Kategorier
Rengøringsfirma

Rengøringsfirma
på Sjælland

Rengøringsfirma på Sjælland med høj miljøbevidsthed og kvalitetssikring

Merkur Service dækker ikke bare som rengøringsfirma hele Sjælland, men tilbyder også den bedste rengøring på hele Sjælland.

Vi tilbyder ikke bare en miljøvenlig rengøring med Svanemærket rengøringsmidler, vi bruger også kvalitetssikring af vores rengøring. Det er med til at sikre, at vi leverer en velfungerende rengøring hver eneste gang.

Vi tilbyder alle vores kunder deres helt individuelle rengøringsløsning som er tilpasset præcist deres behov for rengøring. Skulle der være ønsker om ændringer i det aftalte kan det normalvis også klares fra dag til dag. Nogle gange fra time til time, alt efter behov og ønsker.

Rengøringsfirma for virksomheder i alle størrelser

Uanset størrelse af opgaven kan vi hjælpe. Vores rengøring tilbyder vi nemlig ikke bare på hele Sjælland, men vi klarer også alle typer af opgaver indenfor rengøring. Det betyder for dig, at du er sikret at have et rengøringsfirma på Sjælland, der altid tager dig seriøst, uanset hvad sagen drejer sig om.  

 Det betyder helt præcist at vi som rengøringsfirma er her for hjælpe dig. Vi sammensætter din helt egen og unikke løsning, som er sammensat ud fra netop dine behov og ønsker. 

Derfor  får du en rengøringsløsning der er sammensat nøjagtigt på den måde, du vil have det. Derfor får du en løsning på din rengøring, som varetager præcist de ønsker og behov, du har til din rengøringsløsning.

Merkur Service, vi er til for dig

Hos Merkur Service er vi til for vores kunder. Derfor vil du altid være sikker på, at blive taget godt imod, når du henvender dig til os. Det betyder ikke bare vi lytter til dig, men også at vi at vi handler på tingene med det samme, når det er nødvendig. Dette gælder uanset hvad det måtte dreje sig om.

Vi er Sjællands mest fleksibel rengøringsfirma

Vi er nok Sjællands meste fleksible rengøringsfirma. Derfor er du også sikker på at du altid hurtigt få kan lavet en løsning eller ændring hos os. Det gælder også selv om du allerede har indgået en aftale med os. Vi kan som udgangspunkt altid iværksætte en tingene fra dag til dag, og nogen gange endnu hurtigere når der er behov for det.

Det betyder for dig, at du aldrig skal bekymrer dig, eller bruge meget tid på det, hvis der er behov for ændringer. Du ringe eller skriver bare til os, så skal vi nok klare resten. Selvfølgelig sørger vi også for du får en bekræftelse på tingene er i orden. På den måde kan du hurtig komme videre med dine andre opgaver.

Vi tilbyder rengøring på hele Sjælland

Vi dækker hele Sjælland indenfor rengøring. Så har du brug for rengøring mere et end sted på Sjælland, kan vi uden problemer hjælpe dig.

Det gør det dejligt nemt for dig, da du så kun skal bruge et rengøringsfirma på Sjælland til at varetage din rengøring. Det er meget nemmere end at skulle have flere rngøringsfirmer på Sjælland til at tage sig af din rengøring. Du har nemlig kun et rengøringsfirma og en kontaktperson. Det vil sige, at du får en tilknyttet person som kender til dig og dine behov, ønsker og krav.

En anden bonus er at det som hovedregel altid er billigere at bruge det samme rengøringsfirma, hvis man har flere steder, der skal gøres rent. Det betyder at du ikke bare kan spare tid, men også penge. 

Som rengøringsfirma lytter vi til dine behov og ønsker

Vi kender til vigtigheden af at lytte til dine ønsker og behov i forbindelse med din rengøringsløsning. Derfor sørger vi for fra starten af grundigt at afdække dine behov og ønsker. Vi efterstræber altid den langvarige relation til alle vores kunder. Uanset størrelsen af en serviceaftale.

Dette er med til at sikre du får præcis den løsning du som kunde ønsker og dermed kan holde fokus på din forretning, imens vi klare rengøringen og eventuelle anden service i denne forbindelse, som kan lette din hverdag.

