Kategorier
Rengøringsfirma
Rengøringsfirma i Holbæk

Rengørinsfirma i Holbæk

Vælg et rengøringsfirma i Holbæk med mijøvenlig tilgang og kvalitetssikret rengøring.  

Om det er en arbejdsplads eller et hjem skal der være rent og hygiejnisk. Det kan vi som rengøringsfirma i Holbæk hjælpe dig med. Så har du brug for at få en velfungerende rengøring, er du landet det rigtige sted.

Det rigtige rengøringsfirma til din virksomhed

En ren arbejdsplads er med til at skabe velbehag og give en behagelig atmosfære blandt medarbejderne som så spreder sig til på hele arbejdspladsen. Det gør at den enkelte medarbejder er bedre til at fokusere og dermed yder en bedre arbejdsindsats. Det resulterer ikke bare i en effektiv og behagelig arbejdsplads. Det er også med til at fastholde medarbejderne, samt tiltrækker og fastholder nye dygtige medarbejdere.

Et rengøringsfirma til din virksomhed

Vi hjælper i både store og små virksomheder i både Holbæk og på resten af Sjælland.

Hos Merkur Service tilbyder vi erhvervsrengøring til både store og små virksomheder i Holbæk og på resten af Sjælland. Vi tilbyder en samlet løsning med kun én kontaktperson. Det betyder at selv om I skulle have flere lokationer i jeres virksomhed kan vi tilbyde en samlet rengøringsløsning til en  fordelagtig pris. Dermed kan vi løse din rengøring i en samlet pakke.

Et rengøringsfirma der hele Sjælland.

Kvalitetssikret rengøring

Vi udfører løbende kvalitetstjek af alt vores rengøringen og sikrer, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med kvaliteten af vores rengøring. Dermed sikrer dey, at du som kunde ikke skal bruge unødig tid på en rengøring der ikke fungerer. I stedet for vil du opleve en velfungerende rengøring, som du ikke tænker over, fordi den bare fungerer.

Vi udfører stikprøver af vores rengøring og tjenester, vejledende en gang om måneden. Er der behov for yderligere stikprøver, finder vi naturligvis en løsning der dækker jeres behov og ønsker.

INSTA 800

Vi tilbyder brug af INSTA 800 rengøringsstandard for at sikre du kan vælge en fleksibel løsning, hvor rengøringskvalitet kan fastsættes ud fra de ønsker og behov der måtte være.

Især støre virksomheder har ofte stor gavn af, at modtage forskellige kvaliteter af rengøring som gør det muligt at reducere rengøringsomkostningerne. INSTA 800 gør det nemlig muligt at opdele områder i virksomheden med en varieret rengøringskvalitet.

Miljøvenlig Erhvervsrengøring i København og Sjælland

Merkur Service tilbyder miljøvenlige rengøringsløsninger. Vi bruger kun det Nordiske miljømærke Svanemærket til vores rengøringsmidler, samt et minimalt forbrug af vand. Det kan og gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøring.  

Vores medarbejdere er uddannet til at bruge de rigtige rengøringsmidler uden at gå på kompromis med de fastsatte standarder.

Kvalitet og effektivitet baseret på mange års erfaring

Ved at vælge Merkur Service får du et kvalificeret rengøringsfirma i Holbæk til at dække alle dine rengøringsbehov. Vi har mange års erfaring og ekspertise med den nyeste teknologi indenfor rengøring. Derfor er vi måske også det bedste rengøringsfirma i Holbæk.

Kompetente medarbejdere med konvention

Vores medarbejdere er fokuseret på værdien af det arbejde de udfører dagligt. Vi sørger for, at vores medarbejdere er sikrere i deres trivsel, samt anerkender deres arbejde. Vi tror også på konstruktiv kritik. Ordentlige arbejdsforhold sikres vores medarbejdere efter overenskomsten imellem DI og 3F.

 

Efteruddannelse af vores medarbejdere

Vi bestræber os på at have de bedste medarbejdere, der er eksperter på deres enkelte område. De bliver løbende sendt til efteruddannelse, så de er opdateret den nyeste teknologi og de nyeste metoder indenfor deres felt. Det er er med til at sikre at vi leverer et højt vidensniveau hos alle vores medarbejdere.

Medarbejderne får også tilført faglig viden via individuelt respons på deres arbejde, samt et betydeligt medansvar for deres arbejdsområde. Dette er med til at skabe engagement og værdi for vores medarbejdere, som kommer alle vores kunder til gode.

