Kategorier
Rengøringsfirma

Rengøringsfirma
i
København

Rengøringsfirma i København med høj miljøbevidsthed og kvalitetssikring

Merkur Service er et rengøringsfirma og en servicevirksomhed som dækker hele København. Vi tilbyder miljøbevidst rengøring med kvalitetssikring, som sikre den leveret rengøring og service lever op til den aftalte kvalitet hos alle vores kunder.
Vi tilbyder unikke tilpassede løsninger til hver enkelt af vores kunder. Merkur Services løsninger er altid fleksible og derfor kan nye ønsker eller løsninger medtages fra dag til dag. Vi ved at en høj fleksibilitet er en vigtig faktor for at kunne levere både en ordentlig service og rengøring til vores kunder.

Vi lytter til Jeres behov og ønsker

Hos Merkur Service lytter vi til hvad Jeres ønsker og forventninger er til Jeres rengøringsfirma. Vi ved nemlig, at med et tæt samarbejde med vores kunder hvor vi lytter og reflekterer over hvad vores kunder har sagt, fører til det bedste samarbejde og en langvarig relation, som er til glæde for både dig og os.
Jo bedre dit rengøringsfirma lytter til og kender sine kunders behov, jo bedre og mere glidende bliver rengøringen. Det sikrer at din virksomhed kan holde fokus på sin kerneforretning.

Rengøringsfirma i København med Kvalitetssikring

Hos Merkur Service går vi op i at leve op til hver enkelt af vores aftaler. Derfor bruger vi kvalitetssikring til at sikrer vi levere det aftalte hver gang.
For at sikre kvaliteten af vores rengøring bruger vi INSTA 800. Det er en standard der fastligger rengøringskvaliteten. Det gør at vi kan levere præcis den type rengøring som vores kunder ønsker. Dette gør også nemt kan foretage en kvalitetssikring af den udførte rengøring.
Merkur Service bruger også kvalitetssikring af vores service. Dette gør vi i form af KPI’ere som er med til at sikre vores ønske om, at være det bedste rengøringsfirma. Vores ambition er nemlig ubetinget at give den bedste service som rengøringsfirma i København og på længere sigt hele Danmark.

Rengøringsfirma med fokus på miljøet

Merkur Service har som rengøringsfirma fokus på at skåne miljøet mest muligt, når vi foretager rengøring. Dette betyder vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler hvor dette er muligt. Vi har også høj fokus vandforbruget, hvilket betyder vi bruger så lidt vand som det muligt, uden dette går udover kvaliteten af den udførte rengøring. Ydereligere gør vi brug af princippet ”fra vugge til grav”.

Vi vil have de dygtigste medarbejdere

Merkur Service ønsker som rengøringsfirma i København at have de dygtigste medarbejdere. Det gør vi fordi vi tror på at det er den bedste vej frem for både vores kunder, vores medarbejdere og Merkur Service som virksomhed.
Derfor har vi stor fokus på at hver enkelt at vores medarbejdere kender værdien af netop deres arbejde. For at underbygge og opbygge værdien hos den enkelte medarbejder har vi høj fokus på, at både den praktiske og teoretiske viden er i højsædet hos vores medarbejdere. Dette sikre vi ved løbende at sende vores medarbejdere på efteruddannelse. Det er med til sikrer at vores medarbejdere hele tiden kan dele og gøre brug af den nyeste viden indenfor deres arbejdsområde.

Få et tilbud på rengøring i København

Vil du have et rengøringstilbud fra et seriøst rengøringsfirma i København. Så kontakt Merkur Service allerede nu. Vi har åben alle dage fra 8:00 – 17:00. Du kan ringe eller skrive til os vi vores kontaktformular.
Når du kontakter Merkur Service er du sikret en kvalificeret snak om hvordan din rengøring og serviceløsning kan se ud. Telefon 70 60 50 68.

Merkur Service tilbyder rengøring og andre services der tilknytter sig rengøring i hele København og resten af Sjælland.