Vælg et rengøringsfirma på Sjælland med Kvalitetssikring

Hos Merkur Service lytter vi ikke bare til dig som kunde, vi går også op i at levere præcis det der er indgået aftale om. Derfor bruger vi kvalitetssikring af vores rengøring og services. Det er med til at sikre, at du får det bedst mulige resultat hver gang.

Vi tilbyder at gøre brug af INSTA 800 i vores rengøring, som bruges til at fastlægge kvaliteten af den udførte rengøring. Det er med til sikre vi kan levere præcis den type rengøring som vores kunder ønsker. Samtidig er det nemt at tjekke om rengøringen lever op til det fastlagte kvalitetskrav af rengøringen.

Vores services er også underlagt en række kvalitetskrav. Det er med til sikre dig som kunde, at du ikke bare får en velfungerende rengøring, men også en velfungerende service.

Vores kvalitetssikring er med til at understøtte vores ambition og ønske om at være Sjællands bedste rengøringsfirma og servicevirksomhed. Hvilket vi har en vision om at blive i hele Danmark.

Vil tilbyder at bruge INSTA 800 til din rengøring

Rengøringsfirma med stærk miljøfokus

Vi har som rengøringsfirma højt miljøfokus. Det betyder vi gør hvad vi kan for skåne miljøet mest muligt, når vi gør rent. Det gør vi ved bruge så lidt vand som det er muligt når vi gør rent. Det betyder også vi kun bruger Svanemærkede rengøringsmidler når vi gør rent. I det omfang det overhovedet kan lade sig gøre, bruger ”fra vugge til grav-princippet”. Det betyder blandt andet at vi sørger vi for at vores plastik som har indeholdt rengøringsmild bliver sendt til genbrug.

En anden vigtig del er af vores miljøfokus bidrager vores medarbejder til via oplæring, hvor de lærer at foretage den mest miljøskånsomme rengøring. Dette indbefatter blandet at bruge de rigtige rengøringsmidler i den rette kontekst. Ligesom de lærer at bruge rette dosering, så det bedste rengøringsresultat opnås på den bedst mulige og miljømæssige måde.

Erfaring giver kvalitet

Vores mange års erfaring indenfor rengøring gør at vi kan leverer kvalitetssikret rengøring med høj effektivt.

Vi har gennem vores mange år som rengøringsfirma opnået en stor fagligviden indenfor rengøring. Den viden har vi løbende sørget for at holde opdateret, så vi konstant er med på den nyeste viden og teknik indenfor rengøringsbranchen.

Den viden vi har bruger vi og har brugt til at udvikle vores metoder. Så vi sikrer dig som kunde den bedste rengøring, med de bedste tekniker. Det har også del fordel, at kan passe endnu bedre på især vores sanitører som gør rent. Der er nemlig heldigvis løbende en udvikling indenfor rengøring og ergonomi. Det gør at den enkelte sanitør bedre kan passe bedre på sig selv, når der gøres rent.     

Vores erfaring indenfor rengøring giver også høj effektivitet                                                             

Fordi vi hele tiden holder os opdateret indenfor rengøring, gør vi også brug af de mest effektive metoder indenfor rengøring. Det betyder vi kan nå mere på mindre tid. Det kommer dig som kunde hos Merkur Service til gode. Det gør nemlig at vi kan nå mere på kortere tid, og dermed give dig en bedre pris på din rengøring. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af din rengøring.

Efteruddannelse af vores medarbejdere

Der er løbende efteruddannelse af vores personale, så vi sikrer at have nogen af de dygtigste medarbejder. Det er også et parameter der er med til sikre vores medarbejder holdes opdateret med de nyste og bedste måde at udføre deres arbejde på.

Det giver den enkelte medarbejder et godt og solidt vidensniveau indenfor deres arbejdsfelt. Det kommer i sagens natur dig til gode som kunde, fordi vi som rengøringsfirma på Sjælland kan give dig den bedst mulige servicering.

Det gør også vi trygt overlader et stor ansvar til hver enkelt af vores medarbejder. Et ansvaret der ikke bare skaber stor arbejdsglæde, men også engagement. Noget du som kunde hos Merkur Service selv vil opleve, når du er i kontakt med os.   

