Kategorier
Rengøringsfirma

Rengøringsfirma

Østerbro

Rengøringsfirma på Østerbro med kvalitetssikret og miljøvenlig rengøring

Vi er et rengøringsfirma på Østerbro som dækker hele København og resten af Sjælland. Den rengøring vi tilbyder, er både miljøvenlig og kvalitetssikret. Det betyder at vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler til vores rengøring. Med vores kvalitetssikring er du sikre at både vores rengøring og service lever op til de aftalte vilkår.

Merkur Service tilbyder unikke og tilpassede løsninger til hver enkelt af vores kunder. Det sikrer dig som kunde, at du får præcis den løsning du ønsker på din rengøring og har mulighed for at få andre services tilpasset lige netop til dine behov.

Vi laver en rengøringsløsning til netop dit behov

 Hos Merkur Service kender vi til den fulde værdi af at lytte til dig som kunde, og de ønsker du har. Det er med til at sikre en god start, hvis du vælger Merkur Service som dit rengøringsfirma. Samtidig er det også din sikkerhed for at få en velfungerende rengøring fremadrettet. Netop fordi vi fra starten af sørger for at afdække dine behov og ønsker.

Det har den fordel du kan forvente en lang og velfungerende relation. Dermed skal du ikke bruge tid på finde et nyt rengøringsfirma, ligesom du kan holde fokus på de andre vigtige ting, fordi din rengøring bare fungerer.

Rengøringsfirma på Østerbro som tilbyder kvalitetssikret rengøring

Vi kender værdien af at leve op til vores aftaler. Derfor bruger vi kvalitetssikring af vores rengøring, så vi er sikre på at levere din rengøring og service, vi har aftalt med dig som vores kunde.

Til at kvalitetssikrer vores rengøring tilbyder vi at gøre brug af INSTA 800. Dette er en fastsat rengøringsstandard som er opsat til at sikre rengøringen, lever op til den aftalte kvalitet som der er aftalt. Det giver også mulighed for at variere rengøringskvaliteten for de enkelte områder.  

For at vi kan sikre kvaliteten af den service vi leverer og du som kunde oplever, gør vi brug af KPI ’ere. Begge dele gør vi fordi vi ikke bare vil være Østerbros bedste rengøringsfirma, men det bedste i hele Danmark.   

Vi passer som rengøringsfirma på miljøet

Både når vi gør rent og i dagligdagen passer vi på miljøet. Derfor bruger vi kun Svanemærket rengøringsmidler til vores rengøring. Samtidig bruger vi også kun den mængde vand der er behov for at kunne foretage en ordentligt og kvalitetssikret rengøring.

Vi gør også brug af ”fra vugge til grav-princippet”. Det betyder blandet andet at vi sender det som kan til genanvendelse, så det ikke bare bliver brændt af.

Nogle af de dygtigste medarbejdere

Hos Merkur Service efterstræber vi at have de bedste og dygtigste medarbejdere indenfor deres fagfelt. Derfor sender vi løbende vores medarbejdere på kursus, så de altid er opdateret på den nyeste viden indenfor deres arbejdsfelt.

Dette sikrer dig som kunde altid af få den bedste mulige oplevelse, når du er i kontakt eller gør brug af Merkur Service.

Få et tilbud på rengøring på Østerbro eller andet sted i København

Hvis du vil have et tilbud på din rengøring på Østerbro eller andet sted i København, så kontakt os allerede nu. Vi sidder klar på telefon alle hverdage mellem 8:00 og 17:00. Ring på telefon 70 60 50 68.

Du kan også skrive til os. Brug vores kundeformular herunder eller send en mail på info@merkurservice.dk

Vi dækker som rengøringsfirma København og Sjælland