Kategorier
Privat Rengøring

Rengøring
af
dødsbo

Rengøring af dødsbo i København og på Sjælland

Merkur Service tilbyder rengøring af dødsbo i hele Københavnsområdet og på resten af Sjælland. Vi aftaler altid på forhånd hvad der ønsket at blive gjort, så der hverken bliver gjort mere eller mindre end det ønsket.

Rengøring af dødsbo med respekt

Når man har mistet en, uanset om det et familiemedlem eller en ven, så er der mange tanker og ting der skal gøres i sorgen. Vi har fuld respekt forståelse for dette når vi foretager rengøring af dødsbo. Derfor prøver vi også at gøre processen så nem som muligt. Det betyder du kan have fokus på alle de andre ting der også er ved dødsfald.

Vi er fleksible

Tingene går nogen gange stærkt og derfor kan der være behov for hurtig rengøring efter en afdød. Det kan være fordi det er et lejemål der skal leveres tilbage, hurtigt. Det kan også være fordi der er tale om noget der skal sættes til salg, hurtigst muligt. I sådan en situation er vi meget fleksible og vil gøre vores for at rengøringen af dødsboet kan blive foretaget hurtigst muligt.

Medarbejderne

Hver enkel medarbejder der er med til klare rengøringen af dødsbo forstår den respekt der skal være omkring det. Hver enkel af vores medarbejdere er dygtig og ved også derfor hvordan rengøringen skal foretages på den mest optimale måde. Det betyder du er sikret, at rengøringen bliver foretaget bedst muligt.

For at deres viden hele tiden er opdateret kommer alle vores medarbejdere løbende på efteruddannelse for at sikre de hele tiden bruger de bedste metoder og ved hvordan de skal passe på sig selv i arbejdet.

Miljøvenlig rengøring af dødsboet

Når vi skal foretage rengøring af et dødsbo medbringer vi vores egene rengøringsmidler og rengøringsudstyr. Det gør vi på grund af den store fokus vi har på miljøet hos Merkur Service. Det betyder at vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler ved rengøring af dødsbo, hvis det er muligt. Det kan i enkelte tilfælde ikke være muligt at bruge Svanemærket rengøringsmidler til rengøringen af et dødsbo. Når det ikke er muligt at gøre brug af et Svanemærket produkt, gør vi det så nænsomt som det er muligt i forhold til miljøet.

For at sikre en så skånsom miljømæssig rengøring af dødsboet som muligt bruger vi også vores egen rengøringsmateriel. Det sikrer at rengøringen kan blive foretaget så miljøvenligt som muligt, samtidig med det sikrer den også bliver foretaget så effektiv som muligt, hvilket i sidste ende holder regningen for rengøringen af dødsboet nede.

Det er ikke forbundet med en ekstra udgift at vi bruger Svanemærket rengøringsmidler i vores rengøring af et dødsbo.

Rengøring af dødsbo på hele Sjælland og i København

Vi udfører rengøring af dødsbo på hele Sjælland og i hele København. Om det er en lille ældrebolig eller et enormt hus der fremstår som et dødsbo der skal rengøres, så kan Merkur Service klare opgaven. Eneste forudsætning er, at rengøringen af dødsboet ligger på Sjælland eller i København.

Få et tilbud på rengøring af dødsbo

Vi du have et helt uforpligtende tilbud på rengøring af dødsbo, så ring os allerede nu eller skriv til os. Vi behandler selvfølgelig både dig og dødsboet med den respekt der forventes.

Tlf. 70 60 50 68. Vi har åben alle hverdage 8:00 til 17:00 Du kan også skrive via kontaktformularen eller sende en mail på info@merkurservice.