Kategorier
Rengøringsfirma
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Rengøringsfirma i Karlslunde

Kvalitet og miljøvenlig rengøring

Rengøringsfirma Karlslunde

Skal du bruge et velfungerende rengøringsfirma i Karlslunde, der kan levere kvalitet og miljøvenlig rengøring, er du landet på det rigtige sted. Vi tilbyder rengøring i hele Karlunde uanset behov.

Hvis du vælger at få et tilbud på din rengøring i Karlslunde, er du ikke bare sikret et godt tilbud, men også at får en velfungerende rengøring. Samtidig med at du ved, at når du at vælge os som dit rengøringsfirma i Karlslunde, er du sikret at din rengøring kun bliver foretaget med Svanemærket rengøringsmidler.

Et rengøringsfirma der værdsætter dig

Uanset hvor stor eller lille kunde du er hos os, vil du altid opleve at blive taget seriøst. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov indenfor lige netop den rengøringsløsning du ønsker, fra dit rengøringsfirma.

Sådan sikrer vi dig en ordentlig rengøring

For at du altid kan føle dig tryg  omkring dit valg af rengøringsfirma, bruger vi kvalitetssikring af rengøringen. Dette er for at du som kunde altid kan føle dig ved at tingene er i orden. Vi gør også selv brug af det, til at sikre vi lever op til den aftale vi har med dig, omkring din rengøringsløsning.

Vi kan hurtig foretage ændringer i din rengøring

Har du behov for ændringer i din rengøring, er det altid nemt at få foretaget dem. Du ringer eller skriver bare til os, så sørger vi for at få foretaget ændringerne så hurtig det er muligt eller ønsket.

Få et godt bud din rengøring

Når vi giver tilbud starter vi altid med at gennemgå dine ønsker og forventninger til en rengøring. Det betyder at vi sammen med dig gennemgår dine ønsker til hvordan din drømmeløsning på rengøring kunne se ud.

Når vi så har fundet frem til den løsning der passer til dine behov og ønsker, laver vi et tilbud til dig. I tilbuddet vil det klart fremgå, hvad du får med i prisen. Altså ikke noget med efterfølgende at få af vide, at det ikke var en del af tilbuddet, men at du kan tilkøbe det.

Bemærk vi dækker hele Sjælland som rengøringsfirma

Få et god tilbud på din rengøring i Karlslunde

Hvis du vil have en godt bud på hvordan din rengøring kan blive foretaget, til en god pris, så ring eller skriv til os. Der er altid en på telefonen imellem 8 og 17 alle hverdage. Ring til nu på 70 60 50 68

Alternativ kan du kontakte os med formularen herunder, eller via mail på info@merkur-service.dk