Kategorier

Rengøringsfirma i
Slagelse

Rengøringsfirma i Slagelse tilbyder Professionel rengøring

Rengøringsfirma i Slagelse med lokal forankring Har du brug for et professionelt rengøringsfirma i Slagelse?

Merkur Service er et professionelt rengøringsfirma og en servicevirksomhed som er beliggende i Slagelse. Vi tilbyder rengøring og services, indpakket i unikke og fleksible løsningsmodeller til både private og til virksomheder på hele Sjælland og i hele Købehavn.

Vi bruger vores professionelle viden til sammen med vores kunder at sammensætte unikke løsninger, der er tilpasset lige præcis deres ønsker og behov. Nogle gange opstår der behov for ændringer i den løsning der er lavet. Derfor giver vi mulighed for at tingene kan ændres fra dag til dag. Det er kun en af de mange ting vi forstår ved at være en seriøs og ordentlig service- og rengøringsvirksomhed.

Erhvervsrengøring i Slagelse til store og små virksomheder

Vi tilbyder erhvervsrengøring til både små og store virksomheder i Slagelse. Derfor har det ingen betydning, du skal have gjort rent hver dag eller en enkel gang om ugen. Vi tilpasser det behov din virksomhed har for erhvervsrengøring.

Vælger du en erhvervsrengøring fra Merkur Service at du sikret et seriøst rengøringsfirma i Slagelse, som lytter og handler ud fra dine ønsker og behov. Dette gælder uanset, du er en lille eller stor kunde hos Merkur Service i Slagelse.

Privat rengøring i Slagelse

Har du brug for private rengøring i Slagelse eller andet sted på Sjælland? Det kan vi som rengøringsfirma i Slagelse hjælpe dig med. Læs mere om privat rengøring Læse mere om erhvervsrengøring.

Kvalitetssikring af både rengøring og service

Vi går op i at levere det der er aftalt og derfor bruger vi altid kvalitetssikring til sikre, at vi lever op til det aftalte.

Indenfor erhvervsrengøring tilbyder vi at gøre brug af INSTA 800 til vores erhvervsrengøring. Det er en nem og sikker måde at lave en effektiv kvalitetssikring af den udførte rengøring.  Er man ikke erhvervskunde eller ønsker man en anden form for kvalitetssikring af sin rengøring, tilbyder vi naturligvis også dette.

Vores kvalitetssikring er både din og vores sikkerhed for, at du får hvad du betaler for.

Miljøet er i fokus

Vi har som rengøringsfirma og servicevirksomhed fokus på miljøet. Det betyder vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler i det omfang det er muligt. Vi bruger ligeledes så lidt vand som det er muligt i vores arbejde. Hele vejen i vores arbejdsprocesser har vi fokus på at gøre brug af ”fra vugge til grav” princippet. Vi værner om miljøet og det kan du også være med til ved vælge en rengøringsløsning fra Merkur Service.

Medarbejderne skal være de bedste

Hos Merkur Service tror vi på, at den bedste vej frem for et rengøringsfirma og servicevirksomhed er dygtige medarbejdere. Medarbejdere som kender værdien af deres arbejde og som har en solid viden, der er både fagligt og teoretisk baseret. Derfor går vi op i vores medarbejdere løbende bliver efteruddannet, så de hele tiden er opdateret med den nyeste viden indenfor deres område. Det er også vores medarbejdere der skal være med til at gøre Merkur Service til det bedste rengøringsfirma og den bedste servicevirksomhed. Derfor har vi stor fokus på vigtigheden af vidensdeling og innovation blandt vores medarbejdere.

Medarbejdere på overenskomst

Vi vægter som rengøringsfirma i Slagelse vores medarbejdere højt. Derfor tilbyder vi er også vores medarbejdere en ordentlig overenskomst. Det gør vi ved at følge overenskomsten er indgået mellem Dansk Industri og 3F.

Rengøringskontrakten

Som rengøringsfirma i Slagelse vil vi levere den bedste rengøring, med den bedste opstart. Derfor sørger vi for starten af at udarbejde en grundig rengøringskontrakt. Dette er med til at sikre at eventuelle misforståelser bliver fanget inden rengørings start.

Dette giver for dig som kunde en let opstart på din nye rengøring.

Sådan sikrer vi en god start på din rengøring

Allerede efter den første rengøring foretager vi et kvalitetstjek for at sikre kvaliteten leve op til det aftalte. Dermed er du sikret en god opstart på din rengøring i Slagelse, allerede fra dag et.

Du vil efter den første rengøring er foretaget få et korte opkald, hvor vi tjekker op på om du er helt tilfreds med den udførte rengøring.

Derudover vil der typisk inden for 5 til 14 dage bliver afholdt et statusmøde. Der vil vi gennemgå om der er behov for ændringer.

Vi passer også på gulvene

Hos Merkur Service har vi et højt vidensniveau indenfor rengøring og dette gælder også når det til kommer til vedligeholdelse af forskellige typer af gulvbelægning. Dette gælder uanset om det gælder gulve af beton, marmorsplit, linoleum, trægulve eller andre typer af gulve. Dette betyder at dine gulve altid er i sikre hænder og altid bliver rengjort og vedligeholdt på den bedst tænkelige måde.

Merkur Service dækker Slagelse og resten af Sjælland

Vi dækker som rengøringsfirma Slagelse og hele Sjælland. Vi udfører rengøring og service i hele Slagelse og på resten af Sjælland. Hvis du vil have et tilbud på rengøring fra Merkur Service, så kontakt os og få en helt uforpligtende snak om hvordan en rengørings- og serviceløsning kan se ud. Vi har åbent alle hverdage 8:00-17:00 og kan træffe på telefon 70 60 50 68.

Læs mere om erhvervsrengøring

Læs mere om privat rengøring