Kategorier
Privat Rengøring

Privat Rengøring
København
Sjælland

Privat rengøring kræver tillid

Hjemmet er basen hvor man slapper af. Hjemmet er også stedet for hvor der er arbejde at gøre, den private rengøring skal klares. Man kan selv tage sig af den private rengøring eller overlade det til et professionelt rengøringsfirma som Merkur Service. Så kommer der en fagligt dygtig og velmotiveret rengøringsassistent og klarer den private rengøring i hjemmet. Så når du kommer hjem kan du bruge din tid som du har lyst til, mens du kan nyde et dejligt rent hjem. Samtidig er du sikker på at med privat rengøring fra Merkur Service, er det den sammen rengøringsassistent der kommer hver gang.

Privat rengøring på hele Sjælland og i København

Merkur Service tilbyder at komme over hele Sjælland og København, for at klare den privat rengøring. Om du så bor i en lille lejlighed eller i en kæmpe liebhaver bolig, så klarer vi din private rengøring, så længe det er beliggende på Sjælland eller i København.

Medarbejderne

Hos Merkur Service er vores medarbejdere en af de største værdier vi har. Derfor betyder det også alt for os at, hver enkelt medarbejder er glad og tilfreds når de skal udføre den private rengøring for vores kunder. Derfor passer vi godt på dem, for vi ved at den glade medarbejder laver de bedste resultater, når den private rengøring udføres. Derfor aflønner vi efter gældende overenskomst. Vi sørger for at vores medarbejder løbende kommer på efteruddannelse, så de kan levere den bedste private rengøring, samt ved hvordan de passer bedst på sig selv i jobbet.

Miljø

Vi ønsker at passe på vores miljø. Derfor medbringer og bruger vi kun Svanemærkede produkter i rengøringen. Vi medbringer også vores egen rengøringsmateriel fordi vi på den måde kan spare på vandet og lave den mest skånefulde og effektive private rengøring i forhold til miljøet. Det har også den bonus for vores medarbejdere, at de bliver skånet for unødige belastninger i kroppen fordi vores rengøringsmaterieler er ergonomiske korrekte. Dertil bliver rengøringen ligeledes mere effektiv og du får som kunde mere for dine penge.

Skattefradrag for privat rengøring

Det er muligt at få skattefradrag på sin private rengøring. Det sker via det der tit i daglig omtale kaldes for håndværkerfradraget. Det har en lillesøster der hedder servicefradraget og det gør det muligt at trække 33 % fra den private rengøring om året. Du kan læse mere uddybende om hvad er servicefradraget her.

Få et tilbud på privat rengøring

Hvis du gerne vil vide mere eller have et helt uforpligtende tilbud på hvad privat rengøring vil koste dig, så ring eller til os på info@merkurservice Du kan også gøre brug af kontaktformularen herunder.

Tlf. 70 60 50 68 alle hverdage 8:00 – 17:00