Kategorier
Rengøringsfirma
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Rengøringsfirma i Lyngby

Vælg en miljøvenlig og kvalitetssikret og rengøring.

Rengøringsfirma i Lyngby

Rengøringsfirma der dækker Lyngby

Vi du have et rengøringsfirma i Lyngby ,der tilbyder både miljøvenlig og kvalitetssikret rengøring. Så er du lige nu på rette vej. Vi bruger nemlig kun Svanemærkede rengøringsmidler til vores rengøring.

Vi gør brug af kvalitetssikring til at garantere vores kunder, at de får den kvalitetsrengøring der er aftalt. Det gør vi ved mindst en gang om måneden, at tjekke op på den udførte rengøring, vi har foretaget i Lyngby.

Men det stopper ikke der. Hos får du nemlig din helt egen og unikke sammensatte rengøringsløsning. Vi ved nemlig at hvert et tilbud vi giver, skal være tilpasset præcist den profil du har. Derfor har vi også en historik med god opstart og langvarige relationer til vores kunder. For når først du har prøvet en rengøringsløsning fra Merkur Service, vil du aldrig skifte igen!  

Kan hjælpe uanset rengøringsopgavens størrelse

Vi hjælper dig, uanset opgavens størrelse, det er dog primært erhverv og den offentlige der er vores kunder. Vores primære service er rengøring på kontrakt, hvor der løbende foretages rengøring gennem den løbende måned. Det betyder dog ikke at vi ikke tager enkelte opgaver ind. Det gør vi og er der behov for det, kan vi som hovedregel også rykke hurtigt ud.

Du vil som kunde hos Merkur Service få sammensat en rengøring, der er fastsat præcis til de behov ønsker du har.

Rengøringsfirma i Lyngby der her for dig

Vi er et rengøringsfirma der dækker Lyngby og som er til for dig! Det betyder for dig, at du altid vil blive hørt, hvis du kontakter os. Det betyder også at du er sikret et rengøringsfirma i Lyngby, der handler omgående hvis der er behov for det.  

Et fleksibel rengøringsfirma i Lyngby

Hvis du har os som dit valgte rengøringsfirma i Lyngby, er du sikret altid at have en fleksibel løsning i baghånden. Det har den betydning for dig, at hvis der opstår behov for ændringer, kan vi hurtigt være behjælpelige med at få det løst. Normalvis kan vi klare en ændring indenfor et døgn, eller endnu hurtigere.

Det gør du ved bare ringe eller skrive til os, så sørger vi for resten. Når vi har løsningen klar til dig, startdag og tidspunkt, får du en mail med det samme. Dermed kan du nemt forsætte med dagens opgaver, uden at skulle bruge andet end kort fokustid på ændringen.

Vi dækker som rengøringsfirma ikke kun Lyngby

Det er ikke kun Lyngby vi dækker som rengøringsfirma, men hele Sjælland vi dækker som rengøringsfirma. Det gør det dejligt nemt for dig, hvis I har flere afdelinger, som ikke kun ligger i Lyngby. Det giver nemlig muligheden for bruge det samme rengøringsfirma som du bruger i Lyngby til også, at løse dine opgaver andre steder på Sjælland.

En anden klar gevinst er at er at der formentligt vil være penge at spare, hvis du i dag bruger mere end et rengøringsfirma.

Rengøringsfirma i Lyngby med kvalitetssikker rengøring

For at du er sikret en let og velfungerende rengøring i hverdagen, der lever om til de aftalte krav og og forventeringer, gør vi brug af kvalitetssikring til vores rengøring. Det betyder at vi jævnligt foretager stikprøver af vores rengøring. Vi vil nemlig ikke bare være Lyngbys bedste rengøringsfirma, men hele Danmarks bedste rengøringsfirma.  

Fordi vi bruger kvalitetssikring af vores rengøring, kan du bruge tiden på det er er dine primære arbejdsområder, imens vi sørger for at levere en rengøring til dig som bare fungerer.  

