Kategorier
Profil

Merkur Services profil, mål og ønsker

Merkur Service er en top professionel service- og rengøringsvirksomhed. Vi har fokus på kvalitet, vores miljø, samt vores medarbejderes trivsel.
Merkur Service blev skabt i ønsket om, at skabe en service- og rengøringsvirksomhed der i al sin enkelthed kan tilbyde en service og rengøring af højeste kvalitet, med en unik og individuel løsningsmodel for den enkelte.
Merkur Service har et mål om at blive landsdækkende og tilbyde facility management. Derfor vil der med tiden løbende kommer flere ydelser til. Vi lancer aldrig en ny ydelse uden at den er gennemarbejdet og bliver varetaget af dygtige om kompetente medarbejdere.

Optimeret

Hos Merkur Service er fokus hele tiden rettet imod hvordan vi kan optimere vores måde at gøre tingene på. Her er det ikke kun effektiviteten vi har i fokus, men også den miljørigtige løsning er vigtig for os. Derfor har vi konstant fokus på udviklingen og fokus alle vores medarbejdere er opdateret med nyeste viden og bliver løbende efteruddannet.

Kvalitetssikring

Hos Merkur Service bruger vi kvalitetssikring til at sikre, at vores service og rengøring altid lever op til de aftalte rammer. Dette gør vi med udgangspunkt i INSTA 800. Dette er med til at sikre vores kunder som minimum får den kvalitet der bliver betalt for.

Medarbejderne

Hos Merkur Service er vores overbevisning at de den glade og tilfredse medarbejder sikrer den bedste service. Det tror vi er til både glæde og gavn for vores kunder og miljøet.
Vi har høj fokus på både den praktiske og teoretiske viden hos den enkelte medarbejder. Det er med til at give dygtige og motiverede medarbejdere, som giver et højt fagligt niveau og arbejdsmiljø, uanset arbejdsområdet. Alt sammen noget der kommer alle vores kunder til gode.

Merkur Service og miljøhensyn

Hos Merkur Service har vi høj fokus på miljøhensyn. Det betyder at i alt hvad vi foretager os, har vi stor fokus på vores forbrug og måde vi gøre tingene på. Det betyder at vi lige fra rengøring til det daglige kontorarbejde har fokus på at gøre tingene skånsomt i forhold til miljøet.

Vi har valgt at gøre vores hjemmeside krypteret

Det betyder for dig at man ikke kan se hvad sender til os, hvis du for eksempel sender os en besked vi vores kontaktformular.

Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL