Erhvervsrengøring Sjælland og København

København

Erhvervsrengøring i København med miljøfokus

Har du i dag en dårlig rengøringsoplevelse med dit rengøringsfirma? Så er det på tide at eliminere den.

  • Oplever du en ikke tilfredsstillende rengøring?
  • Er dårlig rengøring begyndt at kræve unødig tid?
  • Vil du gerne vide om du kan få en nem og bedre rengøring?
  • Savner du en stabil erhvervsrengøring med kvalitetsgaranti?
  • Er det blevet tid til at finde nyt rengøringsfirma?

En erhvervsrengøring der ikke fungerer fører til mange unødige frustrationer og tidsspilde. Derfor er en velfungerende erhvervsrengøring et afgørende parameter for en velfungerende hverdag i en hver virksomhed.

Vælg en velfungerende erhvervsrengøring i København

En erhvervsrengøring der ikke fungere fører til meget tidsspilde i form af man skal bruge tid på at rette henvendelse til rengøringsfirmaet. Oveni vil medarbejderne også bruge tid på at snakke og være frustreret over den dårlige rengøring. Dette er medvirkende til at skabe et dårlig psykisk arbejdsklima.

Dette sker som regel på grund af manglende tid eller viden hos den eller dem der gør rent. Derfor går vi hos Merkur Service højt op i vores medarbejdere har den korrekte viden og tid til at foretage en topprofessionel erhvervsrengøring hver eneste gang. Der er ikke bare sikkerhed for et godt rengøringsresultat hver gang, men også sikkerhed for den afsatte tid bliver brugt mest optimalt.

Få en erhvervsrengøring i København med kvalitetssikring

Med en løsning fra Merkur Service, får du en erhvervsrengøring med kvalitetssikring. Dette sikrer at du får præcis den rengøring du ønsker og betaler for. Med en kvalitetssikring er du ikke bare sikret at rengøringen skal leve op til nogle aftalte krav. Det betyder også at der jævnligt er kvalitetstjek af den udførte rengøring. Dette gøres for at sikre kvaliteten hele tiden levere op til det niveau som vores kunder ønsker.

Erhvervsrengøring med din egen unikke løsning

Vores erhvervsrengøring i København bliver tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker i forhold til hvad der er relevant i forbindelse med rengøringen i virksomheden.

Vi lytter først og fremmest til Jeres behov og tager udgangspunkt i disse, når vi skal sammensætte en erhvervsrengøringsløsning til Jer. Samtidig gør vi brug af vores viden indenfor erhvervsrengøring til at sammensætte den bedste løsning til Jer. Derfor kan vi levere en af de bedste løsninger indenfor erhvervsrengøring i hele København.

Vores medarbejdere

Vi går op i at vores medarbejdere forstår vigtigheden af det stykke arbejde de udfører. Derfor har vi fokus på hele tiden at holde dem opdateret med de nyeste tekniker og viden indenfor deres arbejdsområde. Dette skal gøre de føler sig som de bedste indenfor deres fagområde, men også er med til at gøre en forskel med det stykke arbejde de udfører.

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Der er i dag som udgangspunkt intet grundlag for ikke at bruge Svanemærket rengøringsmidler når man gør rent. Derfor bruger vi som udgangspunkt altid kun Svanemærket rengøringsmidler til vores rengøring. Vi har ligeledes fokus på vores vandforbrug, så der bliver brugt så lidt som muligt.

I det hele tagen følger vi ”fra vugge til gravprincippet” sådan at vores miljøbelastning er så lille som muligt.

Tilbud på erhvervsrengøring i København

Vil du have et tilbud på din erhvervsrengøring i København? Få et tilbud på hvordan din helt egen og unikke erhvervsrengøring i København kan se ud. Vi gennemgår sammen med dig hvordan den helt rigtige løsning for din virksomhed kan se ud.

Når vi har gennemgået din virksomhed og dens behov sammen med dig, udarbejder vi et grundigt tilbud på din erhvervsrengøringsløsning. Det betyder vores tilbud ikke kun er på en side, men er grundig udspecificeret, så vi sikrer der ikke opstår fejl eller misforståelser. Det er med til sikre dig, at du ved hvad du får og ikke for pengene.

Få et tilbud på din erhvervsrengøring i København ved at udfylde formularen herunder, eller send en mail på info@merkurservice.dk Du også velkommen til ringe på tlf. 70 60 50 68.Vi har åben 8:00 – 17:00 alle hverdage.