Hos os kan du vælge INSTA 800 rengøring

Vi giver dig mulighed for du kan gøre brug af INSTA 800 til din rengøring. Hvilket giver muligheden for at foretaget et variereret rengøringsniveau i forhold til hvor rent man ønsker. der skal være i et pågældende område. Det ikke sikkert man ønsker der skal lige så rent i et lagerrum, som man ønsker der er på kontorerne. INSTA 800 giver primært mest mening på større arealer, hvor der så til gengæld kan være penge at spare.

Erfaring sikrer dig rengøring med effektivt

Med vores mange års erfaring indenfor rengøring har vi opbygget et stor viden. En viden vi løbende holder opdateret og udvikler på, for hele tiden at have en høj effektivt. Derfor kan vores sanitører nå meget på kort tid, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Du får din helt egen unikke løsning indenfor rengøring

Vi sikrer dig en løsning indenfor rengøring, som er sammensat ud fra dine ønsker og behov. Ingen løsning indenfor rengøring er nemlig præcis den sammen. Derfor er det så vigtig at få afklaret præcis, hvad du ønsker dig af netop din rengøringsløsning.

Derfor tager vi altid en grundig snak om, hvad du har af ønsker og forventninger i forhold til den rengøring og serviceløsning du ønsker dig. Sådan at vi i sidste ende kan udarbejde et tilbud, der er tilpasse lige netop dine ønsker og behov, indenfor rengøring.

En ordentlig rengøringskontrakt

For at sikre dig, at du får netop den helt rigtige løsning på din rengøring, laver vi et veludarbejdet tilbud på vores rengøringstilbud. Dermed forbygger vi misforståelser og forglemmelser, så du er sikret at alt fungere fra første dag, vi starter rengøringen op.    

Derfor er din valg af rengøringsfirma i Lyngby et vigtigt valg

At vælge et rengøringsfirma tager tid, og derfor skal det helst være et rengøringsfirma man kan arbejde sammen med i mange år. Rengøringen har også betydning for hvordan både ansatte og besøgende opfatter og trives i omgivelserne.

Er en arbejdsplads beskidt kommer der hurtigt til gå en del tid med snakke og være frustreret over en rengøring der ikke er tilfredshed med. Ligesom rene lokaler giver præcis den omvendte følelse.

Derfor er det vigtig at være grundig og stille rigtige spørgsmål, når du vælger et rengøringsfirma i Lyngby til at varetage din rengøring.

Sådan holder vi rent

Hos Merkur Service plejer vi at sige at vi ikke gør rent, men holder rent. Det gør vi ved at vurdere hvornår der er behov rengøring. Både i forhold til det visuelle, men også i forhold til bakterier.

Det betyder også at vi ikke ”kun” tager lodrette flader om onsdagen, men i stedet for tager den når det er nødvendigt. Der med er du altid sikker på der er rent og pænt, uanset hvor du bevæger dig hen.  

De dyre gulve er sikre hos os

Gulve er dyre og gulve har som minimum brug for, at blive rengjort på den korrekte måde. De fleste gulvtyper har dog også brug for pleje. Vi har styr på hvordan man rengøre og passer på alle de forskellige gulvtyper. Det er din sikkerhed for at dine gulve, som bliver udsat for stort slid, kan holde i endnu flere år. Dermed kan den enorm regning for et nyt gulv skubbes mange år frem.

Kontakt os og få dit unikke tilbud på din rengøring i Lyngby

Vi du have dit helt eget og unikke tilbud på netop din rengøring i Lyngby, eller vil du bare vide mere, så kontakt os. Du kan altid få fat i os mellem kl. 8:00 og 17:00 på alle hverdage.

Du kan ringe til os på 70 60 50 68. Eller du kan skrive til os via vores kontaktformular, eller sende en mail til info@merkurservice.dk