Kategorier
Rengøringsfirma

Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Rengøringsfirma i Ørestaden

Vælg en rengøringsfirma med kvalitetsikret rengøring

Brug det bedste Rengøringsfirma i Ørestaden

Vælg et rengøringsfirma i Ørestaden tilbyder dig en kvalitetssikret og miljøvenlig rengøring. 

Vi er rengøringsfirma der ikke kun dækker Ørestaden, men også resten af København  og Sjælland. Vi tilbyder rengøring der er miljøvenlig fordi vi kun gør brug af Svanemærkede rengøringsmidler, samt har fokus på kun bruge den mængde vand en god rengøring kræver.

For at du som kunde hos Merkur Service er sikker på at få den bedste rengøring, bruger vi kvalitetssikring. Det gør vi ved at foretage stikprøvekontrol af vores rengøring. Det gør at du sikker på at få den kvalitet af rengøringen som er aftalt.

Vi kan klare opgaver i alle størrelser

Vi kan som rengøringsfirma der dækker Ørestaden klare de fleste opgaver uanset størrelse. Vores kundegruppe er dog primært erhverv og det offentlige. Vi varetager dog også rengøringsopgaver for private.

Et rengøringsfirma, en løsning

Vi er en et rengøringsfirma som dækker mere end kun Ørestaden. Det gør at har du andre steder der skal gøres rent end i Ørestaden, kan vi også hjælpe dig med det. Så længe det er i København eller på Sjælland der skal gøres rent.

Merkur Service er et rengøringsfirma som lytter til dig som kunde, og varetager dine interesser. Hvilket betyder vi altid tager dig seriøst og handler på tingene, når du henvender dig.

Rengøringsfirma med plads til ændringer

Opstår der behov for ændringer i den rengøringsløsning du allerede har, kan vi altid hjælpe dig med en hurtig omstilling. Du kontakter os bare og fortæller os, hvad du har brug for. Så klarer vi resten og som regel allerede inden for de først 24 timer. Derfor kan du roligt arbejde videre og holde fokus på noget andet. Vi giver dig nemlig besked, så snart vi ved hvornår ændringen kan træde i kraft.

Kvalitetsrengøring hver gang

Hos Merkur Service er du sikker på at få en kvalitetssikret rengøring hver gang. Vi bruger nemlig kvalitetssikring til vores rengøring. Det gør vi ved jævnligt at foretage stikprøvekontrol af vores rengøring.  

Få INSTA 800 til din rengøring i Ørestaden

Det er muligt at få foretaget din rengøring med INSTA 800, hvis du ønsker dette. Hvis du ikke ved hvad INSTA 800 er, kan du læse mere om INSTA 800 her.

Års erfaring indenfor rengøring

Vi har mange års erfaring indenfor rengøring, og vi har løbende udviklet og forbedret vores metoder indenfor vores måde at gøre rent på. Det betyder at vi har metoder der både er effektive og skånsomme for vores sanitører, der foretager rengøringen.  

Din unikke rengøringsløsning i Ørestaden

Hos Merkur Service er du sikret at få din helt egen unikke rengøringsløsning, som er tilpasset præcis dig og din virksomhed. Vi sammensætter nemlig en løsning ud fra de ønsker og behov du har til din rengøring.  

Sådan sørger vi for du altid har rent

Vi bruger ikke skemaer når vi gør rent. Det betyder at hvis vi kan se at der beskidt et sted, må det ikke vente til det bliver torsdag, fordi der først ”skal” gøres rent torsdag ifølge skemaet for rengøringen. Vi gør rent hvor og når der er behov for det.

Kontakt os for at få en godt bud på din rengøring i Ørestaden

Hvis du vil opleve og have et tilbud hvad din kvalitetssikrede og miljøvenlige rengøring kan koste, så kontakt os. Vi er klar på telefonen alle hverdage fra 8 morgen og frem til kl.17:00 på alle hverdage. 70 60 50 68

Du kan også gøre brug af vores kontaktformular herunder, eller sende os en mail på info@merkurserive.dk