Kategorier
Privat Rengøring

Privat rengøring
i Nordsjælland

Privat rengøring i Nordsjælland

Privat rengøring kan være en stor aflastning fordi man selv slipper for at skulle foretage rengøringen. Derfor kan det være en stor befrielse at overlader sin private rengøring til et professionelt rengøringsfirma som Merkur Service.

Det betyder nemlig at der i stedet for kommer en velmotiveret rengøringsassistent og klarer din private rengøring i hjemmet. På den måde får du frigivet noget af din fritid, som du kan bruge på andet end rengøring, imens du kan nyde et dejligt rent hjem.

Når du vælger privat rengøring fra Merkur Service, er det som udgangspunkt altid den samme rengøringsassistent der kommer hver gang hos dig.

Privat rengøring i hele København

Vi tilbyder som rengøringsfirma i Nordsjælland at komme uanset om der er tale om en lille lejlighed eller en stor lidt liebhaver bolig, så længe det er i Nordsjælland, i København eller et andet sted på Sjælland.

Medarbejderne

Merkur Services medarbejdere er en af de største værdier i virksomheden. Derfor har vi stor fokus på medarbejdernes trivsel, da vi ved at tilfredse medarbejder leverer en tilfredsstillende privat rengøring til vores kunder i Nordsjælland.

Alle vores medarbejdere kommer løbende på efteruddannelse, så de kan levere den bedst mulige private rengøring og ved hvordan de skal passe sig selv når de gør rent. Det er også med til at sikre de hele tiden er opdateret på de bedste og mest effektive måder at gøre rent på.

Miljøvenlig privat rengøring

Hos Merkur Service passer vi på miljøet. Derfor bruger vi kun Svanemærket rengøringsmidler når vi gør rent. Det betyder også at vi selv medbringer vores egen materiel til at foretage den private rengøring. Det har den fordel, at vi kan udføre en mere skånsom og miljøvenlig privat rengøring i hele Nordsjælland.

Ved at medbringe vores egne rengørings materiel kan vi også udføre en mere effektiv privat rengøring. Det har også den fordel at man medarbejderen kan foretage en ergonomiske korrekt rengøring. Dermed skånes de for unødig belastning og vrid i kroppen. Oveni bliver rengøringen mere effektiv, så du får mere privat rengøring for pengene.

Skattefradrag på private rengøring

Du kan få fradrag på din private rengøring. Det kan du gøre med det såkaldte servicesfradrag. Med servicefradraget kan du trække op til 33% fra din private rengøring. Bliv klogere på hvad servicefradraget er her.

Få et tilbud på din private rengøring i Nordsjælland

Hvis du gerne have tilbud på din private rengøring i Nordsjælland så kontakt os. Vi har åben alle hverdage fra kl. 8:00–17:00. Du kan ringe til os på tlf. 70 60 50 68. eller bruge kontaktformularen herunder. Det kan også skrive til os på info@merkurservice.dk