Kategorier
Rengøringsfirma

Rengøringsfirma
på Sjælland

Rengøringsfirma på Sjælland med høj miljøbevidsthed og kvalitetssikring

Merkur Service dækker ikke bare som rengøringsfirma hele Sjælland, men tilbyder også den bedste rengøring på hele Sjælland.

Vi tilbyder ikke bare en miljøvenlig rengøring med Svanemærket rengøringsmidler, vi bruger også kvalitetssikring af vores rengøring. Det er med til at sikre at vi leverer en velfungerende rengøring hver eneste gang.

Vi tilbyder alle vores kunder deres helt individuelle rengøringsløsning som er tilpasset præcist deres behov for rengøring. Skulle der være ønsker om for ændringer i det aftalte kan det normalvis også klares fra dag til dag. Nogle gange fra time til time, alt efter behov og ønsker.

Som rengøringsfirma lytter vi til dine behov og ønsker

Vi kender til vigtigheden af at lytte til dine ønsker og behov i forbindelse med din rengøringsløsning. Derfor sørger vi for fra starten af grundigt at afdække dine behov og ønsker. Vi efterstræber altid den langvarige relation til alle vores kunder. Uanset størrelsen af en serviceaftale.

Dette er med til sikre du får præcis den løsning du som kunde ønsker og dermed kan holde fokus på din forretning, imens vi klare rengøringen og eventuelle anden service i denne forbindelse, som kan lette din hverdag.

Vælg et rengøringsfirma på Sjælland med Kvalitetssikring

Hos Merkur Service lytter vi ikke bare til dig som kunde, vi går også op i at levere præcis det der er indgået aftale om. Derfor bruger vi kvalitetssikring af vores rengøring og services. Det er med til at sikre, at du får det bedst mulige resultat hver gang.

Vi tilbyder at gøre brug af INSTA 800 i vores rengøring, som bruges til at fastlægge kvaliteten af den udførte rengøring. Det er med til sikre vi kan levere præcis den type rengøring som vores kunder ønsker. Samtidig er det nemt at tjekke om rengøringen lever op til det fastlagte kvalitetskrav af rengøringen.

Vores services er også underlagt en række kvalitetskrav. Det er med til sikre dig som kunde, at du ikke bare får en velfungerende rengøring, men også en velfungerende service.

Vores kvalitetssikring er med til at understøtte vores ambition og ønske om at være Sjællands bedste rengøringsfirma og servicevirksomhed. Hvilket vi har en vision om at blive i hele Danmark.

Rengøringsfirma med stærk miljøfokus

Vi har som rengøringsfirma højt miljøfokus. Det betyder vi gør hvad vi kan for skåne miljøet mest muligt, når vi gør rent. Det gør vi ved bruge så lidt vand som det er muligt når vi gør rent. Det betyder også vi kun bruger Svanemærkede rengøringsmidler når vi gør rent. I det omfang det overhovedet kan lade sig gøre, bruger ”fra vugge til grav-princippet”. Det betyder blandt andet at vi sørger vi for at vores plastik som har indeholdt rengøringsmild bliver sendt til genbrug.

En anden vigtig del er af vores miljøfokus bidrager vores medarbejder til via oplæring, hvor de lærer at foretage den mest miljøskånsomme rengøring. Dette indbefatter blandet at bruge de rigtige rengøringsmidler i den rette kontekst. Ligesom de lærer at bruge rette dosering, så det bedste rengøringsresultat opnås på den bedst mulige og miljømæssige måde.

De bedste medarbejdere

Merkur Services har som en del af sin vision at være det rengøringsfirma på Sjælland som har de dygtigste medarbejdere. Den vision bygger vi på fordi, at vi tror på at den dygtigste medarbejder leverer det bedste stykke arbejde. Netop fordi de via deres dygtighed bærer en faglig stolthed i det stykke arbejde de udfører.

Det betyder vi har stor fokus på, at hver enkelt af vores medarbejdere kender værdien af netop deres stykke arbejde. Derfor vægter vi også, at den enkelte medarbejder har en god teoretisk viden og kan bruge denne i det praktiske arbejde.  

For at sikre den høje faglighed hos vores ansatte, sender vi dem løbende på efteruddannelse, for at sikre de altid har den nyste viden indenfor netop deres ekspertise område. Samtidig opfordrer vi til de laver sparring og lærer af hinanden på tværs af deres faglige kompetencer.

 Få et tilbud på din rengøring på Sjælland

Vil du have et rengøringstilbud på din rengøring på Sjælland? Så brug formularen herunder eller send en mail til info@merkurservice.dk Du kan også ringe til os på telefon 70 60 50 68. Vi har åben alle hverdage fra 8:00 – 17:00.

Du vil typisk blive kontaktet indenfor 24 timer, men normalvis samme dag som du har skrevet, hvis det er en hverdag.