Kategorier
Rengøringsfirma
Erhvervsrengøring på Sjælland
Erhvervsrengøring på Sjælland med kvalitetssikring

Rengøringsfirma i Roskilde

med miljøvenlig rengøring og kvalitetssikret rengøring

Rengøringsfirma i Roskilde med kvalitetssikring

Leder du efter et rengøringsfirma i Roskilde? Vælg et rengøringsfirma der kan levere en kvalitetssikret rengøring til en fornuftig pris.

Med en rengøringsløsning fra Merkur Service er du sikret en velfungerende rengøring. Men ikke bare det. Du får også en miljøvenlig rengøring med Svanemærkede rengøringsmidler. Derudover bruger vi kun den mængde vand, som en ordentligt rengøring kræver.

Rengøringsfirma for alle størrelse af virksomheder

Vi tilbyder erhvervsrengøring til både små og store og virksomheder i Roskilde. Uanset størrelsen på din virksomhed, lytter vi dig og din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i netop din virksomhed og de ønsker og behov I har. Det betyder at din virksomhed får en løsning der er tilpasset præcist Jeres behov. 

Du er også hos Merkur Service sikret at få et rengøringsfirma i Roskilde der er til for dig.  Det betyder vi varetager og går op i dine behov. Derfor vil du også altid opleve at når du henvender dig til os, lytter vi til dig. Ligesom vi handler på tingene, når der brug for det. Dette gælder uanset din virksomheds størrelse.

Det betyder også at du altid er sikret en god dialog, med en god løsning, når behovet opstår for det.

Vi dækker ikke kun Roskilde indenfor rengøring

Har din virksomhed også brug for rengøring andre steder end i Roskilde, kan vi også hjælpe med det. Vi dækker nemlig hele Sjælland indenfor rengøring.

Det betyder at har din virksomhed en eller flere afdelinger på Sjælland, kan I nøjes med et rengøringsfirma. Dette er meget nemmere end at have flere rengøringsfirmaer som man skal kommuniker med. Hos Merkur Service får du nemlig den samme kontaktperson som står for al kommunikationen.

En anden fordel hvis man har flere afdelinger er prisen. Man kan nemlig som udgangspunkt altid opnå en bedre pris, hvis man bruger det samme rengøringsfirma. Så bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig som rengøringsfirma på Sjælland

Brug et rengøringsfirma i Roskilde med kvalitetssikret rengøring

Vi udfører løbende kvalitetstjek af vores rengøring, for at sikre vores kunder den lovede kvalitet. Det er med til hjælpe og sikre dig som kunde. Det betyder nemlig at du  ikke skal bruge tid på en rengøringsløsning der ikke fungerer. Dermed kan du holde fokus på dine kerneopgaverne, og ikke bruge tid på klager over dårlig  rengøring.

Vi foretager som udgangspunkt minimum en stikprøve om måneden. Hyppigheden af stikprøver kan dog tilpasses alt efter dine behov og ønsker. Fælles for alle stikprøverne er dog at de foretages på tilfældige dage, indenfor den aftalte hyppighed. Ligesom vores sanitører heller ikke er bekendt med dag og tidspunktet for stikprøven af rengøringen.

Vi tilbyder INSTA 800 til din rengøringen i Roskilde

Vi tilbyder brugen af ​​INSTA 800 for at sikre en ordentlig rengøringskvalitet. Det kan medvirke til at reducere omkostningerne til rengøringen. Dette er især på større arealer med forskellige funktioner. Her kan INSTA 800 nemlig være med til reducere omkostningerne til rengøringen. Det kan det fordi det giver mulighed for variere kravet til rengøringsniveauet i de forskellige områder. Man har måske ikke brug for den samme rengøringskvalitet i et lagerrum, som i receptionen. Selv om der måske er brug for rengøring hver dag.

Vi er et miljøvenligt rengøringsfirma i Roskilde

Vi tilbyder som rengøringsfirma en miljøvenlig rengøring i Roskilde og på resten af Sjælland. Det gør vi ved udelukkende kun at bruge Svanemærkede rengøringsmidler. Vi bruger også kun minimum vand, til foretage rengøringen. Dette gør vi helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Vi har oplært vores sanitører i at foretage en miljøskånsom rengøring. Det gør de ved hvad de skal bruge og hvor det skal bruges, og kun bruge præcis den mængde der er behov for.