Vi afsætter den tid rengøringen kræver

Hos Merkur Service er der sat ordentlig tid af til rengøringen. Det gør at vores medarbejder ikke stresser og dermed ikke får gjort ordentlig rent. En dårlig rengøring gør dig som kunden utilfreds, men det gør også sanitøren utilfreds. Det jo ikke rart for en sanitør at forlade et sted med en følelse af ikke, at havde gjort sit arbejde ordentligt.

Derfor kan for lidt tid til rengøringen kun føre en vej. Dig som utilfreds kunde og for sanitørens vedkommende et dårligt arbejdsmiljø med stress og dårlig samvittighed.

Ordentlig tid til din rengøring gør os ikke til det dyreste rengøringsfirma på Sjælland

Vi bruger ikke standard priser til vores rengøring

Du får nemlig en personlig løsning med din personlige pris.

Vi bruger ikke en fast pris per kvadratmeter til vores rengøring. Tiden det tager at gøre rent afhænger nemlig at flere faktorer. Hvilken form for rengøring ønsker du. Hvad er størrelserne af arealet der skal rengøres, samt hvor ofte skal der gøres rent. Derudover har det også betydning hvilken møblering der er i rummene. For bare at tage nogle af de faktorer der har betydning for, hvor lang tid en rengøring tager.

Et seriøst tilbud på din rengøring kræver et besøg, hvor vi sammen gennemgår lokalerne, og finder ud af hvad du præcist har af krav og ønsker til en din rengøring.

De bedste medarbejdere

Merkur Services har som en del af sin vision at være det rengøringsfirma på Sjælland som har de dygtigste medarbejdere. Den vision bygger vi på fordi, at vi tror på at den dygtigste medarbejder leverer det bedste stykke arbejde. Netop fordi de via deres dygtighed bærer en faglig stolthed i det stykke arbejde de udfører.

Det betyder vi har stor fokus på, at hver enkelt af vores medarbejdere kender værdien af netop deres stykke arbejde. Derfor vægter vi også, at den enkelte medarbejder har en god teoretisk viden og kan bruge denne i det praktiske arbejde.  

For at sikre den høje faglighed hos vores ansatte, sender vi dem løbende på efteruddannelse, for at sikre de altid har den nyste viden indenfor netop deres ekspertise område. Samtidig opfordrer vi til de laver sparring og lærer af hinanden på tværs af deres faglige kompetencer.

Vi passer på vores sanitører

Vi har dygtige sanitører og dem sørger vi for at give gode arbejdsforhold. Det gør vi blandt andet ved at give dem gode arbejdsforhold og erkende deres arbejde og vigtigheden af det. Vi bruger også den gode og konstruktive dialog til at styrke det fælles arbejdsmiljø. Det gør vi ved tage dialogen når noget utilsigtet sker, eller hvis der er andre omstændigheder der kræver en god snak.

Du får din egen unikke rengøringsløsning

Vi kan tilbyde dig en rengøringsløsning der tilpasset præcist de ønsker du har til din rengøringsløsning.  

Vi sammensætter din rengøringsløsning sammen med dig via en grundig dialog. En dialog hvor vi for afklaret nøjagtigt hvad dine ønsker og forventninger er til en rengøringsløsning. I dialogen vil vi stille afklarende spørgsmål, så vi kan få sammensat den helt rigtige rengøringsløsning til netop dig og dine behov.   

Når vi har gennemgået lokalerne og haft den gode dialog, har vi et billede af den bedst mulige løsning til netop dig. Ud fra det sammensætter vi et veludarbejdet skriftligt tilbud, der er målrettet til dig, dine behov og ønsker. 

Det veludarbejdet rengøringstilbud sikre dig en god start

Noget af det vigtigste når man vælger et nyt rengøringsfirma er, at være sikker på hvad der er med i prisen, og hvad der ikke er med. Ellers risikerer du, at noget du troede var med i rengøringstilbuddet ikke er med i prisen alligevel. Noget der bare kan være en misforståelse, men ender med kan koste ekstra penge og mange frustrationer, oveni at du skal bruge en del tid på det.

