Kategorier
Rengøringsfirma

Har du brug for et Rengøringsfirma i Korsør?

Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en kvalitetssikret og mijløvenlig rengøring i hele Korsør.

En arbejdsplads skal være ren og hygiejnisk og vi hos Merkur Service Service arbejder ud fra princippet om at holde tingene rene, frem for at gøre rent. Det er med til at skabe tryghed for dig, dit personale, samt de kunder og gæsterne der kommer hos jer.

Rengøring for både store og små virksomheder

Vi hos Merkur Service tilbyder vi rengøring alle ugens dage eller helt ned til en gang om ugen. Det gør vi til både store og små virksomheder i Korsør. Nogen frygter at de som mindre kunder ikke vil blive behandlet ordentligt. Men hos Merkur Service mener vi, at alle vores kunder fortjener den samme behandling uanset virksomhedens størrelse. For om man er en lille eller stor virksomhed, gør man brug af en rengøringsfirma for få en velfungerende rengøring, man ikke skal bruge tid på.

Har du brug for en rengøring andre steder på Sjælland, kan vi hjælpe med dette osse. Vi dækker nemlig som rengøringsfirma hele Sjælland.

Kvalitetssikret erhvervsrengøring

Vi tilbyder en samlet løsning på din rengøring og eventuelle andre services, som kan hjælpe til at gøre dagligdagen nemmere for dig og dine kollegaer. Alt sammen samlet i en kontakt med en samlet løsning.

Vi udfører løbende kvalitetstjek af rengøring og service for at sikre, at du som kunde er fuldt ud tilfreds med det udførte arbejdet. Vi gør hvad vi kan for at leve op til kundens forventninger, hvilket vi har god erfaring med. , Derfor har vi også haft mange af vores kunder i flere år. For når først man oplever en velfungerende rengøring og service, har man ikke lyst til prøve noget andet.

Jævnlige kvalitetstest af rengøring og service

Vi udfører en stikprøve af vores rengøringsydelser mindst en gang om måneden. Det vil blive gjort på enhver tilfældig dag i måneden. Hyppigheden af ​​disse stikprøver vil blive aftalt efter dine behov og ønsker. Kvalitetstjekket af rengøringen foretager vi  som hovedregel en gang om måneden, men dette kan fastsættes ud fra jeres behov og ønsker.

INSTA 800

For at sikre top rengøringskvalitet tilbyder vi at gøre brug af INSTA 800. Dette er noget særligt større virksomheder, kan have gavn af de forskellige kvalitetsmuligheder indenfor rengøring, som INSTA 800 byder på. Det kan hjælper med at reducere de samlede omkostninger til rengøring i København. Brug af INSTA 800 gør det nemt at opdele alle områder i virksomheden, hvor der kan fastsættes forskellige kvalitetsniveauer til rengøringen. Dermed kan man sænke kravene i nogen områder, som eksempelvis et lagerrum, og dermed spare penge.

Miljøvenlig og skånsom rengøring i Korsør

Merkur Service sikrer dig en miljøvenlig rengøring ved kun at bruge Svanemærkede rengøringsmidler. Vi har også et minimum af vandforbrug, uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøring.

Vi oplærer vores sanitører så  de ved hvordan man bruge rengøringsmidlerne og deres materiel. På den måde ved hver enkelt hvordan man foretage en god og miljøvenlig rengøring på den bedst mulige måde.

Kompetente medarbejdere med god trivsel

Vi værdsætter vores medarbejdere og fokuserer på deres trivsel. Til gengæld værdsætter de deres arbejde og udfører og leverer et godt stykke arbejde til vores kunder. Vi tror på at man med velfortjent erkendelse og konstruktiv kritik kommer længst, samt styrker sammenhold og samarbejde på bedst mulig måde.

Løbende efteruddannelse af alle

Vi sørger også for løbende efteruddannelse af medarbejderne, så de løbende er opdateret indenfor deres arbejdsfelt.

Vi tror på at ved at sende vores medarbejdere på videregående uddannelse, inden for området, så de får kendskab til den nyeste teknologi. Dette hjælper os med til være nogen af de bedste indenfor rengøring og alt det omkringliggende som service og kundekontakt.