Dygtige medarbejdere er din sikkerhed

Vores rengøringsmidler og rengøringsmateriel ved den enkelt hvordan skal bruges, sådan at tingene altid bliver gjort på den bedste mulige måde. Derudover er det også med til at sikre dig som kunde, at tingene ikke bliver ødelagt på grund af forkert tilgang i rengøringen.

Fleksibilitet

Hos Merkur Service er vi fleksible og klar til at foretage ændringer. Det betyder for dig at det er nemt,  hvis der er behov for at gøre noget anderledes i den i forhold til den indgået aftale. Dette kan vi gøre fra dag til dag, og nogen ændringer er det også muligt at foretage endnu hurtigere, hvis der er behov for det.

Et rengøringsfirma i Holbæk der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

Hos Merkur Service giver vi dig altid et velbearbejdet tilbud på dit rengøring. Det første skridt i dette er en dialog mellem os, omkring dine overvejelser, ønsker og behov. Dette tager vi en god dialog omkring, hvor vi også bruger vores viden til sammensætte den bedste mulige løsning til netop dig. Efter at have fundet løsningen på din rengøring og eventuelle behov for tillægsydelser, går vi videre med et skriftligt forslag.

Aflevering af forslaget personligt

Vores skriftlige forslag til din unikke rengøringsløsning vil blive givet til dig personligt, når det er færdigudarbejdet. Så gennemgår vi det kort sammen med dig. Derefter kan du nemt selv gennemgå  detaljerne i forslaget efterfølgende.  

Når du har gennemgået forslaget til rengøringsaftalen

Efter du har gennemgået forslaget til rengøringsaftalen, tager vi en dialog omkring det hvis der skulle være behov for ændringer. Skulle der være behov for ændringer, vil vi foretage disse. Vores grundlæggende tilgang til din rengøringsaftalen er med til sikrer imod eventuelle misforståelser og mangler inden en opstart af din nye rengøringsløsning i Holbæk.

Vi hos Merkur Service leverer og lever op til vores kundes forventninger ved at sikre en grundig rengøringsaftale. Vores kontrakter er velbeskrevne for at sikre, at alle vilkår og betingelser er aftalt inden opstart. Det sikre både dig og os en god og tryg start.

En grundig og sikker start på din kommercielle rengøring

At skifte rengøringsfirma kommer som regel altid med en smule usikkerhed, på grund af du måske ikke har haft en så god oplevelse tidligere. Det er derfor at vi hos Merkur udarbejder et grundigt forslag, inden vi starter hos hos dig som kunde.

Sådan sikrer vi, at du får en god start

For at sikre en god start udfører vi en stikprøve af rengøring og service efter første rengøring. Du vil også modtage et opkald samme dag som du har fået gjort rent for at bekræfte at du er tilfreds med den service vi som rengøringsfirma i Holbæk har leveret til dig.

Statusmøde om rengøring

Inden for de første 5 til 14 dage aftaler vi et statusmøde, hvor vi gennemgår aftalen og tjekker, om der er behov for ændringer. Udover statusmødet vil der altid være en løbende dialog efter behov.

Personlige relationer

Personlige relationer bygger det bedste grundlag for samarbejde, og vi hos Merkur Service stræber efter at opbygge personlige relationer med alle vores kunder. Dette er med til skabe tryghed i samarbejdet og gøre du ikke  har lyst til at skifte dit rengøringsfirma i Holbæk ud med noget andet rengøringsfirma.  

Kontakt os hvis du har nogen spørgsmål

Hvis du har et eller flere spørgsmål , er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne svare uddybende på alle de spørgsmål du måtte have.  

Få dit personlige forslag fra et rengøringsfirma i Holbæk

Leder du efter et personligt forslag til dine rengøringsbehov fra et professionelt rengøringsfirma Holbæk? Led ikke længere, kontakt Merkur Service nu. Vi har åbent på hverdage fra 8.00 til 17.00.

Du kan også skrive til os på vores kontaktformular herunder eller ringe på tlf. 70 60 50 68. Du er velkommen til at sende os en mail på info@merkurservice.dk

Merkur Service leverer rengøring i hele Holbæk og på resten af Sjælland, samt i København. Hvis du kontakter os, kan du være sikker på en kvalificeret snak omkring alle rengøringsbehov.