Kategorier
Privat Rengøring

Privat Rengøring
på Sjælland

Privat rengøring på Sjælland

Når man skal lukke folk ind i sit hjem, og skal have foretage privat rengøring, skal det være folk man kan stole på. Når man så samtidig skal betale dem for at udføre et stykke arbejde i ens bolig, ja så skal der også være kvalitet i det udførte arbejde. Om det så er fordi man skal have gjort rent, pudset vinduer eller ligefrem have fortaget en flytterengøring, så det rart at vide, at det bliver gjort på bedst mulige måde. Hos Merkur Service bruger vi kun faglige dygtige mennesker og tager samtidig vare på miljøet, når vi skal foretage opgaver i folks hjem. Det betyder, at vælger du at bruge os til en opgave i dit hjem, ja så er du sikker på det foregår efter gældende overenskomst og med bedst muligt hensyn til miljøet.

Kvalitets og service

Folk har forskellige behov for at få foretaget rengøring og/eller vinduespudsning i hjemmet. Derfor tilbyder Merkur Service også en fleksibel løsning til dit hjem. Vi er dog knap så fleksible med hvem der får lov til at kommer i dit hjem. Det er som udgangspunkt altid den samme person der kommer ind i dit hjem når du vælger en service fra Merkur Service. Det er både tryghedsskabende og effektivt for det stykke arbejde, der skal laves i dit hjem. Det betyde du får mest muligt for dine pengen.

Miljøhensyn

Hos Merkur Service har vi stor fokus på miljøet. Det betyder også vi som udgangspunkt kun bruger Svanemærket rengøringsmidler når vi foretager rengøring. Samtidig har vi også fokus på vores vandforbrug, som til enhver er tid skal være så minimal som muligt, uden det går ud over kvaliteten af den rengøring der bliver foretaget i det enkelte hjem.

For at sikre det bedst mulige miljøhensyn, bruger vi kun egne medbragte rengøringsmidler og rengøringsudstyr.

Spar penge med skattefradrag

Du kan få skattefradrag på nogen af din private rengøring og vinduespudning. Det kan du gøre med det såkaldte servicefradrag, når det foregår i din private bolig. Læs mere om servicefradraget her.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du har lyst til vide mere eller vil have et tilbud på privat rengøring eller vinduespudsning, så kontakt os. Du kan ringe til os på telefon 70 60 50 68 alle hverdage 8:00 – 17:00
Du er også meget velkommen til at skrive til os vi kontaktforumlaren herunder eller sende en mail på info@merkurservice