Vores metoder blive løbende opdateret med de nyeste metoder, anbefalinger og vores egne

erfaringer.

Erfaring sikrer kvalitet og effektiviteten

Vi har mange års erfaring med rengøring. I den tid har vi opnået en høj viden om rengøring og hvordan man bedst foretager en effektiv rengøring. Vi har nemlig både fuldt med tiden og udviklet vores metoder indenfor rengøring. Det har betydning for dig og prisen. Vi kan nemlig levere en meget effektiv rengøring, uden at gå på kompromis med vores kvalitet som rengøringsfirma i Roskilde.

Fordi vi har udviklet og hele tiden opdaterer vores metoder indenfor rengøring, betyder det vores sanitører kan nå mere på samme tid, uden stress. Vi ved nemlig at en overstresset sanitør fører til dårlig rengøring.

Der er sat tid af til ordentlig rengøring

En sanitør der skal gøre rent, skal have den tid rengøringen kræver. Derfor er det en høj prioritet for os. Vi ved nemlig at hvis der ikke er tid nok til foretage rengøringen bliver der ikke gjort ordentlig rent. Derudover giver det også sanitøren en følelse af ikke at have gjort sit arbejde ordentligt.

Derfor kan for lidt til tid til rengøringen kun føre en vej. Direkte til stress for sanitøren og dårlig rengøring til dig som kunden. Derfor er det en dårlig løsning for alle parter.  

Er ordentligt tid til rengøringen dyrt?

Rengøringsfirma skaber glæde i Roskilde med god rengøring
Velfungerende rengøring giver mere overskud og glæde.

Hos os er du sikret der er sat tid af nok til rengøringen, men også det ikke nødvendigvis bliver dyrere. Det handler meget om metoder og om sanitøren har de rigtig redskaber og metoder til at foretage rengøringen med. Så nej det ikke nødvendigvis dyrere at få en rengøring hvor der er tid til gøre tingene ordentligt. Så du og dine kollegaer kan møde ind til en ordentlig rengøring, og sanitøren kan gå hjem med en god følelse i kroppen. 

Derfor vælg en rengøringsfirma i Roskilde, hvor der er tid til at leverer en kvalitetssikret rengøring.

Kompetente sanitører leverer vores rengøring

Der er også fokus på vores medarbejdere og deres trivsel. Vi har blandet fokus på at erkende deres arbejde og dets betydning. Den konstruktive kritik er også noget vi gør brug af, når der er brug for det. Hvilket betyder vi tager dialogen om det, når noget utilsigtet er sket. På den både kan vi lære hvorfor det sket, og hvad vi kan gøre for at det ikke sker igen.  

Løbende efteruddannelse af vores personale

Vi har løbende efteruddannelse af alt vores personale. Det gør vi som rengøringsfirma i Roskilde kan levere den bedste rengøring og service indenfor rengøring.

Den løbende efterdannelse af vores medarbejdere er med til at sikre et højt vidensniveau blandt vores medarbejdere. Et vidensniveau der kommer alle vores kunder til gode. Ligesom det gør vi trygt kan pålægge vores medarbejdere et betydeligt ansvar. Et ansvar som skaber engagement hos vores medarbejdere og stor værdi for vores kunder.

Vores medarbejder, din tryghed

En høj faglighed gør ikke bare vores medarbejder sikrer dig en effektiv og grundig rengøring. Det betyder også for dig som kunden, at du kan føle dig tryg ved dem der kommer. Den enkelte sanitør ved nemlig hvordan man vedligeholder eksempelvis de forskellige typer gulve. Så uanset om du har linoleum, trægulv eller et skippergulv, ved vores medarbejdere, hvordan det skal passes og vedligeholdes. Det er med til at sikre dig, at dit gulv kan holde i rigtig mange år.