En dygtig medarbejder er vores sikkerhed

Det høje vidensniveau blandt vores medarbejdere gør dem i stand til at håndtere og tage sig af tingene ordentligt. For eksempel ved vores medarbejdere, hvordan forskellige typer af gulve skal vedligeholdes og plejes. Det er med til at sikre dig, at dit gulv bliver vedligeholdt og dermed kan holde endnu længere.

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma

Vi er en bevidst rengøringsvirksomhed og er der behov for ændringer i den etablerede aftale om rengøring, kan du nemt foretage de nødvendige ændringer. Ændringer udføres normalt fra dag til dag og endnu hurtigere, hvis det er nødvendigt.

En rengøringsfirma der opfylder dine ønsker

Søger du et rengøringstilbud i Korsør, vil Merkur Service klare det hele, med en løsning hvor vi klarer det ud fra dine behov og ønsker. Tilbuddet vil tage udgangspunkt i dine krav og vores tidligere erfaringer med rengøring. Når vi er nået frem til en ideel løsning, udarbejder vi et skriftligt forslag til dig.

Vi overleverer rengøringstilbuddet personligt

Vores rengøringstilbud til dig, vil blive leveret personligt til dig, hvor det i overskrifter vil blive gennemgået med dig, så du let kan gennemgå det alene bagefter. Opdager du der er behov for ændringer, klarer vi som altid også dette hurtig og nemt.

Efter gennemgang af rengøringstilbuddet

Når du har gennemgået aftalen, kan der være behov for nogle ændringer. Vi kan justere og ændre dem efter dine behov og udarbejde et grundigt forslag, så du nemt kan komme i gang med din rengøringsløsning fra Merkur Service.

En grundig rengøringsaftale

En ordentlig rengøringsaftale giver dig og din virksomhed en god start. Hos Merkur Service sikrer vi dig, at vi leverer og lever op til vores kundes forventninger fra første dag af. Det gør vi ved at leverer en gennemarbejdet rengøringsaftale. Vores rengøringskontrakter er velbeskrevne og detaljerede for at sikre, at der ikke opstår misforståelser både før og efter opstarten med os som dit nye rengøringsfirma i København.

En sikker opstart til din erhvervsrengøring

At skifte rengøringsfirma giver ofte en vis grad af utryghed på grund af at man går fra noget ukendt til noget nyt. Det er den primære årsag til, at vi i Merkur Service vælger at udarbejde et grundigt forslag på rengøringskontrakten . Dette hjælper dig med til at give dig ro i sjælen, den dag hvor dit nye rengøringsfirma skal starte op.

Sådan sikrer vi, at du får en god opstart

Vi gennemgår rengøringen og eventuelle serviceydelser efter den første rengøring. Dermed sikrer vi os, at alt er i orden. Det er med til sikre dig, at du får en god rengøringsoplevelse allerede fra første dag.

Du vil også efter den første rengøring blive ringet, op dagen, efter for at sikre dig, at du er tilfreds med vores arbejde, og høre om der er behov for ændringer.

Statusmøde på rengøringen

Typisk arrangerer vi et statusmøde indenfor de første 5 til 14 dage for at gennemgå opstarten og drøfte, om der er behov for flere ændringer i serviceaftalen. Udover statusmødet er der en løbende dialog, hvor vi altid reagerer hvis der er behov for ændringer eller noget der ikke fungere helt som ønsket.

Vi tror på de personlige relationer

Vi hos Merkur Service stræber vi efter den personlige relation til alle vores kunder. Det hjælper med at opbygge det bedst mulige grundlag for et godt og langvarigt samarbejde. Den gode og langvarige relation gør, at du kan fokusere på dit primære arbejde og trygt overlade rengøringen til os. Samtidig ved du også at du kan trygt kan kontaktes os, hvis der er noget der ikke fungerer eller andet. Vi tager nemlig tingene til efterretning og handler på dem, ligesom vi vil gå rigtig langt for dig som vores kunde, for at sikre dig fuld kundetilfredshed.  

For spørgsmål eller andet, så kontakt os

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål eller vil høre mere om hvad vi kan gøre for netop dig.

Du kan kontakte os alle hverdage fra 8.00 til 17.00. Du kan også skrive til os på vores kontaktformular nedenfor eller ringe på 70 60 50 68. Du kan også sende os en mail på info@merkurservice.dk