav der i fællesskab er sat op. Det sikrer at alt er som det skal være når vi melder til dig, at rengøringen er afviklet.

Miljøvenlig slutrengøring

Hos Merkur Service går vi op i miljøet og det betyder, at vi i det omfang det er muligt kun bruger Svanemærket rengøringsmidler. Det betyder også at vi hele vejen foretager en slutrengøring så skånsomt som muligt i forhold til miljøet.

Det går hverken udover prisen eller kvaliteten. Det betyder bare, at miljøet har det lidt bedre bagefter end hvis det ikke var blevet gjort med miljøskånsomhed.

Medarbejderne

Vores medarbejdere kommer løbende på efteruddannelse og derfor besidder de også en stor faglig viden indenfor slutrengøring. Deres viden er både teoretisk og praktisk baseret som de i fællesskab gør brug af. Det betyder at de hele tiden har styr på de bedste metoder til at foretage en korrekt rengøring og hele tiden er på udkig efter nye og bedre metoder til foretage denne form for rengøring.

Slutrengøring i på Sjælland og København

Merkur Service tilbyder slutrengøring i hele Region Sjælland og Region København. Vi kan hjælpe med din afsluttende rengøring uanset om det en lille lejlighed eller et større byggeprojekt, hvor der er brug for en afsluttende rengøring.

Tilbud på slutrengøring

Hvis du vil have et tilbud på slutrengøring, så kontakt Merkur Service allerede nu. Du kan ringe til os på tlf. 70 60 50 68. Vi holder åben alle hverdage fra kl. 8:00 til 17:00. Du også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder. Hvis du fortrækker at sende en mail kan du sende den til info@merkurservice.

Hvis du vælger at sende en besked vil du modtage svar senest indenfor 24 timer alle hverdage. Svartiden er dog normalvis indenfor få timer på alle hverdage.