Kategorier
Rengøringsfirma
Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring
Rengøringsfirma
i Ringsted

Rengøringsfirma i Ringsted med kvalitetssikret rengøring

Vi dækker ikke kun Ringsted men også resten af Sjælland. Vores rengøring foretages altid med stor miljøvenlighed, hvilket betyder vi kun bruger Svanemærket rengøringsmidler til vores rengøring.

For at sikre dig den bedst mulige rengøringsløsning som kunde, kvalitetssikrer vi alt vores rengøring. Det sikrer dig som kunde, at du ikke skal fokusere på en rengøring der ikke virker, men i stedet for kan have fokus på alt det andet som hverdagen kræver.

Vi tilbyder rengøring uanset behov

Uanset om du er en stor virksomhed eller en lille virksomhed, eller bare har en mindre privat bolig du vil havde gjort rent, kan vi altid hjælpe dig.

Vi tager dig seriøst som kunde uanset om du er en stor eller lille kunde. Det betyder at vi altid vil lytte til dig, når du henvender dig til os, her hos Merkur Service. Vi du have et tilbud på din rengøring i Ringsted?

Vi tilbyder en rengøringsløsning som er tilpasset dine behov

Hver enkelt af vores kunder har deres egen unikke løsning, der er tilpasset præcist deres ønsker og behov indenfor rengøring.

Sammen med dig som kunde skaber og sammensætter vi præcis den rengøringsløsning som passer til din virksomhed og dit hjem.

Løsninger skaber vi ved lytte til dine behov og ønsker, samt ved vejlede dig ud fra vores viden indenfor rengøring. Dermed får du den bedst mulige sammensatte løsning indenfor rengøring.

Få et rengøringsfirma i Ringsted med kvalitetssikret rengøring

For du som kunde er sikret den bedste rengøring, og vi som rengøringsfirma lever op til det aftalte, bruger vi kvalitetssikring til sikre kvaliteten af vores rengøring. Det gør vi ved minimum en gang om måneden at gennemgå den udførte rengøring.

Det betyder at når rengøringen er udført, bliver der tjekket op på om den lever op til de aftalte krav, som er fastsat i den skriftlige kontrakt. Er der noget der ikke lever op til det aftalte, bliver det rettet med det samme, eller indenfor 24-timer, hvis det ikke er muligt at gøre med det samme.

Hvis du ønsker det, kan vi gøre brug af INSTA 800 til at sikre din rengøringskvalitet. Det vil naturligvis også være muligt at få foretaget hyppiggere kvalitetstjek. Skulle der være ting som ikke lever op til det aftalte ved et kvalitetstjek, vil det naturligvis blive fuldt til dørs, med opfølgende fokus inden næste kvalitetstjek.

Rengøringsfirma med miljøvenlig rengøring

Vi har i vores rengøring og generelle måde at drive rengøringsfirma på, stor fokus på miljøet. Derfor bruger vi kun Svanemærkede rengøringsmidler til vores rengøring. Det betyder også at vi kun bruger lige den mængde vand, der er nødvendig, for at kunne foretage en ordentlig rengøring.

Den plastik som kommer fra vores rengøringsmidler, bliver sendt til genbrug, så den igen kan bruges til nyt plastik. Vi gør i det hele taget brug af fra vugge- til gravprincippet.

En anden måde vi sikre en miljøskånsom rengøring er ved at uddanne vores personalet til at foretage rengøringen miljøvenligt.

Dygtige medarbejdere

Hos Merkur Service har vi det som en del af vores vision at være det bedste rengøringsfirma i Ringsted og på resten af Sjælland.

Den vision har vi, fordi vi tror på at den fagligt dygtige medarbejder er stolt af sin viden og det stykke arbejde han eller hun udfører og dermed leverer den bedste mulig løsning til alle vores kunder.

