Kategorier
Privat Rengøring

Flytterengøring
København
og
Sjælland

Flytterengøring bliver lidt lettere, når du ikke selv skal gøres rent.

Flytterengøring er en af de mange ting man skal forholde sig til, når man skal flytte. Man skal have pakke alle sine ting. Alle tingene skal flyttes til det nye sted. Når så man har fået flyttet alle sine ting, kan man gå en gang med næste store opgave, flytterengøringen.

Flytterengøringen kan være en stor byrde at slippe for, oveni alt det andet en flytning indbefatter. Når først man har fået tømt sit hjem, er det rart ikke at skulle tænke på også at skulle foretage en flytterengøring. Især fordi en flytterengøring tit kan tage timer, på en dag hvor man allerede har tusinde andre ting, der også skal gøres.

En nem og professionel løsning

Få foretaget din flytterengøring af Merkur Service, så er du sikret en professionel flytterengøring. Vi bruger kvalitetssikring af vores flytterengøring til sikre den optimale og bedste løsning for dig som kunde. Det sikrer du får præcis den flytterengøring du ønsker og dermed ikke bliver skuffet over den færdige rengøring. Det er ligeledes med til at sikre, at du ikke betaler for meget, fordi der bliver foretaget præcis den rengøring du ønsker.

Synsgaranti på flytterengøring

Skal der foretages flyttesyn efter fraflytningen, garanter vi flytterengøringen er i orden. Skulle den imod alt forventning være en anmærkning omkring flytterengøringen rykker et akutteam ud og får bragt det i orden.

Flytterengøring på hele Sjælland og i København

Vi tilbyder vores flytterengøring i hele København og på resten af Sjælland. Vores services tilbydes til både private, erhverv og boligselskaber.

Flytterengøring dækker selvfølgelig over en rengøring, der skal foretages inden en indflytning.

Miljøvenlig rengøring med Svanemærket

Hos Merkur Service er miljøet i højfokus. Det betyder at vi altid kun bruger Svanemærkede rengøringsmidler, når vi gør rent. Vi har ligeledes fokus på der ikke bliver overdossieret med rengøringsmidlerne, ligesom vi har fokus på vores vandforbrug. Derfor vil du ved at vælge Merkur Service få en miljøvenlige flytterengøring foretaget af professionelle rengøringsfolk.

Professionelle rengøringsfolk

Hos Merkur Service går vi meget op i at have folk med højt vidensniveau indenfor deres arbejdsområde. Derfor er dem der foretager flytterengøringen altid opdateret på de nyeste og bedste metoder til at gøre tingene på.  Det betyder vores folk leverer en professionel flytterengøring, som er top effektiv og gennemført. Dette er med til sikre, at vi kan levere til en konkurrencedygtig pris.

Boligadministrator og brug for flytterengøring

Er du bolig-administrator og står for udflytning og flytterengøringen? Så kan vi hjælpe med at gøre din dag nemmere. Vi kan både hjælpe med at koordinering, besigtigelse, oprydning og selvfølgelig flytterengøringen. Dette er en mulighed for dig enten kun at skulle lave papirarbejdet, eller bare delvis gøre ind- og udflytninger nemmere.

Vi tilbyder også slutrengøring efter håndværkere.

Få et tilbud på din flytterengøring

Hvis du gerne vil havde et tilbud på din flytterengøring, så kontakt os med det samme. Du kan ringe til os – Vi har åben alle hverdage 8:00 – 17:00 – Du kan også bruges vores kontaktformular i højre side, eller sende en mail til info@merkurservice.dk

Når du kontakter Merkur Service vil du komme til at tale med en konsulent, som vil kunne give dig en fast pris på den ønsket flytterengøring.

Konsulenten vil aftale en dag og tidspunkt for et møde. Her vil det blive vurderet hvad en flytterengøring vil koste. Normalvis vil du kunne få prisen med det samme, men i enkelte tilfælde kan det dog være nødvendigt at efterberegne prisen. Hvis prisen skal efterberegnes, vil du få tilbuddet på en mail indenfor 24 timer på en hverdag.

Tilbuddet på din flytterengøring

Uanset om prisen kan beregnes med det samme eller ej, vil du altid modtage tilbuddet på skrift, hvor prisen klart fremgår. Hvad der vil blive gjort i forbindelse med flytterengøringen, vil ligeledes fremgå af tilbuddet. Det er med til at sikrer dig juridisk. Det sikre også misforståelser omkring hvad der bliver gjort og hvad der eventuelt ikke er med i tilbuddet på din flytterengøring.

Når du har modtaget tilbuddet skriftligt, er det op til dig om du vil benytte dig af det. Hvis du vælger at tage imod tilbuddet, er eneste du skal gøre at bekræfte det via mail. Så finder vi hurtigts muligt ud af hvad dag flytterengøringen vil blive foretaget, hvis det ikke allerede er fastlagt ved mødet.

Du får besked når flytterengøringen er færdig

På selve dagen for flytterengøringen sørger vi for du får besked, når flytterengøringen er afsluttet, og vi har tjekket den lever op til aftalen. Det giver dig mulighed for selv at tjekke det, når flytterengøringen er færdig. Oveni men giver også ro maven, at du ved den del er på plads, så du kan fokusere på alt det andet der også er at gøre, når man flytter.

Kontakt os nu, hvis du vil have en tilbud på din flytterengøring. 70 60 50 68.Tlf. 70605068 eller mail infor@merkurservice.dk

Vi har åben alle hverdage fra 8:00 – 17:00.