Kategorier
Rengøringsfirma
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Rengøringsfirma i Køge

Miljøvenlig og kvalitetssikret rengøring

Rengøringsfirma i Køge

Har du brug for et professionelt rengøringsfirma i Køge der passer på miljøet. Vi kan tilbyde dig både miljøvenlig rengøring, men også en rengøring som er kvalitetssikret. Det betyder for dig at du med en løsning fra Merkur Service er sikret en velfungerende og grøn rengøringsløsning. Så du kan fokuser på det er er dit primære arbejdsområde.

Vi kan som rengøringsfirma der dækker Køge, tilbyde dig din helt egen og unikke sammensatte løsning. En løsning der er tilpasset præcist ud fra de ønsker og behov du og din virksomhed i Køge har. En løsning som vi også kan leverere til en fornuftig pris.

Et rengøringsfirma der skaber dine ønsker

Noget af det vigtigste er samarbejdet imellem dig og det rengøringsfirma du har valgt. Det gælder helt fra starten af, hvor det er vigtig at dine ønsker og behov bliver afdækket ordentligt, inden rengøringen starter op. Derfor er vi altid meget grundige omkring hvad dine ønsker og behov som kunde er. Fordi vi på den måde kan finde den helt rigtig løsning til netop dig.

Dermed kan vi skabe lige netop den løsning der passer til dig. En løsning som virker fra første dag af.

Vi kvalitetssikrer din rengøring i Køge

For at være sikker på at vi som rengøringsfirma der dækker Køge, leverer den aftalte kvalitet bruger vi kvalitetssikring. Det gør vi ved uden foregående aftale med sanitørerne, at foretage en stikprøve af rengøringen. Det betyder at vores sanitører altid ved de skal leverer det bedste af det bedste indenfor rengøring.  

Skulle der være ting der ikke er i orden, tager vi altid en konstruktiv dialog omkring det. Så vi på den måde får det løst og lærer af det. Vi er og vil nemlig være kendt som dem, der overholder vores indgået aftaler.

Miljøvenligt rengøringsfirma i Køge

Hos Merkur Service passer vi på miljøet. Det betyder at vi udelukkende bruger rengøringsmidler der er Svanemærket til vores rengøring. Vi bruger også en meget begrænset mængde vand til vores rengøring.

Alle vores sanitører sørger vi for har en god viden omkring rengøringsmidler, inden de får lov til bruge dem. Det betyder de altid ved hvor de skal bruges, samt kender den helt rigtige dosering.

Vores metoder er også med til at skåne miljøet når vi gør rent. Vi bruger nemlig altid de mest skånsomme metoder i vores rengøring, sådan at vi ikke belaster jorden mere end nødvendigt.

Køge og resten af Sjælland dækkes

 Det er ikke kun Køge vi som rengøringsfirma dækker. Vi kommer nemlig som rengøringsfirma på Sjælland. Så har du brug for rengøring andre steder end i Køge, kan vi også hjælpe med det.

INSTA 800

Er du en del af en større virksomhed eller organisation kan INSTA 800 være en måde at spare penge på rengøringen. Det giver nemlig mulighed for at foretage en hvis variation af det ønsket rengøringsniveau. Det åbner nemlig op for muligheden for, at man kan have forskelle niveauer i de krav der stilles til rengøringsniveauet, fra rum til rum. Helt uden man skal gå på kompromis med kvaliteten af sin samlet rengøring. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Erfaring sikker kvalitet

Vi har mange års erfaring indenfor rengøring. Derfor ved vi også hvad der virker og hvad der ikke gør. Ligesom vi løbende holder os opdateret på de nyste trend indenfor rengøring, så vi kan leverer den mest optimeret rengøring til vores kunder.

Vi passer på vores ansatte

En anden ting vi også bruger vores mange års erfaring på, er at passe på vores ansatte. Det gør vi med at lære dem om vigtigheden af ergonomisk arbejdsmetoder, samt lytte og tage højde for de ønsker og behov de har. Ligesom vi har fokus man fastholder de sunde arbejdsvaner, også når der måske er lidt ekstra travlt.  

Netop derfor kan vi tilbyde rengøring til en rigtig god og fordelagtig pris.  

Et grundigt tilbud på din rengøring i Køge

Når vi laver et tilbud til dig gør, vi det altid grundigt. Det vil sige du får ikke kun en side med et tilbud. Du får flere sider fra os, fordi vi af erfaring ved det vigtig at have alting på plads fra starten af. Vi gør det nemt og overskueligt i tilbuddet, selv om det er mere end et stykke papir. Der får du nemt at se, om alle dine forventninger bliver opfyldt, med den løsning vi har sammensat til dig.

Dermed undgå du frustrationer, fordi du senere opdager, at noget du troede var med i prisen, ikke var omfattet af tilbuddet på din rengøring i Køge.  

En stærk relation styrker samarbejdet

En stærk relation mellem dig og dit valgte rengøringsfirma i Køge er med til styrke samarbejdet og forståelsen. Derfor har vi stor fokus på, at bevare en god relation til alle vores kunder. Det betyder også for dig, at du altid trygt kan henvende dig til Merkur Service, uanset hvad det måtte dreje sig om.  

Det er ikke dyrt med os som dit rengøringsfirma i Køge

Du tænker måske at det lyder lidt dyrt, med miljøvenlig rengøring, kvalitetssikring og alt det andet vi tilbyder. Men det er slet ikke dyrt. Vi kan faktisk tit give et tilbud der bedre end de fleste rengøringsfirmaer der dækker Køge. Netop fordi vi bruger vores erfaring til optimere vores metoder, samt følger den nyeste udvikling indenfor rengøring.

Vil du have et tilbud på din rengøring i Køge

Hvis du ønsker et tilbud på din rengøring i Køge, så tag kontakt til os nu. Vi sidder klar ved telefonen på alle hverdag fra kl. 8 morgen og helt frem til kl. 17:00. Du kan ringe til os på 70 60 50 68

Alternativt kan du sende en mail til os på info@merkurservice.dk  ellers brug kontaktformularen herunder. Uanset om du sende en mail eller bruge kontaktformularen svarer vi dig indenfor 24 timer på en hverdag.