Vælg et fleksibelt rengøringsfirma

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma som er til at tale med. Det betyder at du nemt kan få foretaget ændringer i den etablerede aftale. Ændringer kan sættes i gang fra dag til dag og nogen gange hurtigere. Det betyder for dig, at du aldrig skal bekymre dig, hvis der opstår pludselige behov for ændringer. For du kan nemt løse det, ved bare at tage kontakt til os.

Få rengøring der er sammensat efter dine ønsker

Søger du efter tilbud på din rengøring i Roskilde? Så få sammensat en unik løsning der er tilpasset præcist til dig og dine behov. Hos Merkur Service tilbyder vi en løsning som er tilpasset ud fra dine ønsker og behov.

Det gør vi ved at starte en dialog om hvad præcis dine ønsker og behov er. På den måde finder vi frem til den bedste løsning i forhold til dine behov og ønsker.

Når vi på baggrund af dialogen, har fundet frem til den bedste løsning, udarbejder vi et skriftligt tilbud til dig.

Vi leverer tilbuddet på din rengøring personligt

Det skriftlige tilbud vil blive overleveret personligt til dig. I den forbindelse gennemgår vi kort tilbuddet med dig. Dermed kan du hurtigt få svar på pris og et overblik over det vigtigste i tilbuddet. Du kan dermed nemt selv senere gennemgå tilbuddet senere. Ligesom vi hurtig kan rette i tilbuddet, hvis du finder der skulle være behov for det.

Et detaljeret rengøringstilbud

Vi udarbejder altid et grundigt rengøringstilbud til dig. Det gør at vi allerede inden rengøringens opstart har afhjulpet eventuelle misforståelser. Dermed undgår vi misforståelser,  og  du får en mere let og glidende opstart med dit nye rengøringsfirma Roskilde.

Fordi vi fra starten af har udarbejdet en grundig  beskrevet rengøringskontakt, undgår du misforståelser og fordyrelser efter rengøringen er startet op. Du ender altså ikke med ekstra pris efter opstart, fordi du opdager noget ikke var med i prisen.

Få en god start med dit rengøringsfirma i Roskilde

En god rengøringsaftale giver en god start. Hos Merkur Service leverer og lever vi op dine forventer som kunde. Det kan vi netop på grund af den velbeskrevet aftale. Det gør nemlig at vi som rengøringsfirma i Roskilde, kan distribuere præcis den rengøringsløsning du ønsker.

Netop derfor er vores kontrakter velbeskrevne, så du som kunde er sikret en velfungerende opstart på din rengøring i Roskilde.

Vores personlige relation som rengøringsfirma i Roskilde

Hos Merkur Service vægter og tror vi på værdien af at opbygge den personlige relation. Det gælder både for dig som kunde, men også for vores samarbejdspartnere.

Dette gør det nemt for både dig og os, da den personlige relation har det med blive til langvarige relationer. Det betyder der vil gå meget lang tid, inden du igen skal bruge kostbar tid på finde et rengøringsfirma i Roskilde til at varetage din rengøring.

Vigtigheden af det rigtig rengøringsfirma i Roskilde

En af paratmeterne for at skabe et godt arbejdsmiljø er at der bliver gjort ordentlig rent. Det er ikke kun noget I som du og dine kollegaer ligger mærke til. De besøgende ligger også mærke til det. Er der rent bliver det ubevidst registeret. Er der derimod ikke ordentlig rent, bliver det til en mere bevidst registrering hos den besøgende. Ubevidst vil det hos den besøgende og de ansatte skabe et negativt indtryk. Derfor er ordentlig rengøring vigtig, og derfor er det vigtigt at vælge et ordentligt rengøringsfirma i Roskilde til at varetage din rengøring.

Tag Kontakt

Hvis du har spørgsmål, eller vil du have et tilbud på din rengøring. Så kontakt os nu. Vi sidder klar ved telefon alle hverdage fra kl. 8.00 og frem til 17.00. Ring på 70 60 50 68

Du kan også kontakte os via formularen herunder, eller sende os en mail på info@merkurservice.dk info@merkurservice.dk

Hos os er du sikret en kvalificeret snak med et rengøringsfirma der dækker Roskilde, om hvilken løsning der vil fungere bedst til dine rengøringsbehov.