Det betyder også at hver enkelt af vores medarbejdere kender betydningen og værdien af netop det stykke arbejde de leverer til dig som kunde. For at understøtte dette opfordrer vi også den enkelte til vidensdeling. Sådan at både den teoriske og praktiske viden bliver delt alle medarbejdere imellem.

Ensartede arbejdsmetoder

Vi har mange års erfaring indenfor rengøring. Derfor har vi også udviklet ensartede arbejdsmetoder til at udføre vores rengøring bedst muligt. Disse metoder indenfor rengøring, og de omkringliggende ting der er er i forbindelse med rengøring, opdaterer vi løbende så vi hele tiden gør brug af de bedste metoder.

Det gør vi for at kunne levere den bedste rengøring, men også for at kunne passe på både vores medarbejdere og miljøet.

Medarbejdere med overenskomst

Hos Merkur Service er alle vores medarbejdere der gør rent på overenskomsten der er indgået imellem 3F og Dansk Industri. Det mener vi er en del af det at have et ordentligt arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder bliver anerkendt for det stykke arbejde der bliver udført. 

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma

Når det kommer til rengøring, kan der opstå behov for ændringer. Vigtigheden af forandringsparathed kender vi som rengøringsfirma i Ringsted alt til. Derfor kan ændringer normalvis også hurtig implanteres.

Ændringer kan vi som regel foretage fra dag til dag, nogen gange endnu hurtigere, alt efter hvad det er.

En tryg opstart på noget nyt

Uanset om man har brugt et rengøringsfirma før, eller det er første gang man gør brug af et, er en tryg opstart vigtig. Det ved vi som rengøringsfirma der dækker Ringsted og resten af Sjælland.

Især hvis man er nået dertil hvor man vil skifte sit rengøringsfirma ud, fordi man ikke er tilfreds med sit nuværende rengøringsfirma, er den gode og trygge opstart særlig vigtig.

Derfor ligger vi som rengøringsfirma der dækker Ringsted og resten af Sjælland, stor vægt på at udarbejde en grundig kontrakt på det stykke arbejde der skal udføres. Dette er med til at sikre dig som kunde, at du får en god oplevelse fra starten af.

Et rengøringsfirma i Ringsted med en tryg start

For at sikre dig vi som rengøringsfirma i Ringsted giver dig en god start på din rengøring, kvalitetstjekker vi rengøringen og den eventuelle service allerede første gang. Det gør vi for at sikre dig en god start allerede fra den første dag.

Du vil sammen dag, eller dagen efter blive kontaktet for sikre du er tilfreds med den rengøring og service du betaler for. Det gør vi også for at sikre eventuelle behov for ændringer kan iværksættes med det samme.

Statusmøde på din rengøring i Ringsted

Indenfor typisk 5-14 dage vil der blive holdt et statusmøde. Der vil starten kort blive gennemgået og snakket om der er behov for ændringer i den rengøring vi som rengøringsfirma leverer til dig i Ringsted.

Der vil selvfølgelig både før og efter statusmødet altid være plads til en dialog, hvis der behov for det. Er der behov for en dialalog omkring rengøringen du har i Ringsted, lytter vi selvfølgelig altid til dig, og handler altid efter det vi har aftalt med dig.  

Har du spørgsmål til din rengøring i Ringsted?

Hvis du har spørgsmål omkring rengøring i Ringsted eller brug for et rengøringsfirma på Sjælland, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid med glæde besvare dine spørgsmål eller indgå en dialog omkring din rengøring i Ringsted og hvad vi som Rengøring i Ringsted kan gøre for dig.

Få et rengøringstilbud på din rengøring i Ringsted

Vi du have en tilbud på din rengøring i Ringsted? Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi er på telefonen alle hverdage fra kl. 8:00 -17:00. på telefon 70 60 50 68

Så kan du enten bruge vores formular herunder, eller sende en mail på info@merkurservice.dk Vi svarer altid på formularen og mails indenfor 24-timer alle hverdage.