Derfor lave vi kun grundige rengøringstilbud hos Merkur Service for at sikre sådanne misforståelser ikke opstår. Det sikrer ikke bare misforståelser undgås, det gør også du er helt sikker på hvad din rengøring vil både nu, og i fremtiden. Netop fordi du ved hvad der præcist er med dit rengøringstilbud, og ikke pludselig skal betale ekstra for noget, du troede var en del af den valgte rengøringsløsning.

Den bedste start med os som dit valgte rengøringsfirma på Sjælland

Et veludarbejdet tilbud fra os, gør at du også får en meget mere glidende opstart af din rengøring, fordi vi ved fra første dag af, ved hvad du forventer og ønsker af din rengøring. Derfor kan du fra første dag af, efter rengørings start, møde ind med forventninger helt i top. En dag hvor du både denne dag, og i fremtiden kan glæde dig over og nyde en velfungerende rengøring. Fordi du har valgt det bedste rengøringsfirma på Sjælland og måske i resten af Danmark.  

Et tilbud på rengøring er personligt

Derfor får du det personligt overlevereret.

Det skriftlige tilbud er ikke kun lavet helt unikt til dig, men vil også blive leveret personligt til dig. Hvor vi kort vil gennemgå tilbuddet med dig, så du nemt og bekvemt kan gennemgå tilbuddet bagefter. Da du har fået det hurtige overblik i tilbuddet, så det nemmere for dig at gennemgå det bagefter.

Skulle der være behov for ændringer i det tilbud vi har udarbejdet til dig, er nemt at få det rettet til. Du tager bare kontakt til os, og så sørger vi for det hurtigt bliver rettet til.

Vi vægter den personlige relation som rengøringsfirma

Vi kender den sande værdi af den personlige relation til vores kunder og vores samarbejdspartnere. Det gør vi ved bruge gennemsigtighed og dermed skabe tillid. Hvilket vi tror på er en af nøglerne til succes for en godt samarbejde.   

Vigtigheden af vælge det helt rigtige rengøringsfirma på Sjælland

En velfungerende rengøring der holder rent, er med til skabe det gode arbejdsmiljø. Er der ikke ordentlig rent, er det noget der påvirker arbejdsmiljøet. Det fører til utilfredshed og personalet bruger til tid på snakke og være frustreret over der er småbeskidt på arbejdspladsen. Dertil vil besøgende også bemærke den mangelfulde rengøring. Hvilket vil fører til et mere eller mindre ubevidst dårlig indtryk. Hvorimod rengjort lokaler vil føre til et positivt indtryk.   

Vi holder rent

Hos Merkur Service gør vi ikke rent, vi holder. Det vil sige at vi ikke arbejde ud fra lister, så nogen ting kun bliver gjort bestemte dag. Vi gør tingene rene, når behovet er der. Så er der behov for en eller flere hylder bliver tørret af, bliver det den dag det er nødvendigt og ikke først om onsdage, fordi det står det først skal gøres om onsdag. Det tager ikke længere tid, men det gør at dine lokaler altid fremstår rene.

Vi plejer og passer også gulvene

Gulvet er den del på bygningen som bliver udsat for allermeste slitage. Derfor er det vigtig at netop gulvet bliver rengjort og plejet på den på helt rigtige måde. Det er nemlig stærkt afgørende for et gulvs holdbarhed, og dermed hvor mange år gulvet kan holde til den store belastning.   

Derfor er det også vigtig at det rengøringsfirma du vælger har styr på gulvplejen. Hos Merkur Service har vi både stor erfaring og viden om vedligeholdelse af gulve. Vi bruger også kun de bedste plejeprodukter til at vedligeholde og pleje et gulv.

Det sparer dig ikke bare i første omgang for bekymringen omkring dine gulve, men også mere langsigtede for reparationer og udskiftning af gulv.

Vi har erfaring med og ved hvordan man plejer og vedligeholder, laminat, linoleum, trægulve, klinkegulv, skippersten, samt mange andre gulvtyper.

 Få et tilbud på din rengøring på Sjælland

Vil du have et rengøringstilbud på din rengøring på Sjælland? Så brug formularen herunder eller send en mail til info@merkurservice.dk Du kan også ringe til os på telefon 70 60 50 68. Vi har åben alle hverdage fra 8:00 – 17:00.

Du vil typisk blive kontaktet indenfor 24 timer, men normalvis samme dag som du har skrevet, hvis det er en hverdag.