Kategorier
Erhvervsrengøring

Trappevask
København
og Sjælland

Trappevask i København og på Sjælland

Trappevask bliver nemt med en trappeløsning fra Merkur Service. Med en trappeløsning får du en kvalitetssikret løsning. Det betyder, at der følges op på rengøringen via stikprøver for at sikre rengøringen er udført tilfredsstillende,
Grundet vores konstante fokus på en optimeret rengøring, leverer vi ikke bare et kvalitetssikret resultat, men også en rengøring til konkurrence dygtig pris.

Samtidig tager vi hensyn til miljøet og bruger som udgangspunkt kun Svanemærket rengøringsmidler, når vi fortager trappevask.

Udover trappevask indgår følgende også typisk

  • Rengøring af postkasser
  • Rengøring af lamper
  • Rengøring af gelænder og paneler
  • Rengøring eller fjernes af mærker fra vægge
  • Rengøring af elevatorer
  • Rengøring af diverses metaller som stål, messing, samt kobber og vedligeholdes af dette.

Vi sammensætter sammen med Jer, en løsning der dækker Jeres behov. Det giver sikkerhed for det bedste mulige resultat, og dermed garanti for I får præcis det i ønsker på nemmeste mulige måde.

Professionelt og veludført kvalitetsarbejde

Hos Merkur Service har vi stor ekspertise i alle materialer der skal rengøres i trappeopgange. Det betyder vi ved præcis hvordan det skal rengøres og vedligeholdes, samt hvad slags materiel der må og er bedst at bruge. Det gør vi ikke bare vi lever en effektiv trappevask, men også sikre en god vedligeholdes af den belægning som bliver rengjort. Det er med til at sikrer en god og lang vedligeholdes, og dermed opnå endnu længere holdbarhed. Det sparer adskillig penge på den lange bane.

Kvalitetssikring af trappevasken

Kvalitetssikringen forgår via stikprøver i den enkelte trappeopgang. Det sikrer at enkelte opgang, lever op til den aftale der er indgået. Dette er både jeres og vores garanti for at, den vare der bliver leveret, lever op til de rammer der indgået i kontrakten. Kvalitetssikringen bliver typisk fortaget med INSTA 800 standarden.

Medarbejderne

Vores medarbejdere har gennemgået Merkur Service kursus i hvordan en trappevask gennemføres optimalt og hvordan det færdige resultat skal se ud. Det sikrer ikke bare en ordentlig rengøring, men også glade medarbejdere der får en stor tilfredshed i at gøre deres arbejde ordentligt.

Trappevask med miljø fokus

Til trappevask bruges som udgangspunkt altid Svanemærket rengøringsmidler. Rengøringsmidlerne er specielt rettet mod den type materiale der skal rengøres. Dette har ikke bare betydning for det færdige resultat, men skal også ses som en del af vedligeholdelsen. Eksempelvis kræver linoleum et særlig plejemiddel, hvis man vil forlænge dets levetid.

Trappevask i hele København og på hele Sjælland

Vi tilbyder at udføre trappevask på hele Sjælland og over alt i København. Vi kommer gerne og giver et helt uforpligtende tilbud. Vi tilbyder trappevask uanset størrelse og antal trappeopgange der skal gøres rent i.

Modtag et tilbud på trappevask

Få en trappevask med fokus på kvalitet, pris og miljøet. Merkur Service er din sikkerhed og garanti for optimal løsning med et synligt resultat.

Sammen former vi en ny unik løsning på er tilpasse præcist til de behov der skal til for at opnå den optimale løsning og dermed det bedste resultat.

Kontakt Merkur Service for at få et helt uforpligtende tilbud på trappevask. Du naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål.

Vi er på telefonen 70 60 50 68 alle hverdage 8:00-17:00. Du kan også bruge formularen herunder eller sende en mail på info@merkurservice