Kategorier
Vinduespudsning

Vinduespudsning
i København og
på hele Sjælland

Vinduespudsning på hele Sjælland og i København

Merkur Service dækker Regionerne Sjælland og Storkøbenhavn, både inden for vinduespudsning og rengøring.

Vinduespudsning med kvalitetssikring

Vinduespudsning fra Merkur Service er en nem og sikker måde at få et professionelt resultat. Vores kvalitetssikring er med til at sikre et godt og flot resultat.
Rene vinduer forøger livsglæden, både privat og i erhvervslivet. Med en vinduespudserløsning fra Merkur Service får I en ordning der tilpasset jeres individuelle behov. Det betyder at man kan vælge at gøre brug af os en gang eller I kan vælge et tegne et vinduesabonnement. Med et vinduesabonnement kan vi komme fast, eller når der er behov for det.

Kvalitetssikringen af vinduespudsningen er ikke bare garanti for renere ruder, men og også rene, tørre karme og rammer.

Vinduespudsning med rådgivning og unikke løsninger

Merkur Service tilbyder personlig rådgivning og vejledning. Det er med til sikre Jer den bedst mulige løsning og dermed det bedst mulige resultat. Det betyder også der på bundlinjen kan være penge at spare for dig som privatperson eller virksomhed.

Det foregår på den måde vi gennemgår hvad der skal gøres og derefter sammensætter vi vores bud på den bedst mulige løsningsmodel. Den gennemgår vi så i fællesskab og tilretter i det omfang der er behov for det. Viser det sig der er behov for ændringer undervejs, tilpasser vi naturligvis nemt ændringer. Det giver sikkerhed og garanti for en nem og velfungerende vinduespudsning med et optimalt resultat.

Vores miljøprofil

Der bliver som udgangspunkt kun brugt Svanemærkede rengøringsmidler til vinduespudsningen. Dette er en del den miljøvenlige profil vi har hos Merkur Service. Vores miljøprofil betyder også, at vi forsøger at udføre vinduespudsningen så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Skattefradrag på vinduespudsning for private

Som privat kan du trække noget af regningen fra i skat med servicefradraget. Helt kort fortalt betyder det at du kan op trække noget regningen fra i skat, når du som privat får pudset dine vinduer. Det kan læse mere om servicefradraget her

Få en tilbud på vinduespudsning

Det eneste du skal gøre for at få et tilbud på vinduespudsning er, at udfylde formularen eller ringe til os. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er klar ved telefonen fra 8.00 til 17.00 alle hverdage. Der er naturligvis ingen forpligtelser forbundet med at kontakte os.

Telefon 70 60 50 68.