Kategorier
Rengøringsfirma

Rengøringsfirma
i Nordsjælland

Med kvalitetssikring
og miljøvenlighed

Rengøringsfirma i Nordsjælland

Merkur Service er et rengøringsfirma som dækker hele Nordsjælland. Vi vil tilbyde miljøbevidst rengøring som er kvalitetssikret. Med vores kvalitetssikring er du sikret en rengørings- og serviceløsning som lever op til dine krav om kvalitet.

Vi tilbyder som rengøringsfirma i Nordsjælland en unik rengøring og service løsning til passer præcis dine ønsker og behov. Vores løsning er altid fleksibel hvilket betyder at ændringer kan ske fra dag til dag. Dette betyder for dig som kunde, at du aldrig skal bekymre dig hvis der opstår et akut behov for ændring i din rengøring eller service.

Kvalitetssikrede rengøring

Merkur Service foretager løbende kvalitetskontrol af vores rengøring og service. Det gør vi for at sikre, at vi altid lever op til de aftalte kvalitetskrav, som er fastlagt sammen med dig som kunde. Det sikrer dig som kunde, at du får den service og kvalitet du forventer.

Vi foretager som udgangspunkt et kvalitetskontrol hver måned. Kvalitetskontrollen foretages både af den foretaget rengøring og den eventuelle service der er indbefattet af serviceaftalen. Hyppigheden af kvalitetskontrollen fastsættes i den indgåede servicekontrakt ud fra ønsker og behov.

Rengøringsfirma med højfokus på miljøet

Merkur Service har som rengøringsfirma i Nordsjælland ikke kun fokus på kvaliteten, men også miljøet. Det betyder vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler i det omfang det er muligt. Samtidig med at vi holder fokus på at foretage rengøringen forgår så miljømæssig forsvarlig som det muligt. Derfor har vi en grundig oplæring af alle medarbejdere der foretager rengøring. Den enkelte lærer at bruge de rigtige rengøringsmidler med korrekt dosering og bruge et minimum af vand.

Medarbejderne

Merkur Service har stor fokus på at hver enkelt medarbejdere kender til vigtigheden af det stykke arbejde de udfører. Det gør ved at give den enkelte medarbejder et medansvar indenfor sit arbejdsområde, og dermed forpligte medarbejderen til at levere den høje standard som Merkur Service repræsenterer og står for. For at vi kan holde det høje niveau, sender vi løbende vores medarbejdere på efteruddannelse.

Rengøringsfirma, Nordsjælland og resten af Sjælland

Vi dækker som rengøringsfirma i Nordsjælland også resten af Sjælland og København. Det gør at hvis din virksomhed har mere end en afdeling, kan du nøjes med et rengøringsfirma til at varetage rengøringen og de eventuelle andre serviceydelser I gør brug af. Det betyder for dig, et rengøringsfirma og en kontaktperson. Se mere om hvordan vi som rengørinsfirma er på hele Sjælland.

Få din egen unikke rengøringsløsning

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, når vi afgiver et tilbud. Vi lytter til dine ønsker og behov for at sammensætte den optimale rengøringsløsning til lige præcis din virksomhed og de behov der er hos lige netop Jer.

Det gør vi ved at tage udgangspunkt i de behov og ønsker der er fra din og virksomhedens side. Med jeres egne erfaringer, og vores viden som rengøringsfirma tager vi en dialog om hvordan den bedst mulige rengørings- og serviceløsning kan se ud for netop jer.

Det er med til at sikre en let og glidende overgang for dig, når du  vil skifte rengøringsfirma.

Få et tilbud på din erhvervsrengøring i Nordsjælland

Vil du have et tilbud, fra måske Nordsjælland bedste rengøringsfirma? Så kontakt os allerede nu. Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 8:00 – 17:00 – du kan også ringe på tlf. 70 60 50 68.. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer på en hverdag. Du er også velkommen til at skrive til os på info@merkurservice.dk